Svadobne priestory Kosice, Kosice-okolie

Profilova fotka
Ahojte, so snubencom planujeme svadbu na buduci rok v cca v jeseni a zostala som zhrozena, ked mi znami povedali ze zhanat priestory na svadbu by som mala zacat uz teraz. Prosim vas, kedze s tymto vobec nemam skusenosti chcela by som sa spytat na vase skusenosti a rady, kde v Kosiciach pripadne okoli Kosic ste boli so svojou svabou najviac spokojni ? Viete mi odporucit priestory v rozumnej cene, s ubytovanim pre cca 80 hosti ? Na co by som sa mala zameriavat, comu sa vyhnut a co si vsimat pri vybere svadobnych priestorov ? Vopred vam velmi pekne dakujem za vase odpovede :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@patka098 Dobrý deň, možno Vám poradím aj ja. Najlacnejšie sú asi internátne jedálne ako napr. Jedlíkova, či Werferova, kde máte aj lacné ubytovanie. Potom hoteli ako Centrum, či Košice hotel s kongresovými sálami alebo potom sály s osobitým výzorom ako Slamený dom, či Golden Royal. Záleží, čo je rozumná cena a čo je pre Vás dôležité. Ak čisto cena, tak jedálne sú určite najlacnejšie. Snáď som poradila. Pekný deň. p.s.prikladám foto podľa spomenutého.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
@patka098 ahoj, my sme mali v hoteli Centrum a bola to skvela volba. Su tam 3 ci 4 saly podla poctu hosti. Tiez sme mali okolo 80 ludi + o 21hod. prisli moji aj manzelovi kolegovia. Skvele jedlo, ustretovy personal.... Salu, kostol a muzikantov sme objednavali 10 mesiacov pred svadbou :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?