Svadobne saly v okoli PP

Caute buduce nevesticky. Prosim vas,pomozte mi. Ja viem,ze to tu uz bolo pisane xy krat,ale akosi neviem najst to svoje,podla svojho gusta. Mame rok do svadby a nie a nie vybrat tu vhodnu salu v okoli Popradu. Chceli sme svadbu spravit na Liptove, kedze som odtial, ale bud sa mi saly vobec nepacili alebo boli prilis drahe. Prosim Vas, napiste navrhy (hotely, humna alebo stodoly). Hladala som na internete, ale marne. A poprosim pekne saly s kapacitou osob do 100 ludi a aby nebola komunisticka. Dakujem vam za kazdy jeden navrh. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@patruska Skúste Matejovce Hotel Kaskada.Je tam pekná sála a dobre tam varia😉
Odpovedať
Je toho v okolí veľa. Záleží od toho, kde ešte bude niečo voľné. Napríklad taká Kaskáda má dobré ceny aj jedlo ale termín na sobotu na budúci rok tam už do veľkej sály asi nezoženieš. Sály: Tatravagónka Poprad, Hotel Sobota Poprad, Mona Mi Poprad, Cin-Cin Poprad, Hotel Končistá Lučivná, Kačtieľ Lučivná, Hotel Agro Veľká Lomnica.
Odpovedať
Profilova fotka
@patruska ak by ste mali záujem o svadbu v stane, neváhajte nás kontaktovať. Spolupracujeme s penziónom St. Martin v Spišskej Kapitule. Fotky si môžete pozrieť na našom facebooku. Prajeme pekný deň, Juríčkovci
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?