Svadobná miestnosť - Most pri Bratislave. Poraďte

Neviete niektorá o vhodnom mieste - reštike, kulturáku a pod. v Moste pri Bratislave? Okrem kaštieľa Studené - ten sme zamietli.
Odpovedať
Profilova fotka
Mozem sa opytat lianka preco ste kastiel v Studenom zamietli? Lebo my sa prave zaciname zaujimat o moznosti zorganizovania svadby v danom arealy, ale nemame k tomu ziadne blizsie info,ci skusenosti Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si trufnem odhadnut, preco zamietli Studene - je to tam hrozne drahe ;-) a nedostanes sa tam lahko,myslim, ze musis mat odporucenie od nejakeho ich clena, alebo take nieco. Ale ten kulturak by ma zaujimal, vraj je to tam pekne prerobene.
Odpovedať
ten kaštieľ je naozaj na naše pomery veľmi drahý a mala by si mať aj odporúčanie aby to išlo ľahšie. Svadba vonku je drahšia než v Kamile. ale vraj je v Moste dosť pekných reštík a aj kulturak je fajn, bývajú tam svadby, ale na nete nič nenájdem a osobne som tam doteraz nikoho po práci nezastihla. :-| preto skôr než si vezmem dovolenku, potrebujem nejaké info. Chceli by sme niečo pekné, blízko a nie až také drahé. Že vraj aj reštiky v Trnávke sú fajn, ale Most by nám asi vyhovoval najviac. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?