Priestor na svadbu v okolí Partizánskeho - tipy

Zháňame priestor na svadbu pre 50 ľudí, ale zatiaľ nás nič neoslovilo. Nemáte nejaké rady a nápady na pekné svadobné miesto? Hľadáme skôr reštauráciu ako kultúrny dom nakoľko sa už bojíme, že nenájdeme catering, ktorý by nám spravil hostinu/mal voľný tento dátum. Dátum svadby máme 18.8., preto by ma potešilo keby tam bola aj terasa :) Ďakujem za každú odozvu :-)
Odpovedať
Z PE nie je daleko do Bosian...a tam je perfektny hotel /penzion/ David.Ja som tam mala svadbu ,sice uz davnejsie,ale bola som tam aj nedavno na kamoskinj svadbe.Strava,prostredie,ochotny personal,skratka vsetko na profi urovni.Vsetci boli spokojni.A je tam krasny kastiel,park a aj terasa,ktoru si spominala.Za jednu navstevu alebo telefonat nic nedas....
Odpovedať
Profilova fotka
co stodola v oslanoch? to nie je az tak daleko nie? bola som tam kamaratke na svadbe a velmi pekne to tam bolo urobene
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
ahojte nevesticky :-) buduci rok v maji by sme chceli svadbu a uz mame vybraty aj datum a preto by sme si chceli zajednat nejake pekne miesto na hostinu. pochadzam z Partizanskeho a tam aj chcem mat svadbu v kostole a taktiez hostinu. tak radte nejake pekne restauracie, miestnosti pre cca 35-45 hosti ;-)
Odpovedať
@jarunielka Ahoj, my sme zvažovali reštauráciu Ulita, ale bola obsadená. Taktiež v blízkosti PE je Ľubianka, ak zvažuješ svadobnú hostinu v stodole, ľudia si to tam chvália - aspoň, čo som ja počula.
Odpovedať
Profilova fotka
@jarka_stotka dakujem za odpoved :-) o Lubianke som aj ja pocula, ale skor uprednostnujem taku modernejsiu svadbu a nie v stodole, to ma moc nelaka, kedze nie som taky typ zeny. no tu restiku skusim pozriet. dakujem este raz ;-)
Odpovedať
@jarunielka mozno sa budes cudovat preco ti pisem, kedze byvam v Myjave, no pravda je taka, ze som vyrastala v PE a este aj teraz tam dost casto chodim, kedze tam mam rodinu a aj kamaratky. chcela som ti tu spomenut restauraciu Clerence, ktora uz niekolko rokov funguje ale od minuleho roka ma noveho majitela a mam pocit, ze to tam je este lepsie ako predtym. ak chces modernejsiu svadbu, oni ti to tam vedia velmi pekne vyzdobit a rovno by si mala aj jedlo od nich, kedze varia aj na taketo vacsie hostiny. ak nevies ako vyzera, tak tam niekedy zajdi alebo si kukni fotky na internete. mas dalsi typ odomna:):) drzim palce pri vybere:)
Odpovedať
Profilova fotka
@liana10 vobec sa tomu necudujem, kedze si taky isty pripad ako i ja :-) tiez byvame s drahym v Trencine ale svadbu chcem mat v rodnom meste :-) my tiez chodime sem-tam, ale zase nie az tak casto, lebo moc na to cas nie je :-| o tejto restauracii som ale pocula. uz mi to niekto hovoril, ze ma noveho majitela. pre kolko ludi tam robia svadby a hostiny?
Odpovedať
@jarunielka velmi dobre rozhodnutie, ved predsa by to aj tak malo byt, ze svadba v rodnom meste! tam robia vacsinou svadby a ine podujatia tak do 50 ludi, lebo viacej by sa tam nezmestilo. ale ako som videla v prvej tvojej sprave, tak ty neplanujes mat vela hosti, ci sa nieco zmenilo?
Odpovedať
my u nich budeme mať v zime svadobnú hostinu @jarunielka. od malička som túžila mať svadbu v zime a tento rok sa mi to splní;) potom ti dám vedieť ako to celé dopadlo, poprípade ti pošlem aj zopár fotiek:)
Odpovedať
Profilova fotka
@liana10 ano a preto sa aj toho drzim! no celkovo si neviem predstavit mat svadbu v Trencine, vsetkym by sme museli ubytovanie hradit, to by bolo moc :-| neplanujem, to mas pravdu ale zase nechcem, aby sme tam boli natlaceny ako sardinky. no pokial maju kapacitu 50 ludi, tak by to malo byt fajn :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nastta joooj, tak to som velmi rada, ze tam budete mat svadobnu hostinu a bola by som velmi rada, keby si mi potom poslala nejake fotky a napisala blizsie informacie :-) uz hned teraz sa ta spytam, kolko dopredu ste si ich rezervovali? a platili ste nieco za prenajom alebo je to bezplatne? aaa vlastne celkovo by ma zaujimalo aky tam maju postup. dakujem ti uz takto vopred ;-)
Odpovedať
@jarunielka nemuseli by ste vy platit ubytovanie ale mohli by si aj oni sami ale bolo by to uz aj pre nich viac nakladne a pokial pochadzate obidvaja z PE, tak by to bola riadna blbost robit svadbu tam. tych 50 ludi sa tam uplne v pohode zmesti, toho sa nemusis bat.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@liana10 to by mi bolo blbe, aby si este oni sami platili ubytovanie. no viem, ze niektore dievcata to tak robia. som rada, cez vikend tam mame na plane ist pozriet, lebo pojdeme do partizanskeho.
