Čo by ste vylepšili na Mojej svadbe?

co by ste vylepsili na MOJA-Svadba, aby sa s toho nestalo debatne hnojisko ? Pisem ako dlhodoby platiaci uzivatel tohto portalu. Kedze zalozit temu do fora ako PRO nemozem tak odpisujem ako civilista. Nielen ako dodavatel, ale aj buduci zenich vidim velke nedostatky tejto stranky i smerom ktorym sa ubera. Ako PRO koncim na tomto webe nema zmysel si tu dalej drzat profil. Povazujem to uz dlhsi cas ako vyhodene peniaze. Vadi mi forum je to velke zlo pre tuto stranku. Ludi vystupujucich pod pseudonymom povazujem za zbabelcov. Mnohe "nevesty" su skryty fotografi ktori niesu ochotny si tu zaplatit profil a ani vystupovat pod vlastnym menom. Prekaza mi tu osocovanie a to aj zo strany realnych neviest. Rovnake temy s rovnakym zaverom. Na portaly je malo dodavatelov okrem fotografov a kameramanov, to znamena ze nema zmysel sa tu prezentovat. Deklarovanie navstevnosti zo strany portalu tak nad tymi cislami sa smejem, lebo zratali predpokladam aj botov. Nie je za tie roky nikde online ukazovatel kolko prave ludi prave sleduje stranku a kolko je prave prihlasenych uzivatelov online. Povazujem to za velke zavadzanie o navstevnosti. Otvaram teda otazku co by ste vy zmenili na tomto webe, aby fungoval lepsie.
Odpovedať
1
2
8
Profilova fotka
Tak ja to tu vnimam z pohladu nevesty, nie profika takze to neviem posudit ci sa to oplati alebo nie. Jedine co by som tu ja zmenila je to, ze sa na otazku da odpovedat iba jeden krat :) To je asi vsetko
Odpovedať
@sylwinka31 Na otazku sa da iba odpovedat jeden krat. Co sa tyka toho ze pisem ze sa mi tu neoplati byt ako PRO je moj zaver. Pisem o inych problemovych veciach ktore su tu. Pisem o tom ze nemaju taky system aby uzivatel ktory sa hraje na nevestu je len zakomplexovany fotograf. Naopak nevesty su lenive vyhladat diskusne fora a otvaraju rovnake temy ktore uz boli mnohokrat napisane. Potom to vzajomne urazanie. To su veci ktore mi vadia. Ja to nepisem len ako fotograf pisem to ako citatel a uzivatel portalu.
Odpovedať
Mne chyba vyhladavac vo fore ktory by hladal v temach lebo prechadzat to po strankach je dost na nervy a preto aj radsej temu zalozim
Odpovedať
@kofolka45 Odpoved pre kofolku vyhladavac je.
Odpovedať
@zalibera ano google ktory nevyhladava podla mna dobre pretoze nevyhladava len na mojasvadba ale worldwide
Odpovedať
@kofolka45 suhlasim mohli by dat do nastavenia ci to ma hladat text len vo fore alebo aj na www.
Odpovedať
Mozno by naozaj pomohlo aby kazdy nielen dodavatelia mohli dat iba jeden prispevok na temu.
Odpovedať
Profilova fotka
Rád prispejem aj ja, treba tu jednoducho poriadneho admina, ktorý v prípade začínajúcich konfliktov vie zasiahnúť, diskusiu usmerniť, prípadne pozastaviť. Uzavrieť vlákno v pondelok ráno keď je diskusia už nadmieru vyhrotená, nejakým diplomatickým príspevkom je nepostačujúce, potom im odchádzajú platiaci zákazníci aj tí predsa živia tento portál, keď si odmyslíme banerové reklamy... Pred rokom keď som rušil profil aj ja, bolo v sekcii foto a video tuším 217 Pro, dnes je to 138 a bude to ďalej klesať pokým s tým majitelia portálu niečo nespravia. Hlavným dôvodom prečo som ja rušil profil bol fakt, že každý kto si myslí, že je fotograf, kameraman atď. lebo má k dispozícii nejakú tú techniku, baví ho to a má už dve svadby svojich kamošov za sebou po zaplatení Pro účtu bol automaticky Pro, stačilo, že bolo kde faktúrovať, napr. na suseda klamiara. To mi prišlo naozaj veľmi zavádzajúce voči nevestám, pretože tie ktoré si chceli objednať profíka na tejto stránke s dobrým vedomím, objednávali si obyčajného príležitostného svadbára, bez praxe v oblasti svadieb a to je predsa veľký rozdiel, tomu zodpovedala aj nízka cena a nekvalitné služby. Myslím, že sa to už zmenilo a to je dobre, možno aj kvôli tomu sa znížil počet platiacich Pro. Ďaľšiu vec ktorú by som zmenil sú odpovede Pro na zadaný dopyt. Keď to tak pozerám tak sa nestačím diviť ako sa na každý termín