Svadobná hostina v Košiciach. Máte tip na miesto?

Profilova fotka
Ahojte nevesticky a aj tie, z ktorych sa medzicasom stali mlade panie. Mam jeden mensi, mozno ani nie problem, skor potrebujem poradit,podhodit nejaky tip. Buduci rok v maji chystame svadbu v Ke, a mam problem spomenut si na nejake dobre restauracie, kedze tam uz zopar rokov nebyvam. AK mate niekto pozitivne alebo negativne skusenosti s nejakou restikou, pls, dajte mi vediet. Zatial ma napadol Slovan, Penzion Dalia. V centrume alebo ferocentre svadbu urcite mat nechcem.Takze ak niektora budete mat cas a chut, potesim sa kazdemu tipu. Dakujem
Odpovedať
No, fakt krasnu vyzdobu, ale brutalne ceny a vraj nic moc obsluhu maju v GOLDEN ROYALI. Svadby sa este robia v GLORIA PALAC, pokial viem uz aj v restike v penzione PLATZ. O SLAVII som pocula dost zle referencie - nedrzia dohodu a nauctuju aj to, co nedodali.. (aspon podla znamej, ktora tam mala nedavno svadbu). V Penzione U LEVA je celkom ochotna manazerka, takze by ste sa mohli dohodnut aj na rozumnych cenach. No a my sme mali svadbu v Hoteli SIVEC na Ruzine - a bolo to supeeeer. Hotel zacal rekonstruovat priestory, takze to tam uz celkom fajn vyzera, sefka je brutalny profesional - strasne sa nam pacil jej pristup. Okrem toho, ceny su o X % nizsie ako v meste - my sme na osobu vratane vyzdoby platili 430,- SKK. Neplatili sme ani za prenajom saly, ani za obsluhu, vyzdobu sme si mohli vybrat podla fotografii takze sme nemali ziadne starosti, kolace ani alkohol nezmizli, nic neobjednane nam nedouctovali... Pokial by Ti nevadilo, ze je to 30 km od Kosic, tak ich vrele odporucam. Da sa tam aj ubytovat za rozumnu cenu (600,- SK za 2-ku izbu a da sa vybavit aj zlava). Dufam, ze Ti tieto info aspon trosku pomozu. A inak, prajem vam kraaasnu svadbu a vela stastia....
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Zuziq, no my sme mali svadbu v Glorii, sala dobra, vyzdoba dobra, personal ochotny, ale trosku pomaly :-) , ale dalo sa. Sefka super, len sa musis vzdy opytat, co presne potrebuje urcit. Nam napriklad nedoslo, ze xce presne na planiku rozkreslit miesta, ktore obsadime....a potom z toho vznikol trochu chaos. Ale inak odporucam. A ak mas do 100 ludi, tak mozes skusit aj v hoteli v Kosickej Belej, je to 15 km od Kosic a je tam fajn, ale ceny ani nic ine netusim... Vidis, v Glorii 560 Sk/osoba + 3000 Sk prenajom saly. Vela uspechov pri hladani :-)
Odpovedať
Profilova fotka
uchoooo dakujem za super tip. aj som premyslala, pohladat nieco v okoli Ke. Tych 30 km je najmensi problem, ani sa mi nezda, ze ruzin je az tak daleko :) a okrem toho, tie ceny mi vybili dych. Aj to ubytko je super, polovicu hosti tak ci tak budeme musiet niekde ubytovat, takto by to bolo idealne.. Skusim tam niekedy skocit,ked najblizsie pojdem do Ke. U leva sme hned zamietli, mame zle skusenosti s obsluhou a taktiez kamoska, co tam vzdy snivala o svadbe a mala tam promocny obed bola velmi velmi sklamana. Mimochodom,ktory je ten penzion PLATZ? nic mi to nehovori...A golden royal je velmi pekny, ta zimna zahrada je fakt super, ale ked som videla, za co vsetko si uctuju tak som skoro odpadla... terezka - pocula som, ze gloria palac nie je velmi dobra. Ja som nad nou premyslala tiez, ale uz ani neviem na akom fore ju nejaka babenka neodporucala, tak neviem. Asi je to naozaj individualne...ale dakujem za tip, asi sa tam predsa len pojdem pozriet :) co vsetko bolo v tych 560Sk na osobu? kolko chodov ste mali?
