Svadba vo Vile Etelka v Modre

Profilova fotka
Ahojte baby, mali ste tu niektorá svadbu? Máte nejaké skúsenosti?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj :) Ja sa tiez prave informujem a chcela som napisat rovnaku otazku :) Svadbu planujeme 27.5.2017 pre 100-110 ludi. Potrebujeme aj ubytovanie kedze nam polovica pride zo zahranicia. Tak tiez ocenim akykolvek feedback. Ja uz som sa s nimi aj skontaktovala, zatial sa mi ich ceny aj pristup VELMI pacia. Chcem sa tam ist pozriet osobne ale nakolko som si pozrela vsetky ostatne moznosti BA+okolia pre taky objem ludi a mam zakladne info a kalkulacie, toto miesto vyhrava. Dalsie co sa mi moc pacilo bola Pajstun Basta, avsak tam maju nas termin uz plny :( Ostatne som pozerala Restauracia Hrad v Bratislave a RVS Klub. Obe su fajn ale cena je vyssia a bez ubytka. Napisem ti ked budem mat viac informacii samozrejme :) Pekny den Lucia
Odpovedať
Minuly rok v juni som mala svadbu vo Vile Etelka :) zazitok nezabudnutelny, bola to mala svadba, 35 ludi a vsetko vyslo na jednotku :)
Odpovedať
Profilova fotka
@slavka_d Ahoj Slavka, dakujem za info. A myslis si ze svadba pre 100 ludi bude tiez ok? Vraveli ze by nas museli dat von do stanov, kedze vnutri je kapacita 80 ludi... Neviem ako ste to mali vy. :) Mala si tam aj obrad?
Odpovedať
Profilova fotka
@luckacool ahoj lucka, my sme sa tam boli pozriet teraz cez vikend a mame zatial 80 hosti...nam zase povedali ze kapacita je vo vnutri cca 60 a je dost riskantne kvoli pocasiu ratat s tym ze to bude vonku -aj ked po stanom...miesto je to pekne ale male...ubytko v chate pre cca 35 ludi. Po 22:00 sa musite z vonku presunut do vnutra kde je pre tolko hosti dost maly parket...ked sme to povedali tak nas pan ubezpecil ze o desiatej tam polovica ludi, minimalne ti co maju deti nebudu..nato nvm co mam povedat..miesto pekne ale pre mensiu svadbu podla mojho nazoru.je to vsak na kazdeho zvazeni
Odpovedať
chata Fugelka na Dubovej je prerobené aj s ubytovaním za normálne ceny,treba vidieť.do 120 ludí,ubytovanie pre50 ludí
Odpovedať
Profilova fotka
@nellush Ahoj Nellush, tak to su velmi dobre informacie pretoze su to dost dolezite veci... Ja som sa dohodla ze to dojdem pozriet tuto sobotu, takze si to pozriem aj na zivo nech mam predstavu. Avsak to co vravis si urcite odsledujem, pretoze my budeme mat 90% ludi zo svadby nasu generaciu a bez deti, velka vacsina bude az do rana ako ich poznam kedze su to vsetko party zvierata a velky tanecnici, cize parket je straaaasne dolezity. Aj to ze sa presuvat dnu. Dalsi problem je kapacita na spanie, nam dojde viac ako polka zo zahranicia, takych 60 ludi minimalne budem musiet ubytovat... Cize aj to je trosku problem. Uvidim v sobotu, napisem vam moje dojmy. @nellush a ty este zvazujes ake ine miesta? Tiez mas taku velku svadbu (okolo 100 ludi)? Ja este pojdem pozriet aj restauraciu hrad, uvidim co tam, ale tiez sa bojim ze to bude male.
