Svadobná hostina v penzióne Raffaello v Prešove na Sekčove. Referencie?

Ahoj. Chystáme svadobnú hostinu v penzióne Raffaello v Prešove na Sekčove (bývalé OZKN). Ja sama som tam však na žiadnej nebola, preto ma poteší každý postreh čo sa týka sály ako takej (teraz je pekne prerobená), ponúkanej výzdoby, jedla a prístupu. Ďakujem za každú pripomienku ;-).
Profilova fotka
ja tam budem mať svadbu 14.8.2010 tak potom ti môžem poskytnúť moje dojmy :) ale čo mi dala odporúčanie mamkina kolegyňa, tak len v dobrom. miestnosť to je veľká a poskytujú základnú výzdobu, sviečky, svietniky, servítky a návleky s mašľami za hlavný stôl... teraz je toho možno už viac. jedlo vraj fajn, aj obsluha... sú dam dve veľké chladničky na koláče... dúfam, že budeme spokojné :D
dufam aj ja, tesim sa na referencie :) uz ste boli podpisovat zmluvu? mne povedali ze mi zavolaju... viem ze je to skoro este rok, ale zatial mam pocit akoby som bola bez saly, kedze som nic nepodpisovala :-) a aj preto sa pytam na vyzdobu, ze co vlastne bude treba zadovazit... tak dakujem krasne za reakciu ;-)
Profilova fotka
no ja s nimi nemam ziadnu zmluvu, volala som tam poznacili mi termin, nechceli ziadnu zalohu nic :) ale bola som tam osobne sa opytat na termin, ci je vsetko v poriadku a je to tam rezervovane... pytala som sa aj na tie zalohy, tak povedal ze oni to nepotrebuju, aj ked im v juli odstupili dva terminy... by som zvazila tie zalohy na ich mieste... hadam bude vsetko v poriadku aj bez nej :) chystam sa tam coskoro dohodnut menu, lebo to sme este neriesili, ale ma to cas hadam :)
no to s tymi zalohami sa im cudujem... potom si ludia robia co chcu...
ahoj tinulkab, ja tam mam svadbu o mesiac neskor ako ty :-) Tiez som neplatila ziadnu zalohu, bolo mi povedane, ze pri tych cenach zaloch co su dnes na trhu sa im to neoplati, ked aj tak potom zrusia rezervaciu. Zakladaju si na serioznom obchodnom vztahu. co mne sa aj pozdava :-) . Ja som komunikovala snimi prostrednictvom emailu a pan Migas bol velmi ochotny. O vsetkom ma informoval a povedal, ze este raz ma skontaktuje pri uzavierke roku 2011. A objednavka sa robi mesiac dopredu. co sa tyka skusenosti bola som tam uz aj na svadba a mala som tam aj stuzkovu (sala este nebola prerobena) a uz vtedy som bola velmi spokojna. Hlavne velky tanecny pristor co si myslim je dost podstatne na svadbe. nemam rada svadby, ked sa hostia tlacia ako sardinky :-)
vankytulik: dakujem za nazor :) ja som tam este nebola vobec na ziadnu akciu :) tak som rada ked ludia pisu ze boli spokojni ;-) a ani mne ta zaloha nechyba, ale bez papiera mam pocit, ze ten termin jednoducho nemam ... ale dufam ze je vsetko OK a naozaj som poznacena niekde v kalendari
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?