Odpovedať
Profilova fotka
juuuj prave som pozerala ten PLATZ. Vyzera to tam celkom fajn, ta sala je pekna. urcite sa tam pojdem pozriet
Odpovedať
Ahoj Zuziq, my sme mali Slovan,vrele odporucam u mna a dalsich skoncil na prvom mieste. Platz ( dominikanske namestie) je vo vnutry celkom pekny ale mne to velmi nerezalo,sli sme tam si to popozerat a uz sa im to nepacilo ze co sa obzerame a asi tyzden sme nevedeli zohnat osobu ktora mala na starost svadby a ine akcie. A clovek ked vysiel z hotela na ulicu tak sami cigani. Restauraciu Grand NEODPORUCAM este horsie skusenosti,neochota, lahostajnost ...atd nebudem vypisovat. Gloria Palac je to tam krasne cenovo to iste ako Slovan ale tam si to treba rezervovat asi tak rok dopredu. Hotel centrum a penion u Leva len chvalia :-) Ceny sa vsade pohybuju od 650 vyssie Golden royal je najdrahsi zo vsetkych menu na osobu vychadza od 1100sk
Odpovedať
Profilova fotka
kamilecka a ako ste mali urobene menu, pripadne co vas to v tom slovane asi vyslo na osobu? ja premyslam dva chody a svedske stoly, nerada by som este mesiac dojedala jedlo zo svadby :)
Odpovedať
Profilova fotka
zuziq, menu bolo predjedlo (sunkovy tanier), aperitiv (nieco sladke, ale mozes si vybrat), kuracia polievka, hlavne jedlo (tri druhy masa, ryza,hranolky), dalsie jedlo o pol 11 (kuraci rezen v cesticku, mnam) a po polnoci plnena kapusta (veeeelmi dobra). Vseobecne som s jedlom bola maximalne spokojna. Joj, este v tych 566 Sk bola jedna mineralka a jedna kava na osobu. Akoze da sa. Vyberas si manu ake chces, neobmedzuju ta nijako. Pitie a zakusky sme si mohli doniest vlastne. Nad Sivcom sme premyslali, ale zavrhli sme ho, lebo nemame radi majitelov a sefov...osobna antipatia :-D , ale to neznamena, ze nevedia dobre navarit :-)
Odpovedať
Zuziq najprv sme mali aperitiv,predjedlo ( sunkova rolka,obloha)potom slepacia polievka, hlavne jedlo kuraci a bravcovy rezen,opekane zemiaky, obloha. Potom bola kava, druhe jedlo bolo bravcove pliecko,knedle a kysla kapusta.A po polnoci boli svedske stoly plnena kapusta,kuracie prsia v cestiku,kuracie stehna,zemiakovy salat - kazdy si mohol zobrat na co mal vtedy chut :-)
Odpovedať
Profilova fotka
zuziq, my sme mali svadbu v Golden Royal, nestálo nás to viac ako tisícku na osobu, mali sme predjedlo, hlavné jedno a ďalší chod už len švédske stoly, boli sme spokojní aj s jedlom, aj s obsluhou aj výzdobou, nemenila by som :-)
Odpovedať
Profilova fotka
lubka1 a neplatili ste za prenajom saly a po 24:00 aj casnikom? ja som pozerala podmienky na ich webstranke a aspon podla toho co tam mali napisane sa tam plati hadam aj za vzduch ktory tam vydychas :) ale inak sa mi ta zimna zahrada veeelmi paci
Odpovedať
:-) ahoj zuzig ja mam v októbri svadbu v gastromile je to svadobka n aPopradskej ulici oproti OC LIDL je tam super novučke zrenovovane a hlavne super ceny a super tam varia pozri si ich stránku gastromila ( sála pre 120 ľudí) oplatí sa tam ísť sapoň pozrieť
Odpovedať
Profilova fotka
julik - dakujem za tip, vyzera to ta celkom fajn, len my planujeme cca 50 ludi a bojim sa, aby sme si nieco take velke nezarezervovali a nakoniec nam povedia par tyznodv pred svadbou, ze mali lepsiu ponuku na vacsiu svadbu a rezervaciu nam zrusia alebo co. Kazdopadne sa tam pojdem pozriet, vyhovovalo by mi to v tom, ze by som si mohla dat stoly po 4-6 ludoch, paci sa mi to viac ako dva rady stolov oproti sebe. mimochodom kolko vas to vide na osobu a ako ste riesili menu? mate 3 chody, pripadne 2 chody a svedske stoly? budem rada ak aj po svadbe napises, ako si bola so vsetkym spokojna :) dakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