Odpovedať
@luckacool Ahoj Lucka, my sme mali stoly pod stanom a pod klenbami. Vo vnutri sme neboli vobec, chceli sme to mat vonka kedze bol zaciatok juna a 30 stupnov :-) Priamo tam sme mali aj obrad, aj hostinu aj zivu hudbu a spevakov. Myslim, ze 100 ludi nie je problem :-) Mali sme to podobne ako su fotky na stranke vila Etelka :-)
Odpovedať
Ahojte, mali ste aj civilný sobáš v etelke? Ako to prebieha čo všetko a kde treba vybaviť? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@luckacool lucka pozerame este dalsie miesta..boli sme pozriet bastu pajstun ale pripada nam to zbytocne drahe..potom hotel echo..ten je sice cenovo fajn ale nerobi tam obrad a trosku to uz dycha komunizmom...teraz sme este chceli ist pozriet hotel sebastian v modre a vinarsky dom v pezinku. Ponuky maju zaujimave tak uvidime, snad si uz konecne aj nieco vyberieme...my ratame cca 80 ludi a z toho polovicu potrebujeme ubytovat...uvidis ako na teba zaposobi to miesto a tak...nie je to naozaj skarede, staraju sa o to a vidno ze majitela to bavi ale nvm teda..ja si myslim ze je to male. Navyse sice tu @slavka_d pises ze ste to mali vonku a nemuseli ste sa presuvat po 22:00 dnu? Nato nas upozornuju vsetci kvoli nocnemu kludu...neviem teda ale nam to tak majitel povedal a vnutri teda vela miesta nie je...@luckacool ty mas este ake typy???
Odpovedať
@nellush Nas uz po 22.00 bolo len okolo 20 ludi a vonku nemoze byt diskoteka preto je potrebne sa presunut dnu. My sme sedeli vonku a debatovali do polnoci :-) Vzdy zalezi na ludoch ako sa chcu zabavat, my sme diskoteku nechceli. liliuska Mali sme civilny sobas, vsetko sa da vybavit na mestskom urade v Modre.
Odpovedať
Profilova fotka
@nellush Ahoj Nellush :) Bastu Pajstun by som hned brala ale ten termin co chcem uz maju booknuty bohuzial. Ja som si nad to vcera sadla a spravila tabulku ako hrom :D Haha! A k mojmu prekvapeniu, zatial vsetky miesta vysli skoro v rovnakom budgete, medzi 7,5-8,5 tis za hostinu a vsetko okolo toho pre 100 ludi... Samozrejme ze to boli iba take hrube kalkulacie ale robila som ich rovnako. Niekde maju drahsi najom ale jedlo bolo vyhodnejsie, inde zas najom menej a jedlo drahsie... Cize to vyslo velmi podobne co som bola prekvapena... Tento vikend chcem vsetky miesta obehat a mam nasledujuce: 1. Vila Etelka 2. Restauracia Hrad 3. RVS 4. Hotel Hradna Brana 5. Aucafe 6. Hotel Agatka
Odpovedať
Profilova fotka
@Luckacool to je super! My sme si tiez davali vsetko do tabuliek ze co ako vychadza a tiez su tam male rozdiely..ale chceme sa na druhej strane zmestit do nejakeho budgetu a zas davat 10 000 za svadbu nam to uz pride privela..je to sice raz za zivot ale tak zase podla moznosti :)) a z toho co pises sme okrem au cafe kontaktovali vsetkych :D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@nellush Ahojcek, suhlasim... ja som pripravena na to ze to je velmi drahe a davame si nacas takze mame dost priestoru si nasetrit a vsetko poplatit. Ale tiez ta cena velmi zavazi. Ako ste na tom s rozhodovanim? Ja som cez vikend bola nakoniec v Hradnej Brane, v Agatke a v Restauracii Hrad... Hradna Brana bola ok, ale potom ta Agatka sa mi pacila viac a uz som ju aj planovala zobrat... Ale nakoniec ked som uvidela Restauraciu hrad... tak mam OBROVSKU dilemu. Je dost mozne ze nakoniec to spravime tam. Je to tam krasne. Som teraz dost 50/50 medzi Agatkou a Hradom. Dnes si nad to asi sadnem a este si to poriadne rozmyslim...
