Viete o peknom mieste na svadbu v Bardejove pre 100 -120 hostí?

Profilova fotka
Hladam nejake pekne miesto v Bardejove v primeranej cene, ak by teda mal niekto skusenosti chcela by som vediet cenu na osobu. Vopred velmi pekne dakujem za nazory a tipy ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
my sme boli so súborom čepiť nevestu v BJ ....reštaurácia Bocian a celkom sa mi tam páčilo
Odpovedať
Vraj Kesel ma veľmi pekné sály pri zimnom štadióne. Mne sa osobne páčilo aj v Hoteli Bardejov, ale neviem akú majú kapacitu :)
Odpovedať
Hotel Bardejov ma kapacitu asi 70 ludi, a je to tam porozdelovane na saloniky a mne sa to tam osobne velmi nepacilo, Kesel ma prekrasnu miestnost, velku vsetko je nove je to na poschodi proste nadhera ale trosku draho si myslim...aj ja planujem svadbu v BJ zhruba pre 120 ludi no tiez neviem kde :)
Odpovedať
v Bociane som bola na svadbe pred rokom a bolo fajn, skusila by som este Bellevue, neviem ale ako to tam je (uz som z Bj prec par rokov...)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
KESEL: pokiaľ si ho vyberiete, žiadajte od majiteľa/prevádzkara, aby sa držal hesla "zákazník je môj pán". Nemôže si dovoliť ignorovať priania hostí svadobčanov (ktorí mu za všetko platia). Len na dokreslenie tohto pána: nabrať si dvakrát z nočného bufetu pre hostí a ešte to aj jesť v hlavnej sále je nielen neprofesionálne, ale aj neslušné.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?