zuziq, čašníkom sa platilo po polnoci, ale my sme tam boli len tak do jednej, pol druhej, takže to nebolo veľa. A za miestnosť sme mali platiť 6000,- Sk prenájom, ale nakoniec sme sa s nimi dohodli a neplatili sme. Uznávam, že sú drahí, ale naozaj to stálo za to ;-)
Odpovedať
Zuziq my sme mali 60 ludi na svadbe a bolo super v Slovane,platila sa len zaloha.cize rezervacia ktora sa potom odratala c celkovej sumy po svadbe.Neplatili sme sa prenajom saly nic take. Vyzoba je v cene a farbu a co vsetko chces na vyzdobe si mozes dohdnut s hotelovou aranzerkou ( velmi mila pani a spni ti vsetko ). :-D
Odpovedať
máme cca 80 ludi tiež sme zacínali so 40timy a akosi sa nas nazbieralo na osobu trojchodové menu + zmrzlinový pohár a káva nás vychádza 600,- SK mam problem zase usdiť ludi lebo najradšej by sedel každy s každym no čo uz mala som rezervovanu aj Dáliu je tam nádherne no super a vedia to prekrásne pripraviť ale je pre nás malá :-)
Odpovedať
Profilova fotka
lubka1 - viem si predstavit, ze to tam bolo super, videla som zopar foto zo svadby, ktora sa tam konala a naozaj to bola krasna svadba. Prave tych 6000 za salu sa mi zda dost prehnane, mali ste stastie, ze ste sa dohodli :) kamilecka - ja nad tym slovanom velmi uvazujem, este musim mojho draheho presvedcit, lebo jemu sa nepaci, ze je to priamo v centre, ze tam bude vsade vela ludi a tak.sak ale na nom nejak popracujem julik - dalia je tiez moj favorit, aj ked som tam este nebola osobne, webstranku maju velmi peknu. Som rada, ze s nou ma niekto aj osobne skusenosti, takze sa tam urcite pojdem pozriet. Zatial to vyzera tak, ze predsa len nebudem vymyslat a predsa sa pojdem pozriet na daliu a slovan a uvidime, co sa bude drahemu viac pacit babenky dakujem za tipy. Kamilecka, kedze mas po svadbe, mas nieco, co by si teraz urobila inak, pripadne, na co by si mala asi kazda nevesta davat pozor? (myslela som si, ze ja nebudem ako tie babenky, ktore uz 8 mesiacov pred svadbou ziju len tou svadbou, ale pomaly ma to zacina poriadne chytat :))))
Odpovedať
Profilova fotka
zuziq, 2 rady : nedavaj si zavoj zhora a neber si stolu. Mozno som len ja nesikovna, ale v kuse mi padal zavoj do tvare a stola z ramien. A vybavuj si vsetko sama, inak vznika chaos :-)
Odpovedať
zuziq, verim ze Ta to zacina chytat a mas na to plne pravo. dobre robis, ze organizujes uz teraz, potom nebudes mat az taky stres. v prvom rade si s drahym dohodnite co si zelate a ako si to vlastne cele predstavujete. potom si objednajte salu, zaplatte zalohu a hlavne - spiste objednavku, co vsetko chcete od dodavatela. je to dolezite, aby vas potom niekto neobabral - ak to budete podpisovat uz teraz, ziadajte garanciu cien, aby vam to potom zaaaahadne nenarastlo. nam sa to stalo pri zakuskoch... inac, bacha na nakupy doplnkov do saly - aby si potom nemala doma 10 rovnakych svietnikov, 30 metrov latky na vyzdobu, 5 kg ozdobnych kamienkov.. atd. :-) tak sa drz :-)
Odpovedať
Zuziq co by som zmenila ked sa na svadbu pozeram takto po? Nezmenila by som nic,nasa svadba bola krasna keby som to mala prezit znovu,uz by to nebolo take rozpravkove. Jedna rada ale predsa ked budes oblecena v satach, neobtri sa o koleso auta co som spravila ja :-) mala som cierne saty od kolesa uz pred sobasom v kostole :-) ale myslim ze si to nikto nevsimol :-)
Odpovedať
no, s tym kolesom od auta sa to stalo aj mne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-D presne, ani o ziadnu zarubnu sa neobtri, ako ja. tiez som mala saty spinave uz o jednej. nastastie to bol len prach a slo to dole :-) a s kameramanom sa presne dohodni, aku hudbu na videu xces a ake "efekty" tam xces resp. nexces. my sme z videa dost sklamani :-| A teraz uz to nenapravime...
Odpovedať
Terezka preco ste sklamani? Ja som taka spokojna,velmi dobru pracu spravil nas kameraman a to isiel na nasu svadbu uz o 8 rano,cize s nami stravil uplne cely den.
