Výzdoba kultúrneho domu na svadbu - tipy a inšpirácie

Ahojte, mala ste niektorá svadbu v kulturáku? Je to starší kulturak no priestraný a potrebovala by som inšpirácie ako ho zmeniť na nepoznanie :-)
Odpovedať
@lenulka747 ahoj :-) mozno by pomohlo dat foto kulturaku.. My sme mali tiez v KD, ten vsak hrozny nebol :-) za nami sme museli vyzdobit stenu, lebo uz bola oblepena a dobita, tak sme urobili zaves zo stuziek a do toho skumavky s kvietkami. Na stoloch boli zrkadla s malymi vazickami s gypsomilkou, vresovec v bielom kvetinaci a vsade boli sviecky a robene svietniky zo skla. Nemali sme zvolenu 1 hlavnu farbu, ale ton v tone ruzovo-zelena-biela, netlacili sme to..Velmi dobre to ukazalo :-)
Odpovedať
Ano foto pridam hned ako sa mi bude dat... Ani tento nieje uplne najhorsi ale zastaralí:-) chem urcite nejake pom-pom... plachty na steny a urcite velmi vela sviecok... Len zrejme budem potrebovat aj agenturu.
Odpovedať
Profilova fotka
Pozdravujem Vas, pre kazdu agenturu je vyzdobit kulturak hoci aj starci a menej na oko lahodiaci, obrovskou vyzvou. Neviem, kde presne je ten kulturak a ako vyzera, ale zarucene sa s nim daju urobit zazraky. Pozrite si nasu pracu a posudte sama. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj :) ja som si robila vyzdobu v kulturaku sama ( samozrejme mi prisli pomoct kamosky) ale som si dopredu premyslela ze co chcem...a stalo to za to..hlavne ta atmoska a dobry pocit ked kazdy az nedychal ked to zbadal :)
Odpovedať
Profilova fotka
Aspon taka mala ukazka z nasej jednoduchej ruzovej vyzdoby :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenulka747 my sme mali svadbu v kulturaku a vyzdiba bola zeleno-biela. Vela veci tam bolo fixne sucastou vyzdoby a zvysok nam dozdobil personal restauracie, ktora robila obcerstvenie.
Odpovedať

Odpovedať
tak potrebujem prekryt tieto steny hlavne, popripade inspiraciu
Odpovedať
@lenulka747 a ved to je celkom slusny priestor :-) len mi pride maly trocha.. Mas to odfotene cele?! Neviem, ja by som moc tie steny neprekryvala - neviem, aky je to povrch, nevidim, ci to nie je obite.. Urcite by som nepouzila kusy latky - zavesy. Mozno len girlandy zo srdiecok, alebo vtacikov?! Tu na MS v albumoch je toho dost :-) Pohladaj! Mozno sa ti zapaci nieco.. Dost urobi aj nasvietenie saly, popytaj sa na to u DJ .. No a teraz pred vianocami budu isto akcie na svetelne retaze :-) My sme mali podobne okna a boli na nich svietniky, ozvlastnilo to. Isla by som do bledsich farieb :-) ak sa ti chce trocha povymyslat, zvladnes to aj bez agentury :-)
Odpovedať
velke je to dost myslim ze aj 200 ludi by sa voslo .... nasvietenie bude, to uz mam dohodnute. len chcem trosku niecim zosvetlit a vyplnit tie steny, pride mi to strasne smutne a stare ...
Odpovedať
@lenulka747 toto mozes doma robit pocas zimnych vecerov :-) je to jemne a zatial este neokukane :-) a ked skombinujes girlandy so svetielkami, bude to pekne! Vela materialu za mensi peniaz si kupis cez aliexpres slebo eBay
Odpovedať
Mali sme tiež kulturák, ktorý sme potrebovali zútuľniť a zmeniť, tak sme zmenili úplne :-) Možností je veľa.
Odpovedať
Článok sa načítava...
ďakujem krasne za inspiracie na aliexprese mam vybrtaych par veciciek... na strop by som urcite este pridala tie gule a do nich svetielka a na steny nieco na doplnenie aby som odputala od tej skaredej farby, inak priestor je zachovaly. Chcem svadbu v kulturaku aj z toho dovodu ze kapacitovo mi to vyhovuje a mam overeny catering, kt viem ze urcite nesklame.
Odpovedať
bell92 prosím Ťa odkial máš plachty? tie lampiony su perfektné.
Odpovedať
@lenulka747 napísala som ti súkromne, lebo admin to zablokuje, keď píšem info kde, odkiaľ a za koľko :-)
Odpovedať
@bell92 Prosím ťa, aj mne prepošleš tie info. My tiež budeme mať v kulturáku :-)
Odpovedať
@lucuku máš to v správe :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
@bell92 ahojík :) aj ja by som bola rada keby mi pošleš info odkadiaľ sú tie plachty ? vyzerá to fakt nadherne.. vobec by som nepovedala že je to kulturak... :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
Zdravim mozem aj ja poprosit info ohladom tych plachirt ako ste to urobili dakujem vam velmi pekne :-)
Odpovedať
bell92 :-) mohla by si mi takisto prosim ta poslat info do správy? Ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
pekne ste si to vyzdobili :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marienkakf skvelé nápady :) @bell92 mohla by si mi, prosím, tiež poslať info ohľadom tých plachiet? vďaka :)
Odpovedať
@bell92 Ahoj mozem tiez poprosit info ohladom tej vyzdoby velmi pekne dakujem
Odpovedať
mohla by som tiež poprosiť o info plachiet ,odkiaľ sú? Vďaka
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@bell92 Ahoj. Neviem či je to ešte aktualne, ale mozem poprosit info o tych plachiet? Dakujem velmi pekne
Odpovedať
@zuziii89 Ahoj, my sme látku riešili z Poľska, tam to vyšlo lacnejšie, len už si nepamätám z akej to bolo stránky. Materiál bol podšívkovina.
Odpovedať
Profilova fotka
@lenulka747 Kulturny dom Dechtice. Premenil sa na nepoznanie.... Kulture domy su naozaj velke vyzvy a o to vacsie potesenie :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@bell92 nadherna vyzdoba. aj ˇna tento rok caka svadba v kulturaku. ak je to este mozne a dostupne,tak by som tiez poprosila o info,kde sa daju take plachty na strop zohnat :) dakujem.
Odpovedať
@erinciatko my sme tú látku objednávali z Poľska, materiál bol podšívkovina ;-) , ale stránku si už vôbec nepamätám.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?