Ako sa orientovať v albumoch a užívateľoch?

Profilova fotka
Ahojte, uz sa mi viackrat stalo, ze som si klikla na pripravny album uzivatela XY a ked som ho videla, tak som si povedala, ze by som rada vedela, kedy a kde bude mat svadbu a ake ine albumy este ma. Lenze bud som to nikde nenasla, alebo takato info pri albumoch chyba. Je tam iba moznost poslat IP. Tak ako je v diskusiach pri kadej babe link na jej albumy a kratky profil, ked prejdes mysou po fotke, tak by nieco podobne malo byt aj pri konkretnych albumoch. Samozrejme, ze si viem napisat do prikazoveho riadku http://www.mojasvadba.sk/photos/XY a tak sa pozriet, ake ine albumy XY ma, ale zda sa mi to zbytocne pracne, ked sa to da vyriesit priamo na stranke linkom. Info o tom, kedy a kde planuje mat clovek svadbu sa inde ako v profile vo fore nedaju dozvediet. Alebo hej? Myslim, ze by to bolo fajn ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
daju, jedna, ked sa kuknes do zoznamu clenov...ale zas je nas uz tu taaaak vela, ze to strasne dlho trva, kym si niekoho vyhladam, cize Tvoj napad je dobry ;-)
Odpovedať
jedna vsetky tieto informacie co si napisala si najdes porsterdnictvom zoznamu clenov, podla zaciatocneho pismena si najdes osobu podla nicku, ak vies kde by mala mat svadbu najdes si ju podla okresu, a ak vies aj mesiac kedy by mala byt svadba mas este moznost najist si osobku podla mesiaca svadby. Najucinejsie je to ale podla nicku Ak nevies kde, tu je link: http://www.mojasvadba.sk/my/user_list...
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem za info :) Ten zoznam clenov som si nevsimla. Na ten je niekde link? ;-) Teda teraz uz link mam, ale ked tam budem chciet ist od inakial ako z tejto diskusie, tak si ho musim zase niekde pohladat...
Odpovedať
Profilova fotka
Jedna, zoznam sa clenov sa ti zobrazi, ked kliknes na "Clenov" na stranke uplne hore, vedla toho, ako sa prihlasujes ;-) Ale tiez mi chyba informacia o uzivatelkach napr. v pripravnych albumoch alebo na fotke v bazari. Cez clenov je to niekedy dost zdlhave.
Odpovedať
Profilova fotka
iiha fakt. Dakujem nevsimla som si :-( Ale aj tak si myslim, ze nemusime vzdy chodit cez clenov. Tak ako je v albumoch obalka na poslanie IP, tak tam moze byt aj ten maly fotacik, nie? a tiez aj fotka uzivatelky a profil. Viem, ze je to kopa programovania, ale ja by som to urcite ocenila :-N 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Anaxamon - este k tomu vyhladavaniu v zozname clenov - neda sa vyhladavat sucane baby v july 2008 okres Bratislava. Alebo okres Bratislava nick zacinajuci na J. Ved to musi byt databaza, tak nejaky vyhladavaci modul by nemal byt problem doprogramovat. Teda ja nefrajerim 8-) ja o tom takmer nic neviem x-) a inak je to tu super. Napriek tomu, ze sa obcas neviem zorientovat a takmer nikdy tu neviem nic najst - google search funguje velmi zle pri strankach, ktore sa tak rychlo menia... - sem veeelmi rada chodim :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Neboj, jedna, ked tu budes stale, rychlo sa zorientujes :-) Zatial taketo vyhladavanie nefunguje
Odpovedať
jedna, google hladanie tu je preto aby bol odlahceny server, ked nieco potrebujes kludne ma poziadaj o pomoc ;-) Doprogramovat sa da hocico, ale nastarosti to ma bob, mozem mu to dalej posunut... x-) A ze sa nevies zorientovat? Hm no neviem, mne osobne sa tu orientuje ok... =-)
Odpovedať
Ahojte, ja na tuto stranku chodim casto a strasne to zdrziava cas, ked si musim hladat info cez zoznam clenov. Tiez, ked chcem vidiet ine albumy. Je to strasne a nechapem, ze tato stranka je uz dlho k dispozicii, ma to na starosti programator a este to tu nie je... Nehnevajte sa, ale ked viete spravit tuto stranku, toto doprogramovat by nemalo byt nic. No neviem...
Odpovedať
aj mne by sa to pacilo, keby boli albumy viac prepojene ;-)
Odpovedať
janulka len to nie je len "toto" doprogramovat, bobov zoznam co doprogramovat a vylepsit ma zhruba 10stran A4 a stale pribudaju nove napady (co si velmi cenime)
Odpovedať
Emjee, tak potom je to fajn, ked na tom robite. Prepac, nevedela som, lebo som zatial nezbadala, ze za tie mesiace sa tu nieco zmenilo a vylepsilo. Ale tesim sa na to.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?