Vhodné miesto v PO a okolici na svadbu pre cca 150 hostí

Ahojte, vedeli by ste mi prosím poradiť ohľadom vhodného miesta na svadbu pre cca 150 hosti v PO a blízkom okolí? Vopred vďaka za odporúčania :)
Odpovedať
Mladost, jedalen PU na 17.nov., Hotel DUkla dolna sala, sariske michalany, opalex - sigord,jedalen OA na sidlisku III, DKROH - sala hore
Odpovedať
@elsonrisas zavisi od toho aky mas budget a co sa ti paci...pripadne kde byvas, cim blizsie sala k miestu bydliska tym lepsie......
Odpovedať
dakujem pekne za odporucania. Sarisske michalany si idem obrziet tento tyzden. Ale co sa tyka Mladosti a Jedalne PU na 17.nov. ake máte skúsenosti s ich službami?
Odpovedať
@elsonrisas co viem len sprostredkovane od bab a znamej co tam mala svadbu, tak boli baby spokojne.....myslim ze uplne v pohode, a cena je tiez velmi dobra.....urcite lepsia ako v dukle to ti viem zasa povedat ja:-)ale ozaj, aj si z PO tak si daj nieco v PO....my sme sa dost nabehali na aute hore - dole, samozrejme da sa to, ale lepsie ked nieco zabudnes mas to pod nosom, ako behat nieviem kam....
Odpovedať
Profilova fotka
@elsonrisas Môžem doporučiť PKO a ODK a aj Mladosť a za Prešovom je KD Ďačov, tam je celkom pekný kultúrny dom. Pekný deň.
Odpovedať
Ďakujem veľmi pekne. Ešte sa chcem spýtať na kaštieľ Fričovce. Ten ešte chceme ísť pozrieť. Ak máte niekto nejaké skúsenosti, budem povďačná :)
Odpovedať
Profilova fotka
@elsonrisas Podľa môjho názoru Vám kaštieľ Fričovce nepostačuje pre 150 osôb, jedine v prípade svadby v stane vonku. Prikladám foto.
Odpovedať
Vďaka za info a tiez aj za foto :)
Odpovedať
Dobry den taktiež hladam nieco take cca100 ludi, no paci sa mi svadba vonku (aj ked u nas je to s pocasim dost tazke :-D ) vedeli by ste mi poradit nieco s obrovskou terasou alebo balkonom pod strechou, nieco ze ked nas zradi pocasie tak nezmokneme ;-) , stan som už vyluci kvoli cene prenajmu :-|
Odpovedať
@lusinda92 no tak to potom daj vediet co si nasla:-))))
Odpovedať
Profilova fotka
@elsonrisas Nie je zač. Pekný deň.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
A neporadíte aj mne? Sálu pre 50 osob. Soraya je obsadená, Beliér je malý a zle riešený, Dukla drahá a obsadená, PKO obsadené, Mladosť obsadená, Sen má prázdniny tak neviem a nechcem niečo mimo PO, aby som sa nenabehala. Ďakujem pekne.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lusinda92 SVadby vonku robia v Trattorii. Menu stojí 35Eur/osoba, prenájom okolo 400Eur. Výzdoba je individuálna. Je tam pekne. Majú vonku sedenie a stan na tancovanie a majú aj vonkajsie ohrievace.
Odpovedať
Profilova fotka
@elsonrisas - mozem sa opytat, ktoru salu ste si nakoniec rezervovali? :)
Odpovedať
@d_a_n_k_a niečo ako Soraya je nové Raffaello hall, dokonca je tam aj klíma, čo v Sorayi chýba, a je to aj lacnejšie, lebo v R. sa nepripláca za obsluhu...
Odpovedať
Mali ste niekto svadbu realne v hoteli Polo? Bola som tam dnes pozriet, vonku bolo velmi vela ludi na terase a aj na ihrisku deti. A ze vraj je to tam bezne. Tak ci to nie je rusive pocas svadby. +Dakujem.
Odpovedať
@monikaondkova nakoniec sme sa rozhodli pre PKO. obehali sme sar.michalany, cervenicu, fricovce, mladost a nakoniec to padlo na PKO.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@elsonrisas Prosím ťa, máš aj nejaké bližšie informácie k Červenici? Všetky info, ktoré sa mi podarilo vypátrať sú spred dvoch rokov a chcela by som niečo aktuálnejšie :-D a skontaktovať sa s nimi je občas umenie :-D ďakujem :-)
Odpovedať
Čo sa týka kontaktu s nimi, nebol problém, oslovila som ich emailom a veľmi rýchlo reagovali. Prostredie je veľmi pekne, je tam cítiť novotu. Veľa ľudí sa tam vojde, nemajú problém s akustikou a prevádzkar všetko objasní. Nám sa zdali ceny priveľmi vysoké. Je pravda, čo sa tu píše, že oni uvádzajú ceny BEZ DPH, takže je to trochu marketingový ťah, ale každopádne nezavádzajú. Neviem, čo by ťa zaujímalo, môžeš mi to potom hodiť do správy.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?