Odpovedať
@jarunielka verim ti, ani ja by som to asi nedokazala vsetkym nakazat, ze ubytovanie je na vas, platte si ho sami. normalne pozeram, ze ako dlho som tu uz nebola :-/ ten cas ide riadne rychlo a mam pocit, ze kazdy den pomaly nic nestiham :-/ :-/ ale ty mi povedz, ako ste dopadli? boli ste pozriet??
Odpovedať
rada ti potom napíšem a taktiež aj pošlem fotky. neviem ako si ty na tom, ale ja sa vôbec nebojím. všetko som im zverila do rúk a verím, že to dopadne čo najlepšie. rezervovali sme si ich hneď ako sme vedeli, že bude svadba a to bolo nejako koncom februára. vy máte až budúci rok ako pozerám, tak to máš ešte trochu času na rozmyslenie. zatiaľ sme nič neplatili, máme sa s nimi osobne stretnúť lebo zatiaľ sme vyplnili len ich formulár na stránke a na základe neho máme rezervovanú miestnosť. akonáhle budem vedieť niečo viac, tak ti píšem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
pozdravujem nevesty. ak dovolite, rad by som vam dal "chrobaka do hlavy" :) pri vybere miesta si davajte pozor na deklarovanu kapacitu a realne pouzitelnu kapacitu. deklarovana kapacita casto zohladnuje iba pocet stravnikov (cim viac, tym lepsie samozrejme), no maloktora svadba prebieha stylom posedenia. na svadbe je aj zabava, majte preto na pamati aj to, ze cast priestoru zaberie DJ so svojou technikou a to moze vyrazne zmensit tanecny priestor. a ak mate fotografa a kameramana, tak tito sa musia pri svojej praci hybat a musite im na to poskytnut priestor. inak mozu cely cas stat iba pri DJovi a odtial vam vela peknych zaberov neurobia. nezanedbatelnou castou je tiez vetratelnost. vacsina svadieb prebieha v lete a mnohe restauracie maju v susedstve domy, kvoli ktorym po 22:00 musia okna zatvorit, takze cerstvy vzduch bude prudit iba klimatizaciou. ak ju maju..... verte, ze tancovat a pracovat v uzavretom nadychanom priestore nie je prijemne pre nikoho.
Odpovedať
my budeme mať svadbu v zime photostancik a tým pádom vetratelnosť sme vôbec neriešili. o jeden problém menej :-) no my sme si poriadne prezistili v danej reštaurácií, či sa bude dať aj hýbať pri toľkom počte ľudí ako budeme mať. osobne sme sa boli aj pozrieť, takže vieme do čoho ideme. snáď nás už nič nepríjemné nepostrehne a všetko prebehne hladko ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@liana10 samozrejme, ze sme boli a velmi dobre sme aj dopadli :-) pacilo sa nam tam, takze sme hned spravili aj rezervaciu. povedali sme si, ze nebudeme spekulovat a snad to dobre aj dopadne! jedlo nam chutilo a to je najpodstatnejsie ;-) @nastta super si zlata, dakujem ti za vsetko uz teraz ;-) my sme si ich nakoniec tiez rezervovali ale priamo na mieste, kedze sme sa tam boli pozriet a aj sme sa rovno napapali aby sme zistili, ako tam varia.
Odpovedať
ešte vôbec nemáš začo :-) super ste spravili ;-) a čo dobré ste si dali na papanie?
Odpovedať
Profilova fotka
@nastta vies co, my sme k nim zavitali akurat v case obedoveho menu, takze sme si vybrali z ponuky. akurat vtedy mali kyslu sosovicovu polievku, tak tu sme si dali a ako druhe som si vybrala kuracie prsia zapekane s rajcinou, syrom a ako priloha bola ryza. vynikajuce to bolo ;-)
Odpovedať
@jarunielka super! niekedy je lepsie sa hned rozhodnut a nevymyslat este ine alternativy. tak teraz mozes oddychovat :-) ;-)
Odpovedať
babyyy aj ja uz som konecne zasnubena, musela som vam to sem napisat:):) a kedze chcem mat svadbu v Partizanskom, tak si tu s Vami pokecam a snad mi aj vo vela veciach pomozete/poradite:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?