Svadobný obrad v Bratislave. Kde je pekné miesto?

Profilova fotka
Ahojte nevesticky.Chcela by som sa opytat, kde sa da v BA spravit obrad na peknom, mozno az romantickom mieste???Niekde mozno na hrade?? :-| Proste,neviem ci su obradne saly dost pekne a chcela by som, aby to bolo vynimocne.Do Smolenic alebo niekde inde sa mi zase nechce trepat. :-S Kde ste sa brali vy??
Odpovedať
1
2
My sme sa brali v Zichyho palaci a vobec neviem, co nam hovorili a uz vobec neviem, kto tam bol, kedy sa stalo, kedy sedelo, nieto este, ze ako to tam vyzeralo. Takze mne bolo jedno, kde to bude, jedine, co som chcela, aby to nebolo na "narodnom vybore" v nejakej mestskej casti, kedze patrim pod Stare mesto, bolo rozhodnute... Vynimocny by mohol byt obrad na otvorenom priestranstve, tak ako to bude mat Happygirl, to moze byt naozaj uzasne, ak vyjde pocasie, bude tam kvetinovy altanok, vo vzuchu bude citit leto, to je podla mna vynimocne... skus kontaktovat Happy, ak sa sem sama neprida....
Odpovedať
Profilova fotka
No ja nechcem obrad vonku, a kedze patrim pod obvod Dubravka,sala je v Karlovke (ako som sa dozvedela).Vazne neviem.Kto ste sa brali na "narodnom vybore".Dajte mi vediet ci sa to da aspon trochu vydrzat :-| To vazne tu mame jedine Zichyho palac na pekne miesto sobasa?? :-S :-S A to si hovorime hlavne mesto. :-( Vazne neviem.
Odpovedať
Biba, skus hrad Cerveny kamen pri Modre, je tam pekne, vraj ej tam i restika, kde by ste hned mohli amt i hostinu, no urcite to bude i drahsie oproti obradnym sienam v Bratislave.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, Biba! My sme sa este nebrali, ale tiez sme hladali nieco pekne v Blave a v okoli. Nam sa velmi pacilo v Palfyho palaci (ale pravdaze plati sa za prenajom + matrike, ze ta budu sobasit na inom mieste). Este dalsia moznost je Mirbachov palac, ale tam sa nam az tak moc nepacilo. Ale mozno mate iny vkus. Oba palace ma na starosti ta ista pani, takze je jedno kam pojdes - na poziadanie Ti ukazu obe saly. Da sa este aj v Primacialnom palaci, ale tam je to velmo drahe. Skuste to omrknut a popytat sa. Vela uspechov a pekny dnicek!
Odpovedať
Miriam, kolko to stoji v Palfyho a v Mirbachovom palaci? Uz len pre info, ale keby som to bola vedela skor, ze aj to sa da... :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Miriam, to by zaujimalo aj mna,a kde sa nachadzaju tie palace??Mozno sa pojdem pozriet, ale najprv si pockam na zasnuby v piatok a potom rozbehnem kolotoc :-D :-D
Odpovedať
Mirbachov palac je hned nad restikou Velki Frantiskani a oproti Frantiskanskemu kostolu. Ked pojdes od od Hlavneho namestia zadom smerom k Michalskej vezi. Palffyho palac je na Panskej a tusim tam sidli Britska rada (British Council). V oboch ma vystavne priestory SNG. Z osobnej skusenosti (uz je to teda asi 18 rokov co sa stryko zenil) v Mirbachovom palaci to vyzeralo pekne ale trochu socialisticky, ale je dost mozne, ze za tu dobu to uz zmenili :-D Inak este je zrkadlova sien v Primacialnom palaci (vedla Starej radnice). Tam je celkom pekne (osobna skusenost z kamoskinej svadby pred 2 rokmi) ale priplaca sa tam. Bohuzial netusim kolko. Ale ma to na starosti ta ista pani ako Zichyho palac na matrike Bratislava 1 na Heydukovej 25. :-)
Odpovedať
Viem, ze za Primacialny sa doplaca 12 alebo 15 tisic..............
