Svadobná sála v Košiciach

Profilova fotka
Tak, uspesne mame za sebou hladanie saly, rozhodli sme sa pre Gastrorekreu na Letnej. Zopar cerstvych postrehov, ak niekto potrebuje: GASTROREKREA - pekne prostredie, dobre jednanie, vyborna cena (550 Sk/osoba, pripadne o cosi viac, zavisi od vyberu jedla). Nevyhoda: v strede su styri hrube stlpy. Ak vsak budete mat do 70 ludi,nebude to prekazat, pretoze sa vojdu vsetci do stredu medzi stlpy. Ak vsak planujete takych 90 ludi alebo este viac (kapacita je cca 120 ludi), bude vam to mozno prekazat, lebo niektori budu musiet sediet za stlpmi. Treba tam ist a prevadzkarka alebo veduca vam ukazu fotky usporiadania stolov pri svadbach. My budeme mat okolo 70 ludi a rozhodli sme sa pre tuto salu. JEDLIKOVA - najnizsia cena, aku sme nasli (500 - 520 Sk osoba + 1000 Sk za vyzdobu). je to velka sala, takze ak mate okolo 100 ludi alebo viac, odporucam na zvazenie. Varia dobre a vyzdobu vraj tiez vedia urobit. Ak chcete usetrit, stoji to za uvahu. Ak by sme my mali cez 100 ludi, velmi by sme o tom uvazovali. Prevadzkarka je mila, mozem vam na nu dat kontakt. TOBI - zvonku budova nevyzera najprivetivejsie, ale dnu je tam fakt nadherne, nove. kapacita je vsak len 50 ludi. Ak vsak planujete takych 40 45 ludi, rozhodne sa tam chodte pozriet. Bude sa vam to pacit. Vraj to tam ani nie je drahe.Ak planujete mensiu svadbu, chodte sa pozriet aj do hotela Dalia, aj tam je to pekne, ale ceny neviem. HOTELOVA AKADEMIA - v novembri 2005 uz mali cely rok 2006 obsadeny. Vyzera to tam slusne, ale na vlastnej kozi som sa presvedcil, ze rezervovat si to treba rok dopredu. FERROCENTRUM - na poschodi je restauracia, nie je to nic extra, ale pre takych 60 ludi je to celkom utulne. Cena 600 - 650 Sk/osoba) V cene je vacsinou vsade predjedlo, polievka + hlavne jedlo, 2 dalsie jedla, kava a nejake nealko. Samozrejme, este tu mate hotely Slovan, Gloria a dalsie. Tie som vsak neprechodil, lebo ceny su tam trosku vyssie. Ak vsak nelutujete peniazky navyse, pozrite sa aj tam. A ak planujete mensiu svadbu do 60 ludi, pobehajte aj ine restauracie, je viacero peknych, ja som ich nepochodil, lebo pre nas by boli male. Podla mojich skusenosti je urcite treba v Kosiciach zacat vyberat salu 6-7 mesiacov pred svadbou, ak chcete mat co najvacsi vyber.
Odpovedať
Ak sa mozem zapojit,Gastrorekrea je z tych co si napisal asi najlepsia,lebo maju dobru cenu a pekne prostredie a tiez personal je fajn ,jedlo tiez chutne. Co sa tyka Jedlikovej a Ferrocentra mne sa to tam zda velmi neosobne a take velmi jedalnovske. :-D
Odpovedať
je fakt,ze Gastrorekrea je z nich naj a hlavne pani prevadzkarka je velmi mila a urobi aj nemozne :-D (pokial sa to da ) ;-) a varia tam skutocne vyyyyyyborne !verim,ze sa vam tam bude pacit a budete spokojni :-)
Odpovedať
a pre tych,ktorym nie je problem zajst trochu od mesta, odporucam salu v Kechneci pri Kosiciach.. velka kapacita a cena 500,-sk/osobu.. skuste si pozriet ich stranku..
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj hextall, dovolila by som si doplnit tvoj zoznam restik pre 70 ludi o restauraciu v hoteli Teledom. My sme tam mali svadbu (74 svadobcanov) a boli sme veelmi spokojni, pretoze je to podla mna jedna z najkrajsich sal v Kosiciach. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Bronau, myslel som, ze do saly v Teledome 70 ludi nevojde, takze som tam nebol ani pozriet. Ale ako vidim, vojde tam aj 74 :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Bronau, ozaj a len tak pre zaujimavost, na kolko korun to tam vyslo na osobu? Aj ked pozeram, ze svadbu si mala pred dvoma rokmi, takze odvtedy mozno sli ceny hore, ale i tak ma to zaujima
Odpovedať
Profilova fotka
nuž, my sme obehali tiež kadečo. xem pridať PENZION PLATZ na Dominikánskom pľaci. vyzerá to tam celkom pekne, cenovo taka klasika ako všade, ono sa to decka moc neda porovnavat, lebo ci si dam zakladne menu v Glorii alebo trochu lepšie niekde inde, a aspon to tam vyzera. ak by mal niekto zaujem, možem mu odstupiť termin na ktorý mame zaplatenú zálohu GLORIA 20.5.2006 . a maju tam navleky na stoličky a keby to na mna neposobilo tak klaustrofobicky tak xem mat svadbu tam......... a taktiež mrknite Gastromila na Terase presne oproti Lidlu na Popradskej, je to tam celkom v poho. :-) Sasha
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, dost by ma zaujimalo aka je cena v Teledome a ci neviete ako je to tam s vyzdobou. Chceme mat svadbu 29.4.06 a uvazovali sme aj nad Hotelovou akademiou. Hextall, naozaj to je na cely rok 2006 obsadene?
