Ako vnímate reklamu vo vašich príspevkoch?

Strasne neznasam, ked napisem ze nieco hladam, chcem niekoho overeneho a tu mi vybehne kopu prispevkoch u tych ktorí si chcu urobit reklamu, pani ktora nuka ovocne kytice som tu mala tiez velakrat, fakt im nedochadza ze chcem postrehy od dievcat a nie vtieracov, neskutocne to odradza ale fakt vsimnite si ze odbornik toto nerobi, len zufalec.
Odpovedať
@nikolka1986 mne sa to tiez nepaci...no na druhej strane to moze niekomu pomoct, ktovie...ale len zufalec hadze tu istu reklamu po vsetkych forach, ci sa to danej temy tyka ci nie :-|
Odpovedať
@lucia134 ako ked je clovek odbornik, tak ho to samo preda a nepotrebuje robit reklamy, mna to neskutocne vytaca a just si nevyberiem vtieraca mat na krku nepotrebujem.
Odpovedať
@nikolka1986 a najlepšie je, keď je ten vtierač ešte aj arogantný :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@nikolka1986 ... uz to tu niekto prirovnal na fore.... ze je to tu horsie ako na polskom trhu :)
Odpovedať
nuž, niekto to tu zaplatiť musí, nič nie je zadarmo, teda, aspoň by sme nič zadarmo nemali žiadať. Až v dávaní je branie. Táto veta je z nejakého príspevku a páči sa mi,vyjadruje v skratke návod na šťastie.
Odpovedať
Profilova fotka
@zabkapetkova thumbs up :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ja zboznujem jednu predavajucu ktora sa zamiesa skoro do kazdej diskusie (cudujem sa ze este tu nepisala) a tiez zvykne struhat mudru ;) 9
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?