Trochu iná svadba (vonku)....kde? Poraďte....(NR a okolie)

Ahojte, v júly 2015 by sme do toho chceli "spadnúť"...máme však predstavu o trochu inej svadbe...Ideálna predstava je vonku, v nejakej peknej záhradke, všade na stromoch svetielka, na zemi lampášiky a podobne, no a žiadne klasické menu, len guláš, grilované vecičky, možno nejaké pečené prasiatko a podobne...tancovačka na tráve :) nemáme však tušenie kde...najlepšie by bolo, keby zaplatíme len za nejaký prenájom, prípadne kuchára, ktorý by tie grilované papanice a guláš chystal, a suroviny, vrátane tekutých, by sme si zadovážili sami, to by nás asi vyšlo najlacnejšie, len neviem, či takáto možnosť v NR prípadne okolí niekde existuje...neviete poradiť?
Odpovedať
pekny napad veru drzim palce nech sa vam to podari uskutocnit podla vasich predstav :)
Odpovedať
My sme mali svadbu v Pálenici v Jelšovciach. Veľmi dobe varia, majú krásnu záhradu a nemajú najmenší problém pripraviť svadobné menu podľa vašich predstáv. www.palenicajelsovce.sk Ak máte záujem, treba sa poponáhlať, lebo sa im rýchlo míňajú termíny. My sme mali termín zarezervovaný skoro rok dopredu.
Odpovedať
Áno, Jelšovce sú krásne, bola som tam...len sa obávam, že to nie je zrovna najlacnejšie riešenie :/
Odpovedať
Profilova fotka
presne, Pálenica v Jelšovciach rozhodne nepatrí k lacným reštauráciam...Ja si predstavujem svadbu rovnako, čoraz viac však začínam uvažovať nad prenájmom nejakej záhrady vo vinohradoch, no uvidíme predstava by bola ale realizácia bude o inom ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj lafemme8. Presne takú svadbu, ako opisuješ, sme mali 18.10.2014. - záhrada, z paliet urobený parket, pečené prasiatko, donmáce záviny od babky, guláš od mamky, svetielka na stormoch - vyrobil manžel, sviečky a fakľe, klobásky na grile, škvarky, kyslá kapusta, zemiakové lokše... :)- vyslovene jesenné hody...horel aj ohník, dal sa vydržať aj chlad. oslava bola absolútne neformálna, každý jednol a pil čo chcel, všetci si pochvalovali, že lepšiu svadbu nezažili, prítomní slobodní o takej začali snívať. vo fotoblogu mám jednu fotku z nej... ak mám takúto predstavu, choď za ňou, dá sa to...držím palce!
Odpovedať
@lafemme8 toto je super napad len asi pokial nemas nejaku svoju zahradu tak sa ti to asi nepodari . Bola som na takejto svadbe toto leto a bolo to perfektne , presne ako pises :gulas opekacka babkine kolace a k tomu aj bazen ...bola to super zabava
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?