Žilinčanky poraďte mi, kde zorganizovať svadbu?

Profilova fotka
pomoooc ja fakt neviem, kde budeme mat hostinu...mne sa tu nic nepaci, asi som prilis narocna... Kde ste mali vy? :-S
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj broziatko, no my sme mali svadbu v hoteli Slovakia...a boli sme veli spokojni...Bolo to minuly rok. Tento rok je to tam dost rozbombardovane, takze teraz je to tam o nicom.. Zalezi kolko budete mat hosti, ci to chcete priamo v centre ZA alebo aj niekde par km od ZA...? V ZA je to napr: Gastro Novum, hotel Slovan, hotel Grand, Vix...aj mimo ZA je vela moznosti, zalezi to ozaj, ci to chcete v centre alebo aj niekde mimo... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojkaj auris...hotel Slovakia je asi najlepsi...len mne vadi to co sa teraz robi pred nim, same jamy a pod :-( Gastro Novum je prilis male...Vix prilis drahy, no ja fakt neviem. Ja som z Vlciniec, takze bolo by fajn, keby bola hostina v centre. Skoro cela rodina je odtialto.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, hmmm, tak to je potom tazsie, skus porozmyslat aj nad moznostou niekde mimo centra...ak si objednate autobus na prepravu hosti, vyjde vas to na 1500,-Sk a mozes porozmyslat aj o niecom inom...Je pravda, ze v ZA moc moznosti nie je... Skus este kuknut na stav. uciliste na Boriku, moja segra tam mala stuzkovu, je tam velmi pekna sala...alebo este Rondel Klub 23... Najjednoduchsie to bude ak si kliknes na www.zilina.sk a tam si najdes skoro vsetky podniky.... Drzim palce, aby si nieco pekne nasla... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem. tu sa ale prejavuje ta moja narocnost. Na tom ucilisti som uz bola, ja nechcem byt zla ale viem si tam predstavit akurat tak tu stuzkovu, nie svadbu. Na Rondli su ale boxy... :-S ale dakujem ze si sa ozvala ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojkaj, My svadbu ešte len chystáme, ale máme to zajednané v Strážove na hoteli MARAKANA. Zatiaľ prístup prefektný, je to tam pekné, útulné a parkovisko priamo pred vchodom. Cena je tam prijateľná a. Ak máš záujem ozvy sa mi do IP - dám Ti bližšie info. :-) :-) :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Cafte kocky, a co tak Terchova? Priamo vo Vratnej su nejake hotely, kde organizuju svadby a prostredie je tam fakt pekne. Na osobu sa to tam pohybuje od 450 do 550 sk. Alebo potom hotel Diery na Bielom Potoku, alebo Penzion Terchova na zaciatku Terchovej. Moznosti je vela. ;-)
Odpovedať
Ahoj Broziatko, mozno Ta potesim tym, ze aj budem mat svadbu na Vlcincoch v Caba Rede. Bola som tam uz a jednej svadbe a bolo to tam suoer. Je to tam uplne nove, dobre ceny, tanecny parket, dobra obsluha. Mne sa to tam ohromne paci. Bude nas okolo 100 a v pohode sa tam zmestime. Je to tam zaujimavo riesene, ale podla mna momentalne asi naj, co somv ZA nasla. Vela stastia.
Odpovedať
skus pozriet tuto temu http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
ano matusa? a kde byvas?tiez na vlkoch? :-)
Odpovedať
Broziatko, byvam v meste, aj svadobny obrad bude v meste, v kostole sv. Barbory a potom hor sa vsetci na Vlky ;-)
Odpovedať
Ahoj broziatko my to budeme mat v Strecne v takom zlatom penzione, vojde sa tam okolo 50 ludi, ale poradim ti skus sa ist pozriet do restauracie Kotvy, kamoska tam mala a bola spokojna, neviem presne ale mam dojem, ze su tam dve saly. vela stastia :-D :-D :-D Matuska a kedy sa ides vydavat my tam chceme mat svadbu na buduci rok v juli, kedy ste sa boli nahlasovat, ze tam chcete svadbu, lebo o tom to nemam vobec sajnu, mne povedala kamoska, ze staci 3 mesiace dopredu papa :-D
Odpovedať
Ahoj Drobcek, ja budem mat svadbu koncom januara 06. Salu som si bola zajednavat uz v juni, lebo viem, ze s tymto byvaju vzdy problemy a ked chces mat ten svoj datum... Okrem toho, som od jula isla na 4 mesiace do zahranicia, takze som to potrebovala mat zajednane. Caba Red nie je sice zatial taky znamy na svadby ako Slovakia alebo VIX, ale viem, ze sa tam poriadaju kadejake akcie, plesy, zabavy, koncerty, rozne oslavy, tak byt Tebou, asi by som tam zasla skor ako tri mesiace. No a ked uz mas datum, nie je co riesit, len tam zabehnut a dohdnut sa. Ked mas salu, mas skoro vsetko :-) Vela stastia. papa
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ked mi mamina planovala svadbu na SVK, v Ziline, mali sme ju mat v penzione "Majovej" v centre mesta, na Narodnej z boku pri VUB banke. Vecera a druha vecera formou svedskych stolov s grilovanym prasiatkom vychadzala pre 60 osob okolo 80 tisic SKK. Je to tam nove, velmi prijemne. Zajdi sa tam pozriet, ide o rodinny podnik a vraj su tam velmi prijemni a ustretovi ludia.
Odpovedať
Podla mna, dat 80tisic za jedlo je riadna palka. Ja chcem mat za taku sumu celu svadbu. ;-)
Odpovedať
Ahojte, my sme mali pred 3 mesiacmi svadbu v rondel klube 23 - az na male detaily sme boli velmi spokojni - v boxoch sedeli len kamarati - niektori aj s deckami a velmi si pochvalovali - deti tam vecer pospali a rodicia sa mohli kludne zabavat. aj cena bola velmi prijatelna a je tam dobry tanecny parket, kedze je tam tanecna skola...
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tam bika na tanecnu chodila, pan P. je velmi mily clovek... a ako ste mali rozmiestnene stoly? Za barom? a povedz ake tam boli tie mini detaily s ktorymi si bola nespokojna?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Zilincanky, prosim Vas viete mi odporucit sikovnu cukrarku alebo cukraren v ZA na pekne a dobre torty? dakujem pekne.
Odpovedať
Ahoj MARGARETKA, neviem ci je to este pre teba aktualne, ale v tej cukrarny pri Juniore su mile baby a pecu bozsky....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Ahojte Žilinčanky, neviete náhodou o nejakom dobrom mieste na civilný obrad mimo radnice? Na mna pôsobí velmi zastaralo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?