Svadobná sála v okolí PB (+/- 30 km) pre 100 ľudí

Ahojte, hľadám svadobnú sálu pre 100 ľudí v okolí PB. Okruh máme stanovený na cca 30 km. Ďakujem za všetky tipy :-) .
Odpovedať
vo Hvozdnici je super... kukni FB Trulik Svadobné Služby...
Odpovedať
Ďakujem za tip ;) . Dávame do širšieho výberu.
Odpovedať
Profilova fotka
@majuskaaaaaa myslis kulturak???? ... ak ano, tak to mozem iba potvrdit ... az na ten stlp takmer uprostred, ale inak fakt, ze parada a tiez celkom dobra akustika ;-) ...
Odpovedať
odporucam Gastro služby priamo v PB :-) https://www.facebook.com/gastrosluzby...
Odpovedať
@kapelafantom hej myslím kulturak... :-)
Odpovedať
Gastro služby poznáme. Je to tam zaujímavé, ale hľadáme niečo menej "okukané" :) . Už sme tam boli na rodinnej svadbe :).
Odpovedať
a Lednické Rovne sú už ďaleko? My to máme tu: www.kmkrestaurant.sk...ale je tam ešte jedna sála, sklárska jedáleň (Gastro)...alebo potom niečo bližšie, v Púchove (Matador Business Centrum, nové divadlo, veľký kulturák v Streženiciach...)
Odpovedať
Profilova fotka
@martin_15 V PB jedáleň sou strojárke . :-) , ale pre takú sálu odporúčam dobré nasvietenie :-)
Odpovedať
hotel vršatec SUPER
Odpovedať
Terno :)
Odpovedať
Môžem len plne odporučiť Balnea Grand Nimnica-kúpele. Veľký priestor, skvelé služby. Tiež sme mali 100 ľudí.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Ahojte, my tiež chystáme svadbu a hľadáme nejaký vhodný priestor v okolí PB alebo PU. CHcela by som sa spýtať na tú Nimnicu, ako je to asi cenovo? Myslím prenájom sály a tak. Máme tiež okolo 100 ľudí a nie je jednoduché nájsť niečo. Hlavne takto na poslednú chvíľu, chceme to mať v septembri alebo najneskôr v októbri. A máte niekto skúsenosti s hotelom Alexandra v Púchove? Keď nič nenájdeme, tak to šupnem asi na jar 2016. :-p
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahoj, my planujeme svadbu na buduci rok a som rada, ze na to mam rok, lebo je zo vsetkym vela starosti, hlavne najst vhodny priestor,... Tiez som sa bola divat v hoteli Alexandra, cena prenajmu na taky pocet ludi je 700 eur a co som pocula aj Nimnica tak nejak vychadza, ale je to od ruky, zalezi odkial si. MBC je tiez super, ale tam za 100 ludi zaplatis 800 eur prenajom a obsluha je zevraj na nic. V Alexandre to vyzera super, je najlepsie ked sa pojdes pozriet osobne, manazerka je velmi mila, vsetko vam ukaze a vysvetli, v cene prenajmu je aj novomalnzelsky apartmant ktory mate k dispocizii (ak nebude obsadeny) od piatku, ale samozrejme len na nejake veci, nie na noc na prespatie, ak by bol nahodou obsadeny, tak bude urcite k dispozicii od soboty od rana az do nedele dokedy budete potrebovat. Lenze co pocuvam od ludi, su staznosti na jedlo, tak neviem, toto by som rada zistila, ci s tym ma niekto skusenosti, cena za vsetko je vyssia tak by som nebola rada, kebyze sme nespokojni s jedlom.
Odpovedať
@shiaela Ahojky, dík moc za info, to s tými sálami nie je fakt ľahké, ale zdá sa mi naozaj veľa dať 800 Eur iba za miestnosť. Nakoniec sme sa rozhodli dať si svadbu v Považskej Bystrici do Terna ale bude to až 23.4.2016, tak aspoň bude čas všetko pripraviť. A za prenájom neberú nič a sála je pekná a vyhovuje nám to. A ešte tiež dávajú novomanželský apartmán zadara :-) S tým si mala pravdu, že na to treba čas, my sme sa len tak pokúšali, že či to nezorganizujeme aj skoršie, ale asi by to nebolo úplne také, ako chceme a tak sme to trocha posunuli. Tak už sa vytešujeme :-)
Odpovedať
Tak to mate super, ze ste zohnali salu aj s apartmanom zadara. To v Puchove teda nehrozi. Skusim si pozriet to vase Terno v Povazskej, my to mame o tyzden skor a zavezne este nemame zajednanu sal, este nam akurat len vypracovali cenovu ponuku a je to teda palka, no uvidime, rozhodujeme sa stale :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?