Svadobná miestnosť Košice/Košice okolie

Profilova fotka
Zdravím nevestičky :) Neviete niekto poradiť nejakú miestnosť na malú svadbu do 50 ľudí klasika aj s menučkom svadobným? :) No zas nie veľmi prehnanou cenou, napríklad viac ako 30 eur na osobu :) Alebo poprípade dobrý catering v Košiciach... Vopred Vám ďakujem za každú jednu odpoveď :)
Odpovedať
Profilova fotka
Top catering v KE co som zazila bol Justina catering (pan Stolar), sedia v buzni, ale pokial viem, tak chodia kamkolvek, kamoske robili svadbu a jedlo, pitie aj servis bol absolutny top, pritom cenovo to bolo prijatelne, pomer cena/vykon bol teda vynikajuci, skus sa ozvat tomu panovi (kontakt sa da vyguglit) a mozete sa porozpravat aku mas predstavu, mozno ti odporuci aj nejaku miestnost. Pekna lokalita pre mensie svadby je aj hotel Maraton, ale jedlo mi vzhladom k cene prislo dobre, ale nie vyborne. Co sa mna velmi paci je restauracia Stara Sypka, neni to ziaden luxus, ale mne tam velmi chuti a cenovo je to tiez dobre, ale tam sa da robit svadba len vonku pod strechou, lebo vo vnutri je vela mensich miestnosti + salonik, tam si svadbu s 50 ludmi neviem predstavit.
Odpovedať
Profilova fotka
@freebaby1988 Skúste sa informovať v Košice Hotel, hotel Centrum a potom napr. KD Myslava je menší, taktiež KD Geča, potom internáty ako napr. A. Garbana, či spomínaná Sýpka. Prikladám postupne foto podla spomenutia, aby ste si vedeli pozrieť.
Odpovedať
Profilova fotka
Alebo mozes skusit EMER servis..s nimi sa vzdy da dohodnut, velkmi profi a na vysokej urovni :)
Odpovedať
Profilova fotka
@freebaby1988 Dobrý deň, svadby s približne 50 hosťami usporadúvame v našej útulnej reštaurácii Košice :) Na webe si môžte stiahnť naše svadobné balíky, rada Vás u nás privítam a ukážem priestor osobne. Zároveň ďakujeme @mojaoslava za uverejnenie fotografie :)
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
@mimca77 Ďakujem pekne, si obvolám a pozisťujem informácie :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mojaoslava Ďakujem krásne aj za radu aj za fotografie, určite si obvolám všetko :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kosicehotel Ďakujem krásne, veľmi pekné priestory. Určite idem hneď pozrieť na vašu internetovú stránku :) Akurát jediný problém je, že svadbu vybavujeme na diaľku, tak momentálne sa nedá prísť osobne pozrieť :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tin_ka_ke Ďakujem aj to si pozisťujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@freebaby1988 :) kľudne mi napíšte email na mail a zašlem Vám kompletnú ponuku, rovnako Vám prezistím aj termín ak už máte stanovený, no a fotky nebudú obrátené ako sa mi to podarilo teraz :)
Odpovedať
Profilova fotka
teda sa pridam ze aj na @kosicehotel som pocula samu chvalu, hlavne na top kuchynu, aj ked ja nemam vlastnu skusenost :-) kdekolvek si vyberies, hlavne nech sa to vydari a nech mate super svadbu, drzim palec ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?