Odpovedať
Profilova fotka
Tanita, dakujem ze si scasti odpovedala za mna. Ja by sa musela asi pozriet na mapu, aby som to opisala. Biba, bohuzial nepamatam si presne kolko to stoji, lebo sme vtedy pozerali viacero miest. Tusim to bolo za prenajom saly 2000-3000 Sk (za 1 hod) a na matrike (Heydukova) asi 5000 (ale to si fakt uz nepamatam, lebo ked sme odchadzali, tak sme uz vedeli, ze tu akekolvek nase snazenie naraza na neochotu). Zijeme v zahranici a este sme nemali vsetky dokumenty - logicky nam nechceli dat za ziadnu cenu termin a my zase nemozme bezat domov, kedy si zmyslime, lebo dovolenka nepusti. Takze na tom to vsetko zlyhalo. :-( Ale u Vas je to jednoduchsie. Ak byvas v Blave, tak najlepsie urobis ak si tam zajdes a spytas sa kolko by to stalo. Pozor na matrike nie su kazdy den. Ich adresu, telefon aj strankove hodiny najdes tu na stranke Matriky/Bratislava Stare mesto. Kontakt na pani v Palfyho palaci mam niekde doma, ale tiez by nemal byt problem najst to v internete.
Odpovedať
Profilova fotka
Kocky dakujem Vam za napady.do 5000 by som mozno svojho draheho aj prehovorila, aby to bolo niekde inde nez v komunictickej sieni.Uvidime.Ale mozno tie siene nie su az take skarede :-S ?
Odpovedať
Profilova fotka
biba, ja uz mam tiez pochodene volaco... takze v Primacialnom palaci je to najkrajsie, za prenajom saly sa vsak plati presne 12.000,- a maju svadby vzdy len vo vopred urcene dve soboty v mesiaci, v Zichiho palaci platis len 1500,- (ja budem mat tam). Ak nepatris do stareho mesta, tak Ti na matrike na Haydukovej daju dokumenty, potom na Tvojej matrike (v Dubravke ci Karlovke) vypisu tzv. delegacku, za ktoru zaplatis este 700,-. V mieste bydliska za oddanie myslim neplatis - na m. urade, samozrejme...
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, nechcem vam brat iluzie, ale v sobotu som bola na jednej svadbe v Zichyho palaci a co sa tyka obradnej miestnosti, nic romanticke by som neocakavala. Ak vam nieco hovori dizajn 80. rokov akurat namiesto cervenej kozenky je vsetko potiahnute zelenym zamatom, viete si to predstavit. Na Zichyho palaci je romanticke akurat tak nadvorie, do ktoreho je dobry vyhlad z prilahlej restauracie, kde napr. tuto sobotu obedovalo dost zahranicnych turistov, ktori si cez okno v pohode fotili svadobnych hosti. :-| Takze ak prave nemate chut vyzerat vo vlastny svadobny den ako cvicene opice v akvariu, asi by som si zvolila nieco ine :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ikke a nestretli sme sa tam? Ziadnu restauraciu som si nevsimla, ak tam aj nejaka bola a fotili ma, nech, ved som nejaka hviezda, nie? :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
No do Zichyho palaca sa nechystam.Moj bratranec tam mal svadbu a mas pravdu ikke, ze okrem nadvoria na tom nic vynimocne nie je.Ale pojdem sa pozriet do Primacialneho palaca a do Mirbachovho palaca a tak :-) :-) Aspon si spravime peknu vychadzku.
Odpovedať
Ja som sa zaujimala o Prim. palac a musim povedat, ze svadby robia iba 1 sobotu v mesiaci a stoji to 10000 Sk. Trosku drahe. Inac su obrazky niektorych sal su na nete, skusim pohladat.
