Wiegerova vila, Svätý Jur - máte skúsenosti?

Ahojte všetky krásne nevesty :), máte niekto skúsenosti s týmto miestom? Ceny prípadne ďalšie info. Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
táto téma tu bola už myslím rozoberaná a to dosť, ale asi ťa nepoteším....reakcie tu boli väčšinou negatívne...skús si to tu vyhľadať :)
Odpovedať
Profilova fotka
@hapillyeverafter1003 Ja som bola na Wiegerke už párkrát na svadbe. Aj teraz v máji idem a ako hosť som si to užila, priestor je to krásny, keď vyjde počasie, tak je to bomba! Catering je asi najlepší na Slovensku, nielen, čo sa týka jedla, ale aj obsluhy. Vždy sa tam teším na svadbu. A zatiaľ som od známych nepočula žiadnu sťažnosť. Všetci si pochvaľovali. Možno len tá cesta tam je trochu problém. A finančne je to náročnejšie ako prenájom reštiky, alebo takého niečoho podobného, ale myslím, že to stojí za to, keď človek má tie peniaze a chce ich minúť práve tu.
Odpovedať
sia_s ďakujem za príspevok, a nevieš teda orientačne ako to môže vychádzať s tými cenami?
Odpovedať
Profilova fotka
@hapillyeverafter1003 Čo si naposledy zmieňovanú sumu pamätám, tak prenájom bol okolo 2 800 tuším, len neviem, čo všetko v ňom bolo. Môžem sa ešte popýtať.
Odpovedať
sia_s ak by si náhodou zistila, kľudne napíš :). Zatiaľ ďakujem.
Odpovedať
ahojte dievcata, my sme sa tam boli pozriet, cena bola od maja do septembra (teda v svadobnej sezone) tusim 2500 eur bez DPH. V cene nebolo nic, iba prenajom priestorov. Najlacnejsi katering bol za 57 eur na osobu a to tam nebolo zaratane pitie ani kolace. Ubytovanie tam nie je mozne. Maju na prenajom len jednu miestnost, ktora je svadobny apartman. Odporucia vam ale nejaky penzion alebo co je to v Juri, takze treba si zabezpecit sofera. Ceny asi nie su problem, lebo nevesty tam podpisovali zmluvy jedna za druhou a ja som len hladela kde na to vezmu.
Odpovedať
Ahojte baby, prepáčte že sa vám sem tak vtierknem. Ak hľadáte priestor na svadbu ešte tento, tak vám ponúkam náš termín v Bašte Pajštún. My musíme svadbu presunúť, fotky tohto krásneho miesta mám v albume. Kľudne napíšte správu, odpoviem na čokoľvek :)
Odpovedať
kimberley1 Ďakujem za odpoveď. To sú teda dosť vysoké ceny :-|
Odpovedať
natalka18 a kde je prosím ťa tá Bašta?
Odpovedať
Profilova fotka
@hapillyeverafter1003 Bašta je v Mariánke. Napadlo mi inak, že ešte možno toto by ťa mohlo zaujať. Je to novinka v Juri. Dakedy boli v Jelke, ale tam boli asi nejaké nezhody, tak sa presunuli do Jura. O cenách však netuším ako sa pohybujú. https://www.svadbavstodole.com/svadba...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?