Svadobna hostina v hoteli West - Kamzik

Ahojte ☺ chcela by som sa vas opytat ci niekto nema skusenosti so svadobnou hostinou v hoteli West na Kamziku. Vsetky cenne rady su vitane. Dakujeeem 😊
Odpovedať
Profilova fotka
sonrisilla mala- skus jej napisat ;) my sme sa tam inak tiez boli pozriet, ked sme hladali..pekne miesto ;-) @renula88
Odpovedať
@misdan dakujem ti velmi pekne skusim sa na nu obratit.
Odpovedať
Ahojte, aj mna by zaujimali dojmy z tohto miesta :)
Odpovedať
Nemam zial nic :( @wewci podarilo sa ti nieco?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte...bol to náš favorit...krásne miesto, len zábava sa koná v podzemí bez okien a to nám viac pripadalo ako disko klub než ako romantické miesto vhodné na svadobnú hostinu :) inak všetko krásne moderné, možnosť obradu na lúke pred hotelom :)
Odpovedať
Ahojte, boli sme sa tam pozriet. Takze mam cerstve info.. Tak ako pise Petra je to v podzemi kde su len tri male okna v jednom rohu s vyhladom na parkovisko. Priestor je velky, ale skor na oslavu, kde sa da vyblaznit - je to doslova diskotekovy priestor, ktory vedia ale pekne vyzdobit. Nam to vsak dost prekazalo.. Manazer je velmi mily a ustretovy, maxinalne sa snazil vyjst v ustrety. Avsak aj napriek tomu sme sa nakoniec rozhodli na 99% pre Hradnu branu na Devine - je to tam uzasne :) A este jedna vec co mne prekazalo najviac na hoteli West boli izby, ktore absolutne nezodpovedaju 4* a ich cena je tak hodna polovici z toho co pytaju.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?