Svadobná hostina v Kongresovej sále v Bojniciach?

Ahojte, s priatelom planujeme na semptember tohto roku svadbu v Bojniciach, obrad budeme mat v Zlatej sale na zamku, dilema je vsak miesto pre hostinu. Mali by sme mat cca 80 hosti a tak zvazujeme kongresovu salu v kulturnom dome v Bojniciach. Boli sme to tam aj omrknut, priestory su take socialisticke, tak neviem. Mate niektora nejaku skusenost s hostinou v tomto kulturaku?
Odpovedať
to by aj mňa zaujímalo :) tiež som po nej pozerala...
Odpovedať
lenka, tak to vyzera, ze to zaujima len nas dve ;) kazdopadne sme dnes predrezervovali termin, myslim, ze nic lepsie nenajdeme.. :-)
Odpovedať
Baby ja som v kongresovej hale oslavovala Silvestra. Ono je to tam celkom priestranne, ale tie prietory su fakt vec vkusu. Jedlo bolo chutne, hudba ok- ziadna ozvena. Ja sama mam vyse 100 ludi a s peknymi salami je v okoli Bojnic vazne problem.
Odpovedať
Hostinu nam zabezpecuje bojnicky vinny dom, ale kedze ich restauracne priestory maju kapacitu cca 50 ludi sme nuteni najst vacsi priestor.. ako tak zvazujem, plusy uz pomaly prevazuju minusy, je to od vinneho domu cez cestu, ten socialisticky raz sa snad nejak upravi vyzdobou dufam, vela zivych kvetov a pod., plus je tam fajn parket a podium pre zivu kapelu.. po dokladnom prieskume priestorov v bojniciach, prievidzi a okoli myslim, ze asi sotva nieco krajsie a lepsie najdeme, vzhladom na pocet hosti..
Odpovedať
a čo tak hotel Régia alebo Púšť? tam sa určite zmestí 100 ľudí...
Odpovedať
@lenka347 na pusti som mala stuzkovu a prostredie bolo sice pekne, ale to ubytko, ktore tam ponukaju mi prislo take skoloprirodove.. kedze budeme mat velmi vela cezpolnych hosti, chceme ich ubytovat krajsie ako so spolocnymi WC na chodbe..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?