doslova vnucujú, niekedy aj po tom ako nevesta prispeje do diskusie, že už svojho dodávateľa našla, sú aj prípady čo dávajú ponuku na termíny z pred pár rokov, to už je teda silná káva. A tiež dávkové ponuky štýlom copy-paste na každý dopyt ktorý je na fóre zbytočne zneprehľadnuje celé fórum. Ideálne by bolo obmedziť to napr. na jednu odpoveď na dopyt raz za 3 dni. Vkladanie fotografií max 3ks, tiež nie je najlepšie riešenie, Pro fotografi si urobia koláž robená na výšku, tým pádom máme jednu celú stranu nejaké mini náhľady, milión fotiek ale pritom sú to len 3 foto. Náhodou sa niekto pomýli a pridá 4 klasické fotky, hneď je upozornený aby vkladal max 3ks, ale mega koláže nevadia. Kameramani sú týmto v nevýhode, lebo keď pridajú link na video vo fóre sa nezobrazí náhľad, iba vo fotoblogoch, ale fotografom sa fotka zobrazí, toto treba tiež zmeniť. Dnes nikto nekliká na odkaz bez náhľadu, potom to treba férovo upraviť aj fotografom, aby mohli pridávať do fóra len odkaz napr. DSC_3456.JPG, kto na to klikne? Asi nikto...
Odpovedať
Profilova fotka
Ešte by som dodal, že túto otázku by som rád dostal položenú od správcu tohto portálu. Mám totiž pocit, že jeho to príliš nezaujíma.
Odpovedať
ja zas nechapem aky ma vyznam, ze ked PRO oslovi 20 neviest, odpise mu jedna a 15 po mesiaci ani len neotvori spravu. Mozno keby sa vyregulovalo zadavanie dopytov. Nie len tak kricat do plena z nedostatku inej cinnosti. Mohol by sa nastavit formular, cez ktory by sa musela preklikat vcitane cenoveho predpokladu a kvalitativnej urovne. Potom by nevznikali diskusie prameniace zo zvyseneho adrenalinu.Vsetci do predu vieme, ze ked nevesta vytvori temu, ze hlada fotografa tak si v ten moment pomylila mojasvadba s heurekou.
Odpovedať
Pri "spamovacich" dopytoch o termin figuruju stale opakovane ty isty dodavatelia ozaj by sa to mohlo robit inac.
Odpovedať
Profilova fotka
@weddinko Na to, že si zaregistrovaný ako ženích disponuješ zaujímavými informáciami.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@tonobalucha Precital si si vobec prvy prispevok Tono.
Odpovedať
Profilova fotka
@zalibera Prečítal si si vôbec komu som adresoval svoj komentár?
Odpovedať
@tonobalucha Ospravedlnujem sa nevsimol som si.
Odpovedať
ja si ale myslím, že aj to k fóru patrí, teda nie hádky ale vymieňanie názorov, predsa len každá sme iná, každá máme iný názor na vlastnú svadbu a sem tam sa stane, že jedna s druhou nesúhlasíme ale možno aj s nejakým profíkom ale tak to bežne v živote funguje. keby sa stretnú tie dve osoby na živo a nepohodnú sa tak tam príde niekto a povie skončite to lebo máte každý iný názor? pokiaľ by už malo dôjsť na nejaké nadávanie a podobne tak potom v poriadku, to súhlasím, že sem už nepatrí ale kým je to normálne vymieňanie názorov.. to je môj názor
Odpovedať
pripojim sa aj ja..., tiez som skoncil ako PRO, pretoze to nemalo vyznam..., tento nick som si urobil iba kvli tomu, aby som mohol este nejaku dobu reagovat na niektore bludy, co tu lietaju..., a suhlasim, ze sa to vymklo prevadkovatelovi z ruk..., zarazalo ma aj to, co uz bolo vyssie spomenute..., clovek napise postu na dopyt, dotycnej tam svieti cervena obalka pri kazdom prihlaseni a ani po mesiaci ju neotvori..., naco potom nieco vypisuje?
Odpovedať
@zalibera presne tak..., staci otvorit dopyt a stale tie iste fotky
Odpovedať
Profilova fotka
pozyvam do tohto vlakna aj adminku @janamartish a bol by som rad, keby sme dostali informaciu, akym sposobom sa bude tento portal dalej vyvijat, ake konkretne novinky su pripravene a hlavne kedy. taktiez by sme uvitali informaciu, co z mnohych navrhov, ktore nielen na fore, ale aj v sukromnych debatach s adminom odzneli, bude v blizkej buducnosti zrealizovane. p.s.: povazujem za jedno z negativ aj to, ze admin tu je iba cez pracovne dni a to tiez nie cely den. som toho nazoru, ze ak niekto prevadzkuje forum, kde sa diskutuje, je nutne, aby ho dokazal niekto monitorovat a zasiahnut kedykolvek.
