Zochova chata

Profilova fotka
ahojte nevesticky. nejake aktualne skusenosti so zochovou chatou? posledne prispevky som tu nasla z roku 2011... prave sme si rezervovali termin tak ma zaujima kazda skusenost. dakujeem :)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
ahoj, mali sme hotel zochova chata vo vybere. ale kedze bola vacsina svadobcanov z modry, nakoniec sme sa rozhodi pre hotel priamo v modre, aby sme nemuseli riesit dopravu. ale samozrejme som si zistovala referencie. a priamo od nevesty, ktora tam mala svadbu, byvala spoluziacka, som zistila, ze boli velmi spokojni. zochova chata je financne narocnejsia, ale co sa tyka prostredia a obsluhy budete urcite spokoni.
Odpovedať
Profilova fotka
super, to rada pocujem (vidim), dakujem za info :) inak, aj v diskusii predtym z roku 2011 sa pisalo ze je zochova chata draha,,,ze prenajom je vysoky a tak,,neviem sice ci to tak bolo v roku 2011 - najskor ano ked to baby tak pisali, ale teraz stoji prenajom priestorov 220 eur - co je podla mna velmi dobra cena. aj ponuku jedal mi poslali a musim povedat, ze som mala viacero priestorov vyhliadnutych a po financnej stranke zochova chata nijak nevytrcala, naopak pri predbeznej kalkulacii mi to vychadzalo aj lacnejsie nez niektore ine priestory.. a to som naozaj nemala vo vybere ziadne luxusne hotely, kastiele a podobne. v com myslis spociva ta financna narocnost ktoru spominas?
Odpovedať
Profilova fotka
@ahoma aj my sme boli na zochovej chate a neskutočne sa nam pacilo, jedlo bolo vyborne..tak uz sa len dockat toho, aby sme si naslo termin a oni ho mali voľný, je to nádherné miesto a som rada ze to tu niekto aktualne riesi..máš prosim aj nejaku cenovu ponuku od nich?
Odpovedať
Profilova fotka
ano ano to prostredie je krasne velmi sa na to tesim :) mam od nich ponuku, poslem ti ak chces
Odpovedať
Profilova fotka
@ahoma my sme mali tiez vyhliadnutu zochovu chatu, podla mna miesto snov na svadbu, a obzvlast ked je obrad vonku.. my sme sa ale nakoniec rozhodli pre iny priestor z dovodu ze alkohol sa tam riesi podla aktualneho napojoveho listka, rozpocitany na jednotlive pohariky.. ale inak nemyslim ze nejak strasne by financne vytrcala, co do kvality, to urcite vytrca :)
Odpovedať
Profilova fotka
Fiiiha, tak to ze sa alkohol rozratava na pohariky som ani nevedela. To este budem musiet prebrat s manazerom.. Prave cakam na zmluvu, prekvapilo ma ze standardne ziadnu pri rezervacii nevystavuju. My sme ich teda poziadali o vypracovanie zmluvy aby sme mali podchytene veci na ktorych sme sa dohodli. Ale ten alkohol hadam nebude taky problem, aj keby sa nedalo dohodnut normalne na flasiach nevadi, budeme mat aj tak hlavne svoje vino :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ahoma no my sme sa radsej an vsetko pytali pri navsteve. a nam tiez nedali ziadnu zmluvu pri rezervacii a pri platbe zalohy v nasom svadobnom mieste, tiez som bola prekvapena..
Odpovedať
Profilova fotka
ano aj ja som sa pytala hadam na uplne vsetko...len to ze ako uctuju alkohol mi nejak nenapadlo sa opytat...prislo mi to automaticky tak, ze kolko flias si objedname tolko zaplatime
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@ahoma ahoj, keby som ta velmi pekne poprosila vedela by si mi preposlat cenovú ponuku od nich? apson orientacne? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, jasnačka pošlem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Pošli mi maila ;)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@ahoma Ahoj, mohla by si aj mne poslat cenovu ponuku pekne prosim? :-) Ake kapacity maju tie ich priestory priblizne kocky, netusite?
