Svadobná sála v okolí Modra/Pezinok

Ahojte, viete mi poradiť sálu s kapacitou cca 100 ľudí v okolí Modra/Pezinok? Ďakujem 😊
Odpovedať
Ahoj ☺ odporucam chatu fugelku na dubovej mri modre je velka priestranna a zmesty sa tam aj vyse 100 ludi :-)
Odpovedať
Takáto kapacita možno Vináreň u Ludvika, Neco estate určite nie, ja tam budem mať 85 ľudí a musím ich rozdeliť. :-S
Odpovedať
Profilova fotka
Kedy platnujete svadbu? Hotel Pod lipou v Modre stavia novu budovu, mala by byt hotova v septembri a budu tam mat krasnu velku salu.
Odpovedať
Chodte hotel Senec. Ak splnite normu 50 eur na osobu, neuctuju korkovne ani na alkohol, vino kolace, proste na nic. Ja som maximalne spokojna
Odpovedať
@sheinna až za rok, ale už teraz pozerám sálu. Nerada riešim veci na poslednú chvíľu. Máš nejaké informácie ohľadom tej sály?
Odpovedať
Profilova fotka
@luckap12 No my sme sa v tom hoteli boli pozriet niekedy v januari.. tuto novu budovu maju aktualne rozostavanu a pani spominala, ze by v septembri by mali finishovat.. aj na stranke maju vizualizacie a vyzera velmi pekne. Skus im napisat, urcite Ti budu vediet povedat viac :)
Odpovedať
Ahoj Pozri na Facebooku ndegust v pk. Ide o novú reštauráciu...odporúčam.
Odpovedať
Ahoj, velmi odporucam chatu Fugelku nad Dubovou, teraz sme tam mali svadbu - 103 ludi, nadherne priestranne, velke priestory, moznost ubytovania, velmi ustretovy majitel vo vsetkom, vonku sú hojdacky pre deti a travnik, terasa, proste parada. Na chate sme boli len my, nikde naokolo susedia, takze sme mohli byt do rana a nikoho nerusili. Neuctuju korkovne, a museli sme brat od nich len nealko ostatne sme si mohli doniest. A vyborne varia :) Naprosta spokojnost, fakt sme namali s nicim problem.
Odpovedať
Sice nie v Modre alebo v Pezinku ale vo Svatom Jure je Horsky hotel Eva.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?