Čo všetko potrebujem na svadbu

Profilova fotka
Ahojte baby, mám 3 mesačné bábatko, nestíham a pravdu povediac ani neviem čo všetko na svadbu potrebujem, aby som na nič nezabudla. Viem, že je tu plánovač svadby na celý rok..no toľko času nemám a bola by som rada, keby mi niekto z vlastnej skúsenosti napísal o čo všetko sa musel postarať pred svadbou( Je tu toho veľa a sama neviem čo skôr) Ďakujem za všetky vaše postrehy :)
Odpovedať
@fatimkane no, ten plánovač si skús pozrieť, je síce rozdelený do celého roka, no neriaď sa tými časovými úsekmi, len si prezri, čo treba, čo z toho treba aj tebe, čo nie, aby si mala aspoň predstavu, že čo :-) nemusíš sa riadiť tým, že je na rok; my sme gro svadby stihli dať dokopy v priebehu asi 4 mesiacov :-) rok vopred bol asi len kostol tuším, aj to nie rok, 10mesiacov asi :-D a šaty :-) a záleží, čo chceš mať; ja som napr. neriešila starejšieho, kroj, ani čepčenie, len teda kostol + matrika a všetko s tým, potom nasleduje hostina - takže hotel a všetko čo s tým súvisí, jedlo + koláče, alkohol, šaty, topánky a celá tvoja vizáž, vizáž ženícha, no a všetkých treba pozvať - takže pozvánky :-) choď postupne, ako čo nasleduje
Odpovedať
Profilova fotka
@fatimkane Ahoj, skúsim ti poradiť v týchto pár krokoch: - vytipuj si svadobné lokality - urob taký predvýber, kľudne širší, v rôznych štýloch, čo sa ti páčia - určite si približný počet hostí svadobnej hostiny - aspoň do určitej miery pomôže zúžiť výber lokácie - kontaktuj vybrané lokácie s tým, že by si mala záujem o cenovú ponuku pre svadbu s cca xy hosťmi (ak majú voľné dátumy) - akonáhle sa rozhodneš pre lokalitu a dátum začni oslovovať dodávateľov (foto/ video, torta + koláče, makeup + vlasy, výzdoba + kvetiny, kapela/dj, oznamká) - ostatné kroky sú podriadené už konkrétnym dodávateľom a ich štýlu konania - rovnako si vybav matriku a papierovačky (toto mňa ešte len čaká, tak neviem presne poradiť) - keď už vieš aká bude výdzoba, oznamká, lokalita, celkovo štýl svadby, tak si k tomu dopasuj šaty, topánky, oblek - nakoniec by som riešila asi obrúčky - za predpokladu, že si ich chcete kupovať, nie dať robiť na mieru. - ak máš pocit, že je toho veľa, skús osloviť koordinátorku, alebo ak máš šikovnú kamošku/ kamoša, tak ich požiadaj o pomoc. Viac mi už nič nenapadá :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj @fatimkane . Už vieš cca lokáciu, kde by ste chceli mať svadbu? Myslím tým kraj alebo mesto. Ja som ako fotograf prešiel už veľa rôznych miest po celom Slovensku, tak mi pokojne napíš správu a nejaké ti odporučím. :) Niekoľko z nich máme aj u nás na stránke agentúry. Popozeraj si ich, ale poznám ich určite viac :) Zároveň je jedna z takých základných vecí aj výber fotografa :):) Tiež rád pomôžem, radi fotíme aj s malými bábatkami, je to krásne. Držím ti palce, hocikedy napíš.
Odpovedať
ak si ho predsa len pozries nic sa nestane, vsak toho casoveho obdobie sa vobec nemusis drzat a hlavne zalezi aku chces mat svadbu, ci velku, malu, niekde vonku, ci v sale, kostol alebo matrika je toho tak strasne vela ale nejake zachytne body by si si mala vytycit a pojde sa ti isto lahsie do toho planovania lebo svadba sa da spravit az na druhy den stacia svedkovia prstienky a je :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@katulajab @sia_s Dakujem baby :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?