Svadobná hostina v Žiline. Poraďte miesto!

Profilova fotka
Ahojte dievčatá. Som tu prvý krát a chcela by som sa opýtať na svadobnú hostinu v Žiline.Chcela by som asi hotel Slovakia no neviem aká tam bola svadobná hostina?? Budem veľmi rada ak mi dá niekto vedieť :-). Alebo i iné pekné miesto na hostinu.Ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jenny som byvala servirka z hotela slovakia, pokial sa nic nezmenilo, tak sa skus opytat tam, viem, ze svadby sa tam robili velmi dobre, nikto sa nestazoval, na vela veciach sa da dohodnut, od jedla az po vyzdobu, maju teraz za sebou nejake rekonstrukcie, mala by si sa tam najprvm pozriet, skus tam zavolat, radi ti ukazu miestnosti, kde robia svatby, dohodnut sa snimi da na comkolvek, osobne za seba odporucam
Odpovedať
Profilova fotka
jenny - mozno ti pomoze tato tema: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Profilova fotka
mna by zaujimalo, ci niekto neviete o nejakej nie moc drahej sale v ziline alebo okoli pre 120-130 hosti???
Odpovedať
@majulka1203 s takýmto počtom hostí odporúčam tiež hotel Slovakia, my tam budeme mať v januári svadbu a zatiaľ spokojnosť s komunikáciou aj so všetkým ostatným s prevádzkarkou
Odpovedať
Profilova fotka
@majulka1203 Majuš, závisí od toho aké mate predstavy, kolko chcete investovat. Každá sála , si účtuje rôzne poplatky.Treba si zistiť aj počet menučka na osobu . Na tvojom mieste by som začala obvolávať, alebo sa osobne skontaktovala s prevádzkovatelmi. Ja som si založila veľký zošit a spísovala všetky potrebné info a zapisovala, prepočítavala, a to co vyhovovalo kapacitou, cenou, polohou a výzorom hned som objednala.Odporucam ti vsade uzatvarat zmluvy . KD maju tendenciu zrusit Vam termin aj mesiac pred svadbou. Závisi aj od toho, či chcete mat DJ-a alebo skupinu.(na tých netreba zabúdať, potrebuju častokrát priestor na rozloženie techniky a na usadenie ) .Počet ludi sa v priebehu príprav až do svadby zmeni. Vašim počtom ludi by Vám vyhovovali sály typicke ako na plesy- Slovakia, Dom Odborov, El Toro, a KU v Závodi.My sme radi že sme pocet ludi okresali na najviac 60-70 . Mali sme ine predstavy saly a nechceli sme amt velke "opachy"A ešte okresávame :D Počítame s tým ,že vela ludi nebude chciet prist a starší ludia (ako moj 90 rocný dedko a 80 rocna babicka pojdu skor domkov :-) )
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Pre svadobnú hostinu v Žiline môžem odporučiť hotel Dubná Skala**** v centre mesta na Hurbanovej ulici. Radi Vám vypracujeme cenovú ponuku presne podľa Vašich predstáv. S organizáciou svadieb máme bohaté skúsenosti a vieme svadbu pripraviť komplexne. Budeme radi ak sa prídete na priestory pozrieť osobne. Atmosféra hotela sa Vám určite zapáči :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?