Odpovedať
Ja len k tomu Primacialnemu palacu. Kamaratka sa tam vydavala za taliana v aprili. 12000 SK prenajom miestnosti - Zrkadlova sien, 6000 Sk obrad a este 2000 za cudzinca a neviem ci este nieco za povinneho tlmocnika.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
briska Dnes o 14:41 Ahojte, mozete mi poradit, kde by sme mohli mat v BA obrad...pokrsteni nie sme a aj ked by sa nam najviac pacil v kostole, tak krst aj s inymi sviatostami asi nestihneme. Primacialny, Mirbachov a Zichiho palac nechceme...zda sa nam to tam ako z doby minulej...neviete ako je to v evanjelickom kostole? folk_mony Dnes o 15:07 su protestanske cirkvi, do ktorych sa radi aj evanielicka, ale presne podrobnosti ti asi povedia kazatelia, ci farar, ktorych tam maju.
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.bleskovky.sk/cl/10/177291/... v clanku je aj zoznam sobot, kedy sa v starom meste NESOBASI!!! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte , Ikke to je naozaj v tom Zitciho palaci tak zle? lebo mi sme tiez z Dubravky a tam prebiehaju obrady v Karlovke a tam to vyzera ako v prednaskove miestnosti s jednym otraznym stlpom v strede..cakaju tam nevesti pomaly ako volakedy v rade na banany..a oddavajuci ma pred sebou take cosi ako krystalovu gulu.. co chce vestiti ci co? aj ked sme planovali Botanicku zahradu poplatok 16000 Sk nas uplne odhovoril..a tak hladame dlasie a Zichiho palac sa nam zdal taky romanticky ale pravda boli sme len na tom nadvori.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
andrema • Dnes o 11:58 Ahojte kocky, ktora mi poradi peknu obradnu sien v BA? Pretoze si chcem vybrat nieco pekne, v mieste mojho bydliska mimo BA sa mi sien nepaci... Alebo ak mate skusenosti so sienou v Ruzonove,alebo Vrakuni,ze ako to tam vyzera...prosim poslite mi foto na modrinka311@azet.sk
Odpovedať
Profilova fotka
to: andrema vraj DNV je pekna
Odpovedať
Profilova fotka
to gaia: no nepacila sa mi Dunajska Luzna (teda obradna sien),ale po tom,co som videla je asi najschopnejsia.... :-p takze asi to nebudem komplikovat...a bude to aj bez poplatkov
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte babule. nemate link, kde by sa dali vidiet sobasne miestnosti v mirbachovom a palffyho palaci?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Ahojte, rada by som sa nieco dozvedela o sobasnych miestnostiach Mirbachov a Palffyho palac. Mate niekto skusenosti, pripadne planujete tam obrad? dik vopred:)
Odpovedať
Profilova fotka
caute, na stranke www.gmb.sk sa trosku pohrabte a najdete tam zopar zaberov z oboch palacov...ja som si to tam zistovala a ta pani, co ma na starosti svadby v tychto salach, je strasne zlata, ale zariadujete si to vsetko na matrike - stare mesto...a je to dost mastne,ale zato krasne.... :-)
Odpovedať
linduss, dik za stranku.uz som si pozrela.zajtra si tam zavolam ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Ahojte baby, nemate niekto mail na p. Simona zo Zrkaldovej saly prosim? Tel. nie mail by som potrebovala, Vdaka ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte babky, neviete mi poradiť pekné miesto na letný obrad v BA, ale nie štandard (ako Zichyho, Primacial a pod., resp. Botanicka, Galbov mlyn a pod.) - chceme to mat niekde vonku, resp. v krytom priestore, ale nie v restauracii kedze nebude hostina, len obrad s kratkym obcerstvenim a pripitkom priamo na mieste a ani nie v obradnej sale, lebo tam to obcerstvenie nie je mozne. Predstavujem si nieco romanticke, intimne, osobne - kde by sa to dalo uskutocnit. Malá útulná galéria, domček so záhradou na prenájom, pekný altánok v prírode, kaviareň s terasou... Čokoľvek pekné a v rámci mesta - ak vám napadne niečo, budem rada. Ďakujeeeem!
Odpovedať
Ahojte baby, najde sa niekto, kot bude mat svadbu v Zrkadlovej sieni v BA? :-)
Odpovedať
zuzikka: ja som mala ...
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?