Zaujímavé miesto na svadobnú hostinu. Kde v Trečíne?

Profilova fotka
Chcela by som sa spýtať a poprosiť či by ste mi nevedeli poradiť nejaké zaujímavé miesto na svadobnú hostinu v Trenčíne (ale okrem hradu) alebo v blízkom okolí. Nechcela by som mať svadbu v telocvični... Ďakujem
Odpovedať
Na plavarni - vyborne!!! Vela mojich kamaratok tam malo...krasny vyhlad na hrad je odtial :-) Vsetky boli nad mieru spokojne...potom trosku dalej hotel Perla na Zelenej vode :-) sestra tam mala a boli sme moc spokojni, aj ubytovanie luxusne ;-)
Odpovedať
viem, ze kopec hostin byva na zeleznicnom ucilisti, na vystavisku v hoteli Tatra, v Gastre, v Trencianskych Stankovciach...zalezi len, aky mas vkus a naroky....som tiez z TN, ale radsej som zvolila Kursalon v Piestanoch...
Odpovedať
ahoj jani. my sme mali v TN penzion Kristina. je to nedaleko namestia sv. anny. ale ak chces mat vacsiu svadbu, tak to ti veru neviem poradit kolko ludi sa tam maximalne zmesti ;-) interier je super aj farebne. skus sa tam ist mrknut. ak chces kontakt, tak mi napis do IP.
Odpovedať
Co takto v ODE? Ak by si mala velku svadbu, tak to tam celkom ujde? :-D
Odpovedať
Alebo este ma napadli :TN Teplice - Kupelna dvorana ;-) Inac to, co je uz spomenute.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali v Nemsovej v kulturaku.Ale bola som na svadbach aj v Tr. Stankovciach je to tam velmi pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
Tatra - kongresova sala - odporucam x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, dakujem pekne za vase odpovede a napady. budeme mat na svadbe asi 60 ludi a budu tam aj zo zahranicia, len preto som chcela aby to bolo zaujimave, chcela by som to mat na hrade, pytam sa len do "foroty" keby bol hrad-delova basta obsadena....pocula som ze bola svadba aj v byvalej galerii na namesti, neviete ci je to mozne tam?
Odpovedať
V Tepliciach v Kupelnej Dvorane len do 23.00 Potom robia problémy... kvoli hluku vraj nemozu kupelni hostia spat.... :-D :-D takze tam radsej NIE.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
ja urcite ano
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Profilova fotka
@adulak ahoj, prosím ťa, mohla by si mi poslať ten kontakt na ten penzion kristína v TN?? Ďakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
@kotatko22 poslala som IP ;-)
Odpovedať
@kotatko22 paradne to je aj v retrorestaurant
Odpovedať
Profilova fotka
FATIMA je SUPEEER
Odpovedať
Profilova fotka
@adulak Ďakujem moc krásne
Odpovedať
Profilova fotka
@nikuskab no tam to poznám, ale neviem, či tam zmestím 100 ľudí...
Odpovedať
@kotatko22 myslim ze by sa malo zmestit...jedine tam treba zajst a popytat sa :o)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikuskab my sme tam mali stretávku zo školy a bolo nás tam okolo 25 a mala som pocit, že sme plní... jedine, že by tam mali ešte nejakú veľkú miestnosť, o ktorej neviem :o))
Odpovedať
Profilova fotka
@nikuskab ale ďakujem ti moc krásne za ochotu..
Odpovedať
@kotatko22 no co ja viem tak sa tam bezne robia podnikove oslavy okolo 80-90 ludi...ponastieraju inak stoly....ale urcite najdete nieco podla vasho gusta
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Babule viem ze tato tema je uz dost stara ale rada by som ju obnovila kedze planujem mat buduci rok svadbu a chcela by som ju mat v Trencine, kedze z tade pochadzam. Viete mi poradit pekne a romanticke priestory kde by som mohla mat hostinu?
Odpovedať
Profilova fotka
Pekný deň prajem, Dovoľte mi, aby som Vám predstavila: Čarovné priestory reštaurácie Fatima priamo pod bralom Trenčianskeho hradu s výhľadom na panorámu mesta Trenčín Vám umožnia stráviť svadobný deň priamo vo vnútri, alebo i na romantickej terase. Zrealizujeme Vaše predstavy do najmenších detailov, vyjdeme v ústrety Vašim finančným možnostiam a pomôžeme Vám urobiť z Vášho svadobného dňa nazabudnuteľnú udalosť. Svadobná agentúra Vám ponúka akékoľvek služby súvisiace s organizáciou svadby. Reštauračný komplex Fatima Vám ponúka: Jedáleň s kapacitou do 90 miest Zimná záhrada s kapacitou do 50 miest Kaviareň Fatima Letná terasa s kapacitou do 150 miest Dúfame, že sme vzbudili Vašu zvedavosť a tešíme sa na Vašu návštevu!
Odpovedať
@sheryll velmi pekne dakujem za to ze ste boli ochotna mi predstavit vase priestory. Porozpravam sa o tom so snubencom, pozrieme si to aj na internete a po pripade sa tam zastavime. Mame v plane pobehat viacej priestorov a restauracii v Trencine a na zaklade sympatii a inych okolnosti sa uz potom rozhodneme kde nasu hostinu budeme organizovat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mia_miuska Veľmi radi Vás u nás privítame, prevedieme Vás našimi priestormi. Samozrejme, keď k nám prídete pýtajte sa, sme tu vždy pre každého. :-) Pekný večer prajeme. kolektív Fatima
Odpovedať
@mia_miuska Ahoj Mia ;-) už máte aj termín stanovený kedy by ste chceli svadbu? Mojej kamarátke sme boli v máji na svadbe v TN a jej svadba sa mi veľmi páčila. Mala ju v peknej sále s výhľadom na Trenčiansky hrad. Ak by si mala záujem môžem ti napísať do IP podrobnosti ;-)
Odpovedať
@angelka0 buduci rok by sme chceli svadbu ale este nemame termin stanoveny, pretoze sme najprv chceli najst priestory kde ju budeme mat a podla toho kedy budu mat volne by sme si stanovili termin. Celkom sa nam paci ale datum 9.9.2017 a ten by sme aj chceli. To by som bola rada keby si mi napisala, dakujem ;-)
Odpovedať
@mia_miuska Vy ste si to trošku opačne dali, väčšina báb si najprv stanový dátum ktorý chce a potom všetko zháňa. Ten dátum ktorý by ste chceli je fakt pekný a snáď budú mať niekde voľné priestory. By ste si ho ľahko zapamätali a nezabúdali na Vaše výročia svadby ;-) ;-) Mali svadbu v reštaurácii pod hradom ktorá je spojená aj s hotelom. To bolo na tom dobre, že zajednala hneď aj ubytovanie pre nás ktorý sme cestovali aby sme si mohli aj vypiť a zabávať sa až do rána. Mne sa jej svadba páčila ;-) Tak ak chceš skús kuknúť aj to :-)
Odpovedať
@angelka0 chcela by som sa spytat,ci nahodou nevies, ako svadba v restauracii pod hradom vychadza cenovo.Svadbu planujeme sice malu,ale zaujali nas priestory na foto a taktiez menu.Dakujem za odpoved :)
Odpovedať
@noemi9914 Ahoj:-) vieš čo neviem koľko tam svadba cenovo vychádza keďže tam mala kamarátka svadbu a nie ja, ale ak chceš môžem sa jej spýtať a dala by som ti vedieť ale až na ten ďalší týždeň pretože idem na dovolenku. Sú to pekné priestory, mne sa to tam tiež páčilo a na malú svadbu ako stvorené ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?