Odpovedať
Profilova fotka
@luckacool super, tak aspoň už máš nejakých favoritov. My sme boli v sobotu ešte pozrieť Vinársky dom v Pezinku a zatiaľ sa teda prikláňame k nemu. Priestory sú super, cenovo dostupní, ubytko majú koľko potrebujeme a aj pani bola veľmi príjemná. Ešte ideme v stredu pozrieť Hotel Apollo tak som celkom zvedavá...jediné čo ma odrádza sú obrady vo vnútri, ale ako mi včera drahí povedal, že nie je dôležité kde si to povieme ale čo si povieme a čo to pre nás znamená tak som si povedala, že má pravdu a je to vlastne úplne jedno....no a skús zvážiť možno aj priestor, či ti vyhovuje, aké majú usporiadanie stolov, alebo aký majú výber menu, nejaký prvý dojem a podobne. Možno si budeš vedieť vybrať hneď ;) Držím Vám palcE!
Odpovedať
Profilova fotka
@luckacool Luci vy budete mať inak svadbu v kostole? Pozerala som ešte tú reštauráciu Hrad a vyzerá to naozaj pekne...vedela by si mi preposlať ich ponuky?
Odpovedať
Profilova fotka
@nellush Uplne s tebou suhlasim Neli, je to pravda a koniec koncov je hlavne nech si to uzijete a nech sa tam vsetci zidete a mate krasne spomienky. My budeme mat obrad na mieste cize v pripade Hradu to bude s vyhladom na Bratislavu a ak v tej Agatke tak v zahrade co je tiez pekne. Jasne preposlem ti ich ceny, das mi mailik?
Odpovedať
Profilova fotka
@luckacool Super Luci, pošlem ti mail do správy. A áno tiež som mala takú predstavu niekde vonku v prírode ale neviem asi sme veľmi výberaví :D Chcela som pôvodne pri jazere ale nič pekné a asi ani poriadne jazero tu nie je :(
Odpovedať
Profilova fotka
@nellush RVS ma prekrasnu fontanku, tam sa mi to neskutocne pacilo, ale boli tam nejake ceny co mi nevyhovovali... :(
Odpovedať
Profilova fotka
@luckacool áno to nám na viacerých miestach :) my máme najmä s ubytkom problém, lebo všade je zbytočne drahé - nato že tam tí hostia budú možno 4 hodiny (dúfam, že preháňam ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@luckacool my sme mali svadbu v Nemeckom kultúrnom dome Rača, tiež až 120 hostí, a prenájom 600eur (tam sa to hýbe v závislosti od dĺžky prenájmu okolo 600-700, čo si myslím že je stále veľmi fajn :) ). Veľmi sme boli spokojní :), tak držím palce pri prípravách ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@luckacool restauracia Hrad je velmi pekne miesto, ale pre 100 az 110 ludi urcite nie :-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte, chcem sa spytat v akej ciastke sa pohybuju ceny vo vile etelka pre 40/50 hosti? Cena za prenajom zahrady vyzdobu stolov a hostinu? Dakujem :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@luckacool mohla by som ťa poprosiť o tie cenové ponuky z Agátky a z Hradu?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ahojte dievčatá! Potrebovala by som nejaké Vaše pozitívne možno aj negatívne skúsenosti z tohto krásneho miesta. Vo vile Etelka chceme mať svadbu len nie sme ešte úplne rozhodnutí. Ak by ste napísali nejaké Vaše skúsenosti, bola by som Vám vdačná dakujem :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte baby, obnovujem temu...mali ste niektora minuly rok svadbu v Etelke? Zmestime sa tam s poctom hosti cca 75 (z toho 8 deti)? Nerusilo zabavu to, ze bolo o desiatej treba presunut hudbu dovnutra?Dakujem :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Ahojte, mali ste niekto svadbu v Etelke? Vase pocity, skusenosti, hodnotenie? Oplati sa? V akych cenach sa pohybuje cca ? Dakujem 🙃
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?