Odpovedať
@photostancik stotoznujem sa s tymto nazorom
Odpovedať
Profilova fotka
a este jedna pripomienka na adminov vseobecne - kedysi som taktiez nemal profil PRO a zalozil som si obycajny profil. trvalo maximalne dva tyzdne a bol som zablokovany, pretoze adminky zistili, ze som fotograf a vraj ak chcem diskutovat a prispievat do fora, mam si zaplatit profil. preco je po roku vsetko inak a moze tu fungovat spusta nickov, za ktorymi sa skryvaju fotografi? preco to adminom nevadi? p.s.: nevadia mi tito fotografi, rad ich prispevky citam, vadi mi dvojaky meter.
Odpovedať
@photostancik sa vam cudujem, ze to este platite. Za tie peniaze vam budu este diktovat aku fotku v profile a ake obchodne meno. Kolko normalne zaplatenych kseftov odtialto mate?
Odpovedať
Profilova fotka
@weddinko ten pocet si necham pre seba, ale zatial sa mi vyrazne oplati tu posobit.
Odpovedať
Profilova fotka
@weddinko Naprikad mna. Vyhral to u mna okrem prace aj priamostou, ktoru vyhladavam... :-)
Odpovedať
@sonnenshein ved pana Stancika nikto nespochybnuje. Problem je v nevestach, nie v nom
Odpovedať
Profilova fotka
@weddinko presne o tom pisem! Ako som povedala, su nevesty (bride) a bridezilly... :-D Ja ako nevesta potrebujem a CHCEM cloveka, ktory sa v tom vie pohybovat a nebude sa tvarit ze som Britska kralovna.
Odpovedať
Profilova fotka
Nesúvisí to s fórom ale mne chýba v bazáriku pri svadobných šatách filter ... "s vlečkou".
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tu nová takže neviem čo by som tu vylepšila ale podľa toho čo tu čítam nerozumiem prečo sú tu teda tieto pro účty keď niektorí ich majú a niektorí nie... Ale vravím, ešte veľmi neviem ako to tu funguje :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Naozaj tu nerada vidim siahodlhe diskusie vacsinou na temu hlada sa fotograf ktore neraz koncia vzajomnym urazanim a ja ako nevesta hladajuca relevantne informacie sa ich neviem dopatrat. Naozaj to sem nepatrí, kazdy ma svoju pravdu a kazda nevesta hlada nieco ine v ramci jej rozpoctu. Ja by som aj ocenila vyhladavanie medzi pro s nejakym filtrom, mozno to tu je ale neobjavila som to zatiaľ. A hlavne by ma potesilo ako nevestu ktora hlada dodávateľov v pro, ze budu seriozni, naozaj profesionali..A mozem si byt ista ze vysledok ich práce bude rovnaký ako prezentuju v ponuke. Aj my sme si vybrali kameramana cez jeho príspevky, profil pro a na odporucanie. Tiez by mohol byt lepsi filter na albumy inspiracii, su tam veľké obrázky, stacili by nahlady, dlho mi trvá kym najdem co hladam. Vytvoriť dalsiu kategoriu fotoalbumov podla farby alebo stylu svadby.
Odpovedať
Profilova fotka
@zlatka117 Ak myslíte filter kvality služieb, to bude veľmi zložité niečo také vytvoriť. Kto určí čo je kvalitné a čo nie? Ak myslíte cenový filter, tak to sa dá, lenže zostáva otázka čo so svadbami mimo sezóny, alebo cez týždeň, kde väčšina Pro dáva pomerne výrazné zľavy. Sú tam samozrejme aj iné dôvody, ktoré ovplyvňujú celkovú cenu ako napr. vzdialenosť, je rozdiel pre dodávateľa ísť pracovať na svadbu vo svojom regióne a rozdiel precestovať celú republiku, nejedná sa len o cestovné náklady ale aj fakt, že svadby na diaľku zaberú niekedy aj tri celé dni, cestovanie, ubytovanie... A či bude dodávateľ seriózny, naozaj profesionál, ktorý Vám odovzdá výsledok rovnaký ako prezentuje v ponuke zistíte len Vy sama a to tým, že si dôkladne vypýtate jeho predošlu robotu, venujete tomu naozaj dostatok času, ak Vám na výsledku skutočne záleží. Dá sa to aj nejakou "nálepkou" TOP kvalita, ale všetci dobre vieme, že je to len o peniazoch, kto si nálepku zaplatí, bude ju pri svojom Pro profile mať.
Odpovedať
1
2
8
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?