Topolcany a okolie - Kultúrny dom s cateringom alebo reštaurácia

Ahojte, plánujeme svadbu a nevieme sa rozhodnúť ci vybrať kultúrny alebo reštiku. Budeme mat max 40 hostí. Nevieme co výjde lacnejšie. Vedel by mi niekto poradiť? Uvažujeme o Rybárskej bašte v Solcanoch alebo Harmonii v Ostraticach, poprípade Hotel David v Bošanoch. Kultúrny dom sa mi zda na 40 ľudí priveľky aby sa mi tam nestratili :-D Napísali by ste mi vaše skúsenosti a aj ako vas to vyšlo cenovo. Ďakujem.
Odpovedať
Ja som sa vydavala uz davnejsie,ale stale spominame...Svadobnu hostinu sme mali v Penzione David Bosany.40 hosti sa tam zmesti uplne v pohode.Je tam krasny park a super okolie aj sala.Nedavno som tam bola na svadbe u mojej kamosky,sobas mali v tom kastieli co tam je,vonku bolo fotenie aj maly catering pred svadbou,vnutri krasne nastrete,strava perfektna ,obsluha vyborna...naozaj nemam co vytknut.Ludia sedeli aj na otvorenej terase a bavili sa.Este zalezi aj na termine ci letny alebo zimny,ale v zime je ta terasa uzatvorena a da sa tam sediet aj tak.Majitel je tam ten isty,teraz sa o to stara jeho syn,da sa na vsetkom dohodnut.Tak som sa aspon bavila s kamoskou,ale cenu Ti veru nepoviem.Bola som na svadbe aj v Baste Solcany,ale tam je strasne vela stlpov v tej sale.Keby som mala doporucit tak urcite David Bosany.Vela stastia pri vybere prajem.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme to riesili asi ani nie mesiac,ryb.basta je dost draha ,50€na osobu a aj alkohol,nealko od nich..tiez budeme mat cca 50ludi a ideme do pastoracneho centra ,super priestor,akurat a catering 5s,o nic sa nestaram ci vyzdoba,jedlo atd a cdna je 39€na osobu.. David uz svadby nerobi,boli sme sa pytat. :-)
Odpovedať
My sme mali v Aragoste Preselany a odporucam Ti ich vsetkymi desiatimi. Hostia boli ocareni aj priestormi, aj stravou a aj obsluhou. Boli perfektni. Stalo to sice 55 Eur na osobu, ale v cene bol pripitok, predjedlo, polievka, hlavne jedlo, vecerny teply pult, kde si si mohla nakombinovat, co si si vybrala (nam chvalili najmä celeho lososa, ktory aj mne velmi chutil a pizzu), dalej si mala v cene neobmedzene mnozstvo vina a to cerveneho, bieleho aj ruzoveho a ze sa ho u nas vypilo dost. Navyse bolo stale chladene. Dokonca Ti vedia zabezpecit vyzdobu. Veci si tam mozes doniest uz den pred svadbou. Alkohol si mozes doniest vlastny a to BEZ KORKOVNEHO, na com tiez dost usetris. Ked som sa bavila s kolegynou, ktora mala 29 Eur na osobu, tak nas to vyslo rovnako, lebo tam nemali vecerne svedske stoly v cene, ani vino, za alko platili korkovne...takze ked to zratala, vyslo ju to tak, ako nas.
Odpovedať
Tak som sa dozvedela, ze u Davida nebrali svadby kvoli vytazenosti ubytovania na rok 2018, ale ze na buduci 2019 beru, tak aby nevesty, ktore by mali zaujem vedeli.
Odpovedať
@chrenky o Aragoste som snívala aj ja ale je to trošku ďalej ja som z Krusoviec. @tiuska111 vidíš to pastoracne ma vôbec nenapadlo. Ale toho Dávida je škoda. Aj to prostredie vonku je veľmi pekne. Ono by to bolo tak akurát pre tých 40 ľudí ani veľké ani male :-S Baby a myslíte žeby sa dalo zorganizovať takú svadbu za tri mesiace? :-D chcela by som to na september. Lwn neviem ci bude niečo ešte voľné.
Odpovedať
Ozaj a viete mi odporučiť fotografa? :-)
Odpovedať
Ahojte, ja som sa pytala v Axe(byvaly Pokrok), tam maju tiez 50e jedlo s vyzdobou +2,5 korkovne, co sa mi zda dost.. Ale ako tu citam, asi je to standard. Ako je to vKastieli v Tovarnikoch? Mate info?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?