Odpovedať
Profilova fotka
Alibaba, Na hotelovu akademiu zabudni. Bol som tam minuly tyzden,rok 2006 plne obsadeny. Aspon tak m i tvrdil prevadzkar,tak to asi bude pravda. Pokial viem, aj niektori ini ludia co su tu registrovani maju skusenost, ze HA si treba objednat rok dopredu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, no bolo to pred 2 rokmi, ale musim povedat, ze cenu sme mali uzasnu, cca 400 na osobu. Ale vtedy sme boli asi 2 ci 3 svadba, ktore sa tam po otvoreni vobec konala a bol tam dobry prevadzkar a dal nam super akcnu zlavu. Mali sme hlavne jedlo, jedlo o 10 a klasika kapusta a vrabce popolnoci. Asi to bude teraz drahsie, ale urcite nie viac ako v inych restikach, oni su ty prevadzkari dohodnuty, ze drzia ceny rovnako vsade, aby si nerobili az tak konkurenciu. Ale vyhody teledomu su podla mna tieto - 1. je to nove a tym padom pekne, cize netreba moc zdobit, my sme mali klasicky stoly do U a aj miesta na tancovanie bolo dost. Su tam tie velke zelene kvety, podsvieteny parket a ta sklenena strecha. My sme si tam pri oknach v sale dali robit akoze atelierove fotky s rodinou a tak, aspon sme nemuseli odchadzat od hosti. Fotograf ak je sikovny tak si to s tymi kvetmi a zavesmi rychlo naaranzuje. 2. V pohode vam tam na urovni ubytuju hosti , pripadne aj vas ako mladomanzelov. Izby su nadherne, nam tam byvali Anglicania a pouzili sme izbu na prezliekanie a tak. Je to prakticke, ked sa len vyveziete vytahom, . 3. Maju tam malu "spajzu" hned pri sale, kde mozte mat aj viac dni pred svadbou uskladnene napoje. Maju vela chladniciek a tak sme mali my - v horucom auguste - vsetky napoje perfektne vychladene. Obsluha bola uzasna a hned, ked videli, ze sa mina, davali chladit dalsie. Maju tam capovane pivo . V chladiacom boxe je kopa miesta a vsetky zakusky nam tam v pohode vosli. Aj nasa obrovska torta - srdce - malo skoro 1 x 1 meter. 4. Varia vynikajuco a da sa z coho vybrat. My sme tam chodili predtym casto na obedy a vecere, lebo som robila oproti, tak sme si to tam dlho obkukavali a ochutnavali. :-p 5. K dispozicii sme mali cely priestor v sale so stlpami, vedla a aj maly salonik vedla baru, takze deti sa tam mohli dokola nahat a tych 70 ludi sa tam stratilo. Bavili sme sa do 5 rana a bolo to proste uzasne No zatial toto vsetko ma napadlo :-) . Tak vam drzim palce, aby ste dobre vybrali. Ak mate niekto mensiu svadbu - tak 40 - chodte pozriet este hotel Dalia, tam to bolo tiez pekne.
Odpovedať
ahojte,tak par mojich postrehov : Hotel Plats na Dominik.namesti je skutocne velmi pekny,mne tam ale vadilo,ze miestnost resp.sala/restauracia,kde je svadobna hostina nema okna a priame svetlo...co si myslim je dost blbe...a cena sa tam pohybuje od 550,-vyssie (skor by som povedala 600,- ked som si dala to klasicke menu) a co sa tyka Teledomu- tam sa v pohode zmesti 75 ludi,ale nepacilo sa mi to,pretoze to nie je jedna velka miestnost,ale niekolko popreplietanych miestnosti...inak cena na osobu 550,- 600,-Sk dufam,ze som pomohla ;-) Hextal,ak mozem poradit,tak nemen Gastrorekreu,je to skutocne pekna miestnost s vybornym jedlom za dobre peniaze....teda aspon podla mna a pochodila som toho v KE dost.
