Vzdialenosť miesta hostiny od miesta obradu je 70 km

Profilova fotka
Ahojte, riešim takú menšiu dilemu. Našla som krásne priestory na svadobnú hostinu, lenže sú od BA vzdialené cca70km, tj. cca 1,1hod cesty autobusom. Zdalo by sa Vám to ako hosťom na svadbe priďaleko? Aj keby sme povedzme usporiadali v buse nejaký animačný program?
Odpovedať
Keby som niekomu velmi chcela ist na svadbu, nevadilo by mi to :-) Za kamoskami som isla cez pol Slovenska, ale je pravda, ze tam sme aj prespavali. Tu asi hosti budes viezt spat, nie? To nie je najstastnejsie - znacne v naladicke este cestovat hodku a pol busom domov.... ale stale si myslim, ze kto ta ma rad a chce byt v ten den s tebou, nebude mat problem. A kto ho mat bude, nech si trhne nohou :-)))
Odpovedať
Profilova fotka
Mojmu bratrancovi sme cestovali 3 hodiny autobusom........nevadilo nam to, dokonca sme sa vsetci tesili na tu cestu..........bola sranda :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@andulka19 my mame 50km rozdiel od obradu a hostiny.. a nikto sa k tomu negativne nevyjadril..... kto chce, tak pride :), kto nie, jeho vec :)
Odpovedať
Profilova fotka
@hallie spať tam môže z 80 cca 32 ľudí....čiže ak by to niekto už nezvládal, mohol by sa ísť zavaliť:) ale myslím, že keďže z tých 80 ľudí je takmer 70 tak okolo tridsiatky, snáď by to mohli prežiť:-D o 4:30 by potom autobus tých, čo tam nezostanú spať, odviezol domov:)
Odpovedať
@andulka19 Tak potom uz nemoze frflat nikto :-) Hlavne nech je to na mieste, ktore sa paci tebe :-) My mame obrad i svadbu asi 25 km od BA a prespat tam je trosku drahsie, aj tak sa nasli hostia, ktori si to dokonca radi zaplatia... odvoz ziadny neorganizujene a vsetci su s tym v pohode, nikto nema problem zariadit si to nejako sam. Jedna kamoska mi ide dokonca na svadbu z Brna... Ako som napisala, kto chce, pride a prijme to, ako si to zariadila, bez reptania :-)
Odpovedať
Mne sa to zda byt dost daleko. Je to len na tebe, oni ako hostia to musia len akceptovat, ale popravde by sa mi to moc ako hostovi nepacilo a rusilo by to celkovy dojem zo svadby. Neda sa ti spravit obrad tam kde budes mat oslavu? A este rataj s poriadnymi nakladmi na autobus, nie je to vobec lacna zalezitost. Ani ak by ti stacil dedinsky autobus to nie je moc lacne, ak budes chciet luxusnejsi bus, tak rataj si dobrych par stoviek navyse.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzx viem, autobus nebude najlacnejší, ale priateľ nástojí na obrade v BA. A na náš termín už v BA toho voľného veľa nie je. Našla som tu 1 reštiku...bude nás totiž veľa:(
Odpovedať
@andulka19 ved mne to moze byt jedno, mne to nemusis vysvetlovat :) Ja som ale zhanala autobus na kratku vzdialenost (zenich 12 km od nas a oslava dalsich 7 km od nas) a ten luxusnejsi zajazdovy vychadzal na 450 eur, takze ak to chces na 70 km, tak to bude viacnasobne viac (musis ratat aj cesty naprazdno bez hosti). Ja by som si zvazila tento aspekt, ci nejaka tisicka navyse mi za to stoji...
Odpovedať
Profilova fotka
keby som bola pozvana na takuto svadbu, tak by som sa samozrejme prisposobila a neriesila to... ale ak by som ja sama svadbu organizovala, tak by som urobila vsetko preto, aby sa hostia nemuseli medzi obradom a hostinou takto daleko presuvat...
Odpovedať
No, mne sa to zda daleko. Aby sa nasi hostia nemuseli presuvat ani len pol hodinu, vybrali sme nie celkom idealny priestor ("vizualne") - musime viac investovat do prekryvania stien, atd., ale je asi 2 minuty peso od kostola a co je hlavne - dobre tam varia a bude aj priestor na tancovanie. Tym padom odpadaju akekolvek prevozy. Inak co sa tyka busu, kolegyna mala autobus zajednany priamo zo SAD-ky a bol vraj lacny. Asi ale zalezi aj na tom, kolkokrat sa "otoci", atd. Ale za zavolanie nic nedas. Teda ak ho este nemas zazichrovany:)
Odpovedať
@matarka my sme mali tiez zo SADky, nakoniec taky obycajny a vysiel nas 120 eur (12 km naprazdno + 12 km s hostami k nam + 7 km do restauracie + 7 km domov + rano naprazdno 7 km do restauracie + odvoz hosti 19 km + 12 km naprazdno domov). Ale ked som zo SADky pytala lepsi bus, taky zajazdovy, tak tam cena bolo okolo 400 eur. No a 70 km by som ludi uz do obycajneho busu nedala...Takze to budu ine palky.
Odpovedať
Profilova fotka
@matarka @zuzx mne pred chvíľkou odpísala jedna autobusová spoločnosť a BA-Veľký Meder-BA aj s 10hod čakaním by mi spravili v novom buse za 290 euro, to je podľa toho, čo tu čítam celkom fajn cena:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@andulka19 to je celkom dobra cena, ale radsej by som si ten bus preverila, lebo vacsinou co vidavam tak nevesty mavaju stare tragaciny za dost tazke peniaze, tak sa mi to zda byt az podozrivo vyhodne :) A este s takym cakanim.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?