Odpovedať
Profilova fotka
terezka - ja mam kratucke vlasky takze zavoj urcite nebude a stola by urcite zavadzala :)ale dakujem za rady uchoooo - moj drahy nechava vacsinu vaci na mne, nie zeby nepomahal,skor chce, aby som si vybrala co sa mne paci a on to potom odobruje, ak je nieco nie velmi podla jeho gusta, tak sa snazim vymysliet nieco ine. A tu vyzdobu, ja som na take drobnosti taky maniak, ze by som nakupila zo vsetkeho vsetko:) takze si radsej najdem asi salu, kde mi vyzdobu komplet urobia, preistotu. kamilecka- ako sa poznam, v prvej minute ako budem mat saty na sebe si ich zagebrim :) ale budem si na tie kolesa davat pozor :) kamilecka, az sa ti bude chciet, skus dat nejake tipy aj na dodavatelov. Fotografa by sme mali mat kamarata, ktory je profesionalny fotograf (foti aj pre markizu,plus7 a tak) a mozno este aj kolace nam ma uz kto napiect, ale ostatne nemam ani sajn...
Odpovedať
Poslala som ti IP s menami a kontaktmi na fotografa a kameramana ...atd co som mala ja.Ty sa rozhodni kto ti vyhovuje a kto nie. Je to na tebe :-) ja som s nimi bola velmi spokojna :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kocky ale ako je to s tou stolou??? Pisete aby sme si ju nebrali ale ako viem ja, tak v kostole ju mat musis, lebo sa "nepatri" chodit do kostola s odhalenymi ramenami... tiez by som chcela bez, tak teraz neviem...??? :-S
Odpovedať
Dudulka neviem ako vy ale pozri na moje saty a tak som bola aj v kostole,stolu som mala pozicanu a zisla sa mi pri foteni ale ked sme prisli pred kostol dala som ju mamke do kabelky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kami, poslala som ti IP :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Myslim ze stola v kostole naozaj nie je potrebna ak nie je chladno. Nic sa nedeje ked ju nemas a fakt je to pohodlnejsie. Ja som mala zavoj ktory mi trosku prekryval ramena takze taky ocny klam pre tych ktorym by odhalene ramena v kostole sposobovali traumu :-) Inac ved ty si nevesta a daj si to v com sa budes citit dobre, pohodlne a krasne
Odpovedať
Profilova fotka
dudulka, aj ja som mala stolu iba v kostole a naozaj mi v kuse padala, a cely kostol mal zabavu ako z nemej grotesky :-D , aj ja som sa nakoniec bavila, ale prijemne to velmi nebolo....ale fakt je, ze v kosole by clovek nemal byt velmi odhaleny..tak neviem, urob, ako xces, ja by som si ju vzala, ale priprav sa na to, ze je nepohodlna. kamilecka, nespokojni sme s viacerymi vecami na videu, s technickym spracovanim, s tym, aku tam dal hudbu...povedal nam, ze potrebuje 5 pesniciek, kt. tam xceme, tak sme dodali 5 a on potreboval viac, tak tam dalsie dodal vlastne a... strasne.... Backstreet Boys a Lunetic...co ti budem hovorit, nastval ma...keby bol dopredu povedal, dajte 10 piesni, dodam mu, mala som spustu navyberanych... a efekt taky, ze o polnoci nejake farebne hodinky kreslene, neviem, z akeho roku este...odbijaju polnoc...hrozne, take veci ja fakt nemam rada, ani moj muz. A este nestihol zaciatok redoveho, lebo zlyhala spolupraca s DJom, takze nemam na kazete oca na redovom a mamu uz len asi sekundu na konci :-S No, esteze svadba bola super a vsetci sa bavili, pretoze video velmi super nie je. Tak to dopadne, ked veris referenciam a nevidis dopredu jeho pracu...nasa chyba, ale nemali sme cas, lebo sme neboli doma...ale aj tak....teraz uz nic nenarobime. Aspon ze fotky su dobre. Manzel video ani nevidel, taky je sklamany vzdy uz na zaciatku, ze ani nema chut sa divat :-( Vdakabohu aspon za tie fotky. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
zuziq, ja este k tej sale... nasi dobri kamarati mali svadbu v Teledome (tusim Moyzesova ul.) a bolo to velmi elegantne, vyborna atmosfera... oni mali tak cca 70 hosti, co bolo tak akurat, ale kedze ta sala je akoby rozdelena na "jediacu" cast so stolmi a za zastenou tanciacu cast, je vhodna aj pre menej ludi. naozaj sa nam tam velmi pacilo... skus pozriet... ceny neviem, ani skusenost s personalom...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?