Svadobná sála v Žiline pre cca 70 ľudí? Poraďte

Ahojte. Nemal niekto svatbu v Ziline ? Ak ano nevedeli by ste mi poradit dobru restiku do 70 ludi s väcsim tanecnym parketom a v dobrej cenovej relacii? Zvlast vase skusenosti...alebo kde planujete mat v Za svatbu.... velmi dakujem.... :-)
Odpovedať
ahoj..ja sa budem vydavat dalsi rok..a tiez bude v ziline..mam 80 ludi..kedze mam aj cezpolnych rozhodli sme sa pre penzion anton..nachadza sa v teplicke..ceny su super..a aj personal..skus pozriet ich stranku.. inac,za rezervaciu som nic neplatila.. :-)
Odpovedať
ahoj.tak prave v tom penzione sme sa uz pozerali ako to vyzera....ale nevidela som to ozdobene ani fotky, a ani sa mi velmi nezdala miestnost.....a kedy budes mat svadbu? :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 rokoch
Ahoj, my sme s manzelom mali svadbu minuly rok v restike Il Padrino. Bolo nas okolo 100 ludi... pekne sa o nas postarali, obsluha super a jedlo jedna mnamka :) cenovo to na moje prekvapenie vyslo celkom prijatelne... Aj ked najprv ta suma bola vyssia, ale ked sme sa stretli s majitelom, trosku sme ju skresali tak aby boli obe strany spokojne :) takze odporucam! :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?