Svadobná hostina v jednej a tancovačka v druhej?

Kočky, čo si myslíte o mieste na svadobnú hostinu v jednej miestnosti a hneď druhá (vedľa nej bez chodby a pod.) by bola na tancovačku?
Odpovedať
Profilova fotka
A ako su prepojene tie miestnosti? Nemusi to byt problem, ak nie su od seba izolovane. Niekto to ma radsej, lebo ti, co sedia sa aj pocuju popri hudbe ☺ ale ak by to malo ludi velmi delit, tak by som to silno zvazila.
Odpovedať
ahoj, my mame tiez nieco podobne- svadobna hostina je v miestnosti, no tancovacka bude na terase. vchod na terasu je z miestnosti. nasa miestnost je riesena v trvare obldznika a ked sa tam naskladaju stoly pre 70 hosti tak neostane vela miesta na tanec. miestnost ma ale smerom k terase okna, takze je vidiet pekne von na terasu a aj opacne- zvonku dnu :) mne to pride celkom fajn z dovodu, ze kto bude chcet tancovat bude tancovat a ked niekto bude chciet chvilu oddych a obcerstvenie tak pojde dnu kde bude aj menej hluku
Odpovedať
Tak su vedla seba. Na jednej strane asi v tristvrtine miestnosti,kde by bola hostina su vedla seba 2 sklenene dvere, medzi ktorymi je asi meter medzera a tie vedu k priestoru na tancovanie.dufam,ze som to napisala zrozumitelne ;)
Odpovedať
Profilova fotka
strasne neodporucam ... vela skusenosti, ani raz to nebolo dobre ... uplne ine, pokial je vsetko v jednej miestnosti - kontakt s ludmi, zabava, atd ...
Odpovedať
@kapelafantom ďakujem pekne za tvoj príspevok
Odpovedať
ani ja neodporucam, bola som na takej svadbe... hostina v jednej miestnosti a tancovacka v druhej dole schodmi.. Na tanecnu salu bola sice pripojena terasa so sedenim ale nebolo ho dostatok, takze sa hned obsadilo a my zvysni co sme nevladali tancovat, sme museli ist naspat k stolom na poschodie kde vacsinou nebolo ani 5 a pol cloveka.. vtedy som si uvedomila ake je dolezite aby boli priestory kompaktne..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?