V akom predstihu rezervovať sálu v Tatrách

Milé nevesty, ktoré ste mali alebo plánujete svadbu v Tatrách a okolí, v akom predstihu ste rezervovali sálu na svadobnú hostinu, resp. mali ste s niektorými sálami problém, že už boli obsadené? My plánujeme svadbu v roku 2015, možno máj-júl. Myslíte, že sa nám ešte koncom leta (skôr to proste nestihneme) podarí rezervovať nejakú normálne vyzerajúcu sálu pre ca. 70 ľudí? Nejaké tipy na sálu/reštiku/hotel, s ktorými máte dobré skúsenosti? ďakujem.
Odpovedať
Ahoj, my sme hľadali sálu vhodnú na tento rok, boli sme obrzieť v marci (svadba bude v júli tohto roku)...Átrium v Novom Smokovci - boli ešte volný na niektoré letné termíny...Sála bola prekrásna, ale pre nás trochu veľká....Potom Grand Hotel v Starom Smokovci a Grand Hotel v Tatranskej Lomnici, ale boli pre nás príliš drahý (aspoň až také nóbl sme to nechceli) a nakoniec sme si vybrali Autis Hotel, na ceste do Smokovca....Sála tak do 80-90 ľudí, záleží od rozloženia stolov, k dispozícii veľká terasa. Tak dúfam, že sme vybrali dobre. Nikde nemali problém s termínom. Ešte som počula o Hoteli Amália v Novej Lesnej, ale cez leto svadby vôbec nerobia kvôli sezóne.
Odpovedať
Ďakujem za odpoveď :-) Pridávam si Autis na zoznam hotelov, ktoré pojdeme pozrieť ;-) Mojim favoritom bol podľa odporúčaní hotel Atrium, ale nám bude asi tiež veľký, okrem toho chcem ísť pozrieť tie Grandy, Amáliu, Panoramu, možno aj Crocus a Lučivnú (ale tie neviem akú majú kapacitu) a Forton a Borovicu (ale pri tých mám pochybnosti, že ako vyzerajú). Ak má niektorá s niektorým z nich skúsenosti (alebo ich získate teraz v lete :-) tak budem rada, ak sa podelíte.
Odpovedať
v hotely Crocus budeme mať svadbu my :))) väčšina hotelov má podla mna voľné dosť vela termínov. akurat ten grand v Lomnici a Atrium v Smokovci, môže byť podla mna skor obsadeny..tam som si všimla že robia svadby častejšie...... Kaštiel Lúčivna oni majú plnšie, a kapacitu iba okolo 40 ludi, robia aj svadby von v parku, .... ku tomu kasielu ale patri aj hotel Lučivna a tam majú kapacitu už väčšiu :) , len vravim to bude najskor obsadene, než v tatrach.
Odpovedať
@alinka717 Ďakujem krásne. A akú kapacitu má Crocus? Lučivna bude pre nás teda malá a v hoteli v Lučivnej - to už potom radšej niekde v tých Tatrách :-)
Odpovedať
@gertie Crocus ma velku kapacitu, mali tam svadbu o 120 ludí, mi budeme mať ale len okolo 65 :))) tak držím prsty aby si našla čo najlepšie vyhovujuce tvojim požiadavkam :)))
Odpovedať
Tak to by bolo ok, my tiež tak do 70 plánujeme. Tebe sa to už blíži, tak nech to všetko vyjde podľa predstáv :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?