Svadobné sály v okolí Žiliny

Profilova fotka
Prosím Vás máte niekto typ na svadobnú sálu v ZA alebo okolí. Kľudne môže byť aj hotel, príp. penzión pre cca 80 ľudí. Ďakujem za rady a typy :)
Odpovedať
@ivkaj1 Ahoj my budeme mať svadbu na Vlčincoch, v sále pod kostolom. Je dostatočne veľká a pekná. :-)
Odpovedať
Ahoj my sme mali vo Ville necas v Ziline, mozem len doporucit super pristup aj prijemny personal
Odpovedať
Profilova fotka
@ivkaj1 neviem síce,čo preferuješ, ale ja možem odporučiť hotel Slovakia. Síce ide o komunistický hotel (čomu prináleží aj cena), ale samotné sály sú krásne prerobené. Jedlo výborné. Prístup profesionálny. V rodine sme tam mali už viac svadieb a zatiaľ boli všetci nadmieru spokojní. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lienockax7 no tam plánujeme v sobotu menšiu návštevu, len podľa kalkulácie sa mi zdajú ceny vysoké a jedlo príliš prekombinované...dalo sa s nimi dohodnúť aj na inom jedle ako v jedálničku?
Odpovedať
Profilova fotka
@gabrielaslivkova vďaka za typ, akurát som hľadala na nich kontakt :) pojdeme tam pozrieť, ten vonok je taký aký je no, ale záleží na vnútorných priestoroch samozrejme...máš tam kontakt na niekoho prosím ťa?
Odpovedať
Profilova fotka
@ivkaj1 ak chceš vedieť ako to tam vyzerá, môžeš pozrieť môj album - my sme tam mali svadbu pred pol rokom. ;-) kontakt pošlem do IP. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gabrielaslivkova ďakujem pekne, idem pozrieť :)
Odpovedať
Ano mozes si zostavit aj vlastny jedalnicek, tak to uz zalezi od teba kolko si ochotna zaplatit za servis;)...su sice drahsi ale nemozem nic vytknut;)...nasi hostia si len pochvalovali:)
Odpovedať
Prosím, poradte aké su este peknéé priestory v Žiline a v okoli Žiliny?,okrem Vily Nečas a Hotela Slovakia? Chcela by som salu tak pre 60 hosti. Napiste popripade aj nejaku skusenosť. ďakujiček :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj v Za je toho dost napr.penzion Kamelia,EL Toro na Kamennej oni maju potom aj Vural sa mi zda,kulturny dom v Zavodi tam si to kazdy pochvaluje,hotel Borik
Odpovedať
@lucifer2403 mame asi rovnaky vkus,Tiez by som sa priklonil ku kulturaku v Zavodi, ale treba pozriet ci je tam volno, bo je to dost vychytene odkedy je to prerobene, dalej tiez by som skusil byvala Korinkova - Hotel Borik tam som hral par krat, vcelku slusne, potom pri malom Tescu v Sedlackovom sade CENTRAL PARK, tam som tiez raz bol. Aj v kamelii som bol par krat, ale nieje to pre 80 ludi. Pripadne skus nejake kulturne domy kde robia svadby , vcelku na urovni, napr Konska za rajeckymi teplicami (13km) alebo Terchova (25km)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?