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa pridavam k Broni, bola som kamosom na svadbe v teledome - vsetko perfektne!!! nebudem sa opakovat, Brona popisala vsetky vyhody vyssie... k tym akoze poprepletanym miestnostiam.... ja som zaregistrovala iba to, ze restika a tancovacia cast su oddelene akoby ciastocnou zastenou, ale po bokoch sa da normalne chodit, cize na mna to neposobilo, zeby to bolo naozaj oddelene miestnosti... fakt sa mi tam velmi pacilo, kebyze mam svadbu v KE, asi by som si tiez vybrala teledom... a odporucam temu "vychodniarky" alebo tak nejako... cca v marci-aprili 2005 sa v nej diskutovali saly v KE.. treba sa pohrabat v starsich temach.... sorry, uz utekam, takze ju nemozem teraz pohladat... :-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Bronau, dakujem za tvoje postrehy ohladom Teledomu, velmi sa mi to pozdava.A chcela by som ta poprosit, vsimla som si v teme "vychodniarky", ze vrelo odporucas isteho kameramana+fotografa Bernata, vies mi na nho prosim poslat kontakt? Dik Hextall, chcem sa ta opytat ci nevies ako je na tom Gastrorekrea, maju plno alebo boli este nejake volne terminy? Laka ma to tam kedze vsetci vravia ze tam skvele varia ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Alibaba, urcite este nejake terminy su. Ja viem len, ze obsadene naisto su: 6. maj, 3. jun a 17.jun (ten posledny termin sme si dovolili obsadit my :-) ) Aj v aprili maju urcite este nieco volne.
Odpovedať
Profilova fotka
Hextall, dakujem za tvoju rychlu odpoved :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Gastrorekrea je fakt vyborna, aj ja som tam mala svadbu, parada, nemali sme klasicke menu, ze trikrat na stol a pre kazdeho, ale o polnoci sme napriklad mali na kraji miestnosti bohate svedske stoli, plus teple a studene misy, teda bolo to v takych ohrievacich a chladiacich nerezovych vozikoch. Da sa s nimi na vsetkom dohodnut. A pan hlavny casnik bol uuuplne super, teda fakt usluzny, vkuse ma chvalil, ked som ho o nieco poprosila, tak mi hovoril, ze dnes mozem vsetko, samozrejme, lebo dnes som kralovna ja........ aspon sme sa nasmiali........ :-D Takze obsluha je vyborna.
Odpovedať
ahoj, chcela by som poprosit niekoho, kto mal svadbu v Gastrorekree, ci by mi mohol poslat nejake fotecky na jencopalova1@post.sk. vsetci to tu tak ospevujete a vyzera byt aj dobra cena, tak nech sa pokukam:-) diky moc
Odpovedať
Profilova fotka
Alibaba - ak mas zaujem o kontakt na foto+ kamera, tak ti mozem poslat IP s cislom na p. Bernata. Su to vlastne dvaja - otec - kamera, syn - foto. Vsetko nam urobili velmi perfektne. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Alibaba a citam tu este v inej diskusii, ze hladas satocky. Aku potrebujes velkost??? Ja mam jedny nadherne svadobne satocky na predaj, alebo vyhodne poziciam. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Bronau, dakujem za ochotu, ked mozes tak posli IP na kameramana aj fotografa. Nasla som sice na nete jedneho fotografa, co sa mi pozdava, len este som ho nekontaktovala, takze neviem ci bude mat volny temin. No o kameramanovi nemam ani paru. :-( K satam... si mila,ze mi ponukas vyhone svoje, no uz mam utvorenu svoju vlastnu predstavu ako by mali vyzerat tie moje, ale este raz dakujem. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
iba upozornujem ze sme zrusili reserve takze 20.5.2006 Gloria palace je volny. mozno este... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Mi to mame lacnejsie.Za 400 sk.Su tam 3 chody a je vtom aj kava a predjedlo.Je to skola za kruhovym objazdom na moldavskej ulici,len neviem si spomenut na skolu.Za salu 1000sk a za personal 2500sk. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No,tak to nie je najlacnejsie.Na cenu sa treba pozerat aj z druhej stranky,cize na kvalitu.Napr.Teledom je za 600 predjedlo,polievka ,hlavne jedlo,2 krat svedske stoly bohate ,varene,nie suche a naje sa z nich este dalsich 20 ludi,krasne prostredie,super personal,vyborne sluzby,vyzdoba zdarma,ked si to prepocitas,tak skola sa s tym nemoze porovnat.Svadba je len raz za zivot,netreba to odflaknut.
Odpovedať
cmuk05: myslis SOU Post a Telekomunikacii alebo SPS Dopravnu?
Odpovedať
SPS dopravna.
Odpovedať
cmuk05 inak mame rovnaky datum svadby a tiez som z Ke ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte. Popisalo sa tu uz vselico. My sme mali svadbu v Tobi (aj to tu uz tusim hextall spominal). Platili sme 450 Sk na osobu, mali sme v tom predjedlo, polievku, 3 chody, kavu a nealko. Zda sa mi to celkom slusna cena a je to v podstate v centre (alebo aspon blizko centra).
Odpovedať
Profilova fotka
ak by mal niekto zaujem, tak kludne poslem ne email fotky z tej saly
Odpovedať
Mozes mo poslat foto?Som zvedava.Diky :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?