Odpovedať
Profilova fotka
Mozem pravdaze, posli mi do spravy tvoj mail ;) vies co ak si dobre pamatam tak 100 ludi ta vnútorná sala.. Maju tam dve take miestnosti ktore ale vedia spojiť do jednej a vtedy to ma možno aj vacsiu kapacitu.. Ale nechcem zavadzat tak najlepsie bude ak sa opytas priamo ich :) alebo aj tu ma mozno niekto presnejsie infosky :)
Odpovedať
@ahoma ahoj, prosim, poslala bz si aj mne od nich ponuku? :) dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ano poslem ale potrebujem k tomu tvoj mail :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ahoj ahoma, prosim ta neposles aj mne ponuku cenovu zo zochovej chaty, dakujem velmi pekne. bezakova.veronika@gmail.com
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj ahoma , aj ja poprosim ponuku na zuzanastujberova@gmail.com dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte dievcata. Mame po svadbe a uz aj po svadbonej ceste. Vseko dopadlo uuuuzasne, jedine co mam mrzi je, ze sa to neda zopakovat. Zochova chata - vsetko ok, ale niektore zalezitosti by som vytkla - napriklad komunikacia s manazerom je tak trochu zlozita.. Ja mam ulozeny kazdy jeden mail a viem ake som mala poziadavky a z niektorych bol prekvapeny, ako keby som mu to nepisala viackrat.. ale to boli veci, ktore sa v priebehu priprav pocas dna vyriesili. Vaznejsie (ale tiez nic tragicke) bolo, ked som sa dozvedela, ze hostia po prichode na hotel nevedeli, kam maju ist, kde bude obrad...nebol tam pritomny manazer ani ziaden personal, ktory by hosti usmernil. A vec, ktora nas tak trochu aj nahnevala - rano ked sme si mali prebrat zvysky a ostatne svoje veci, nam oznamili, ze veganske jedlo, ktore bolo sucastou nasho vecerneho bufetu, vyhodili...vraj to uz nebolo vhodne na konzumaciu. Sme toho nazoru, ze ci je to vhodne na kozumaciu, naozaj nemuseli rozhodovat bez nas, kedze to bolo nase vlastne objednane a zaplatene jedlo, co sme si doniesli. A dokonca vieme, ze sa toho zvysilo dost vela a tesili sme sa, ze si na druhy den este pochutime. Nuz, uz sme nedostali tuto moznost. Takisto, ked sme si asi o 4 v noci s manzelom nalozili na tanier jedlo, bolo tam toho este vazne kopec. Nic z toho nam ale nezabalili, tak ako slubili. Zabalili nam jednu velku sklenenu flasu gulasu a tanier s vyberom syrov. Vsetko ostatne jedlo, ktoreho ako som spominala bolo dost, sme uz nevideli. Takze 2 rady odomna pre pariky, ktore sa rozhodnu pre Zochovu chatu: 1. panovi manazerovi viac krat pripomenut, ak mate nejake specialne poziadavky (u mna sa to tykalo stolika s obcerstvenim pre hosti vonku pred a po obrade) + ak mate nejake poziadavky, ktore spociatku nie su ochotni Vam splnit, stat si za tym a trvat na tom...pradvepodobne sa dockate ustretovosti tak ako my :) 2. pozrite si ku koncu oslavy kolko sa coho zvysilo a dajte si vsetko zabalit. Platite za to a mate na to pravo a vsetci si urcite aj na druhy den na skvelom jedle opat pochututia.
Odpovedať
Ahoj ahoma, prosim ta nemas nahodou este k dispozicii cenovu kalkulaciu za hostinu? Ak by si mi to mohla preposlat posielam moj mailik dominikus.c@gmail.com dakujeem :)
Odpovedať
ahoma prosim posli cenovu ponuku zo Zochovej chaty aj mne na tulen21@yahoo.com Dakujem krasne a este vdaka za veci, ktorych sa treba vystrihat:-)
Odpovedať
Ahojte mate niekto cenovu ponuku zo Zochovej chaty?Bola by som velmi vdacna :) vopred dakujem ;-) michaela.stefekova@gmail.sk
Odpovedať
@misicka16 Ahoj, ja som riesila Zochovu chatu este minuly rok, kalkulaciu orientacnu mi poslali obratom, ale kedze sme to chceli mat vonku, tak podium, stan a neviem co este, vyslo hrozne vela, ymslim ze okolo 2000 eur iba za to. Takze sme sa rozhodli pre ine. Ak ju niekde najdem ulozenu, poslem ti. Ale podla mna, ked im napises, ony ti poslu nejake orientacne varianty. Mne komunikovali obratom.
Odpovedať
@misicka16 treba im tam napísať, čo si asi predstavuješ a oni ti pošlú ponuku podľa tvojich požiadaviek. Ja som tam najprv volala, či vobec majú voľno na moj dátum. Potom som tam zašla trochu to obzrieť a porozprávať sa s manažérom. On mi potom poslal menu a na základe mojho výberu/požiadaviek mi vypracoval ponuku. Nás bolo len 19, mali sme salónik Panoráma - veľmi pekný a hoci som si najprv predstavovala svadbu vonku, bola som rada, že som si rezervovavala salónik, lebo v ten deň tak lialo, že vonku by to nebolo možné. Svadba ale bola krásna a všetci sme boli spokojní.
Odpovedať
Profilova fotka
@ahoma Dobrý večer, Zochova chata je veľmi blízko pri nás a je renovovaná majú to tam naozaj veľmi krásne... vieme Vám zabezpečiť výzdobu sály/kostola/auta a iné veci týkajúce sa svadby. Kľudne nám napíšte ak by ste mali záujem, pripájam pár fotiek na ukážku.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali svadbu na Zochovej chate vonku a bolo to nadherne, na luke, skoro ako v lese :) mali sme stastie ze nam vyslo pocasie. Potom oslava bola vo vnutri v sale Karpatia a k nej prinalezi aj vonkajsia teraska, na ktorej boli do rana hostia kedze bolo prijemne teplo celu noc. Nas rezervacia celych priestorov stala 222,50 eur + 200 eur obrad vonku. Pre kalkulacie ale prosim dievcata piste priamo na hotel nakolko 1. vsetko ohladom svadby som uz z pc vymazala a 2. aktualne kalkulacie vam poskytne jedine priamo hotel. Zelam vsetkym taku krasnu svadbu ako sme mali my! Papaa
Odpovedať
Profilova fotka
@ahoma nejakymi fotkami sa nam nepochvalis? :) Super, ze ste boli spokojni, my sme zochovu chatu tiez zvazovali, ale vobec mi odtial neodpisali ani neposlali ziadnu kalkulaciu
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Dobrý den, chcem sa opýtať na hotel Zochova chata. Je tu nejaka pani co tam mala svadbu minuly rok alebo tento. Hlavne by som chcela vediet ako sa to tam pohybuje cenovo. Dakujem vopred za vsetky informácie. 😊
Odpovedať
@littleladies a kolko cca ludi budes mat? svadbu som tam sice nemala, ani mat nebudem, zvazovala som ju, no pride mi draha... dnes mi poslali kalkulaciu, pripadne mi napis IP a poslem :)
Odpovedať
@slipper pisala som správu, dakujem 😊
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?