Zámok u grófa v Nitre

Profilova fotka
Ahojte :) chcela by som sa spýtať, či niektorá z Vás mala svadbu V Nitre V Zámku u grófa a či ste boli spokojní?? My budeme mať 18.5.2013 svadbu a práve sme si rezervovali Zámok u grófa, tak by ma zaujímalo ako ste boli spokojné :) Píšte a ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
tento priestor tiez patri medzi moje top 5, prosim piste, som zvedava :-)
Odpovedať
Ahoj, my tiež plánujeme svadbu na Zámku u grófa v novembri 2013. Tiež som zisťovala, či tam mal niekto svadbu a napísal mi jeden DJ, že bol problém s hlučnosťou - musel hrať tichšie lebo sa sťažovali susedia. My sa skôr bojíme jedla nakoľko ho nemôžeme dopredu odskúšať ako v nejakej reštaurácii. Napíš potom ako dopadla svadba. Díky moc
Odpovedať
Ahojte, takže aj ja sa k vám pripájam- budeme ju mať 31.8.2013. A našla som aj dobré aj zlé info. Ale kontaktovala som pár nevestičiek odtiaľto, ktoré tam mali svadbu a veru sa im páčilo. Akú výzdobu si dávate? lebo ja vôbec neviem, do akej farby to ladiť?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Takže moja osobná skúsenosť: dokonalosť. Všetko pripravené podľa predstav:) Krásne miesto, príjemný personál, výzdoba, jedlo. My odporúčame:)
Odpovedať
a ake su tam ceny za rezervovanie atd?ja by som tam chcela len cisto sobas
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Naša svadba v Zámku u Grofa mala bezproblémový priebeh. Pani, ktorá ju organizovala, má skúsenosti a vie poradiť...Veľmi sa nám páčilo prostredie a aj samotný zámok s krásnymi izbami...jedlo, pitie, služby profesionalita...odporúčam....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte skusene nevesticky.chceme sa ist pozriet do Zamku,no tiez by ma zaujimalo ako to tam vychadza cenovo na osobu a co vsetko je v tom zahrnute :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?