Tomášov verzus Zlatý Kľúčik verzus Mošovce

Profilova fotka
Ahojte, mala by som sa vydavat buduci rok tak nejako okolo septembra a som asi ta najnerozhodnejsia buduca nevesta v historii! Pochodili sme s drahym snad pol Slovenska aby sme si vybrali kde sa to teda vlastne chceme vziat, a nakonie sme kastiel v Tomasove, kastiel v Mosovciach a hotel Zlaty Klucik v Nitre posunuli do uzsieho vyberu. A teraz uz neviem kudykam :) Mate dobre/zle skusenosti s niektorym z tychto troch miest? Vopred veeeelikanska vdaka!
Odpovedať
Profilova fotka
Bola som ako hosť v Mošovciach a bolo to tam veľmi dobré...
Odpovedať
Podla mna su Mosovce naj, bola som tam na svadbe a bola asi najkrajsia aku som zazila.
Odpovedať
ahoj, tiež sa idem vydávať budúci rok na jeseň a rozmýšlam nad Mošovcami. Počula som na nich len samú chválu :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
ak u teba nerozhoduje vzdialenosť, tak by som asi išla po cene :-) Mošovce a Zlatý Kľúčik nepoznám, my sa budeme brať v Tomášove a sme obaja nadšení, že sme našli také miesto. Je to nádherné :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj sme dve neboj:-) a tiež som neni rozhodnuta....máme rovnaké predstavy ale namiesto zlateho klucika som si ja zvolila oponice:-)))......a neviem sa rozhodnut... :-)....no stale som naklonená na Tomášov :-).....držím palce v rozhodovaní:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak Tomášov už asi na september 2013 voľný nebude... My sme ho rezervovali na október 2013 pred dvoma mesiacmi a to už mali väčšinu jesenných termínov obsadené.
Odpovedať
@miyajima ojoj, tak to nie, my sme rezervovali aprílový termín tuším v októbri a vtedy mali už iba jediný augustový termín voľný, september plný... ale hovorili, že sa tam dajú urobiť aj dve svadby v jeden deň, ak sa obe strany dohodnú a súhlasia.
Odpovedať
@nataleee @heluska0601 baby, veď choďte prípadne po cene. ak sa vám všetko páči rovnako, nech vyhrá najvýhodnejšia ponuka :-)
Odpovedať
Ak Ti nevadí vzdialenosť, tak kaštiel v Čereňanoch.
Odpovedať
aj Oponice su vyborn, prípadne Beladice
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte babulky, strasne moc vam vsetkym dakujem za prispevky a za rady! nakoniec sme po obehani vsetkeho aj po porovnani ponuk presedlali zo svadby na "zamku" na ten Zlaty Klucik, ale musim povedat ze Tomasov, Oponice, Beladice, Mosovce aj Cerenany su naaadherne kastiele a tesim sa s vami tam budete (alebo ste mali) svadbu :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@heluska0601, no ako, rozhodnuta? :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sa nevieme rozhodnúť.... :-)))...Tomášov a Oponice sú TOP.....uvidíme.......ono všetko má nejaké plus aj mínus.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nataleee my sa nevieme rozhodnúť.... ))...Tomášov a Oponice sú TOP.....uvidíme.......ono všetko má nejaké plus aj mínus....
Odpovedať
@nataleee Ten Zlatý kľúčik je veru tiež nádherný! :-) Ono je to o tom, čo ti najviac padne do oka. Nám Tomášov padol hneď, a to má drahý dosť vecí na háku. Ale z tohto výberu sa zatiaľ vytešujeme ako blázni :-D @heluska0601 Len bacha na termíny, aby ste sa nerozhodovali tak dlho, že budú všetci vybookovaní.
Odpovedať
Profilova fotka
@hallie my skôr máme aj tak termín asi až budúci rok......neponáhľame sa......my sme spolu 6 rokov,bývame spolu 3,5 roka a chceme sa brať z lásky takže neponáhľame.....a ja som taký typ že radšej dvakrát merám ako raz strihám:-)))
Odpovedať
@heluska0601 tak pokiaľ nechcete letnú svadbu, ste v pohode :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?