Svadobná miestnosť - Žilina a okolie. Poraďte

Ahojte, viete mi poradiť, kde v Žiline a okolí sa dá zajednať penzion alebo hotel, kde by mohli zaroveň prespať hostia? Rada by som bola, aby tam bola aj nejaka terasa, lebo planujem svatbu v auguste. A rada by som mala aj obrad vonku - neviete poradiť nejakého ochotného kňaza, ktorý sa dokáže prisposobiť dobe?
Odpovedať
Profilova fotka
a kolko ludi potrebujete prespat?
Odpovedať
no, zaleži kde - ak to bude v Žiline - tak cca 18 ľudí. ak to bude mimo Žiliny - tak cca 35.
Odpovedať
Profilova fotka
V Kamélii majú aj penzion a kamoška tam mala svadbu aj hostia jej tam spali. :-)
Odpovedať
ahoj amonda.. ja budem mat okolo 30cezpolnych..a mame hotel v teplicke zajednany..teda penzion.. pozri si ich stranku.. penzionanton je to celkom pekne a hlavne nove..a s personalom som zatial spokojna..mala som tam zatial slavnostny obed po promociach..ak budes chciet,tak potom ti mozem poslat,ako nam nachystali stol..ak by si mala zaujem..len mi napis ip,lebo som teraz v zahranici..
Odpovedať
Kamelia je krasna, ale tam ma poslali prec, lebo uz tam ma niekto v nasom termine zajednanu svatbu - teda iba predbezne ale potvrdi to az v marci 2008 - co je pre mna strasne neskoro. Inak by som svatbu mala urcite tam.
Odpovedať
Profilova fotka
a kedy mate termin svadby? lebo my kameliu mame predbezne rezervovanu, ale nakoniec ju nechceme len som to este nestihla zrusit. mame 60 hosti + kamarati a je to pre tolko ludi dost male. :-)
Odpovedať
ahojte kočky..riešime podobný problém..hostina pre cca 70 ľudí... leatea môžeš mi prosím ťa poslať viac info k tomu penzionu?..zatiaľ sme pobehali Slovakia,Dom odborov,hotel Boss a v Terchovej Penzion Terchová..zajtra sa chystáme do Vixu + hotel Slovan..
Odpovedať
Katherine27 - skus hotel havrania - neviem ale pre kolko hosti tam je sala - ale je to nadherny hotel - mna poslali prec, lebo mam svatbu v sezone, kedy pre nich nie je svadba zaujimava :-|
Odpovedať
Ahoj amonda...hotel Havranie poznám, ale to už je dosť ďaleko pre svadobnú hostinu...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Boli ste už niekto pozrieť priestor sály v Strečne? Priamo v dedine je jedno zariadenie, SIP, ktoré je na organizovanie svadobnej hostiny priam ideálne. Podľa fotiek na ich stránke: www.sipstrecno.sk to vyzerá ozaj profesionálne. Je to len pár kilometrov od Žiliny a Martina. Napíšte niekto, kto ste to tam vyskúšali? emoticon
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?