Svadobná hostina v hoteli Echo. Akú máte skúsenosť?

Kocky, potrebujem poradit: budeme mat hostinu v hoteli Echo a ista "dobroprajna" kamaratka mi nezabudla povedat, ze oni tam teraz mali akciu a ze skoda, ze tam tak zle varia a ze aj personal je nic moc..... (Tiez sa museli ponahlat organizovat akciu tam, lebo ja som povedala, ze tam budeme mat svadbu a je to super, tak ma chceli akoze so skusenostami predbehnut?! Dovtedy ten hotel ani nepoznali....) Sice to nic nemeni na veci, ze by som menila miesto konania, lebo mne sa to tam paci, ale tiez je pravda to, ze neviem, ako varia, ani aky je personal. Kedze kazdej nam na tom dni velmi zalezi, nielen priebeh, ale aj dojmy zucastnenych su dolezite, viete mi niekto potvrdit alebo vyvratit vyssie uvedenu skusenost? Urcite si to tam pojdem ale preverit, ze si tam pojdeme dat nejaky obedik, ale aj tak, to poznate, pochybnosti....... ;-)
Odpovedať
Este uvediem na pravu mieru, ze sa jedna o Hotel Echo v Bratislave....
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky Zebricka, prave mi moj drahy vravi, ze tu na portali uz boli nejake reakcie na hotel Echo - ak mas cas a chut, skus este pohladat. pa.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my tam budeme mat svadbu 11.6., a sme velmi radi, ze este mali pre nas volny termin... niekolko nasich znamych tam uz svadbu malo a boli velmi spokojni. Ale tiez sme si to chceli overit, tak sme tam isli s rodicmi, kazdy si objednal nieco ine a musim povedat, ze vsetky jedla boli chutne a aj velmi pekne upravene... dufam, ze budete spokojni aj vy... pa
Odpovedať
Zebricka, ja som bola v hoteli Echo na obede s kolegami, a mozem ti povedat, ze mam iba pozitivne dojmy. Ja toho vela nepojem, no napriek tomu som si dala hlavne jedlo, k tomu salat a este aj dezert, pretoze vsetko fantasticky vyzeralo a "oci mi jedli". Vsetko bolo fantasticke, ani som to nepojedla samozrejme. Prijemne a ciste prostredie, strava chutna, porcie velke, pekne naaranzovane na tanieri, mily personal.... Vela kociek to tu vychvalovalo, skus pozriet starsie prispevky. Inac ja tam tiez planujem svadbu. Takze rady tvojej zavistlivej "kamaratky" neber vobec do uvahy. Pa
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, chcem Vas poprosit pisat dalsie hodnotenia na Hotel Echo do "Hodnotenia firiem" (v Katalogu firiem pod prezentaciou hotela). Dakujem
Odpovedať
Kocky, dakujem, velmi ste mi pomohli, zatial ani jedna reakcia od Vas nebola negativna, aj ked ich nie je vela, ale potesili ste... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, Zebricka! Ja by som Ti poradila, aby ste si tam co najskor zasli a presvedcili sa sami (ak mate moznost), ci tam varia podla Vasich predstav. Kolko ludi - tolko nazorov. Niekomu sa moze pacit a niekomu menej. Na Tvoju kamosku by som sa nehnevala - myslim, ze Ti nechcela zle. Kedze ako sa zda, nie si si celkom ista, ci tam varia tak ako si predstavujete, minimalne Ta na to upozornila. To ze sa to jej nepacilo alebo vacsine kociek tu pacilo nic nezmeni na tom, ako sa to bude pacit prave Vam. Takze moja rada bezte tam co najskor. ;-) Zelam Vam, aby ste odtial odchadzali 100 %-ne spokojni a hlave pokojni. :-) Pekny dnicek!
Odpovedať
Miriam, dakujem. Mozno mas pravdu, ale nedalo sa to inak? Napr. ozaj a uz ste tam boli vyskusat, ze ako tam varia? Nie sarkasticky komentar, ze skoda, ze tam TAK zle varia, atd...... No, to je vedlajsie, hlavne ma zaujimali nazory aj inych, co tam mali akciu. Nam neostava ine, len ist to tam vyskusat a vychytat pripadne muchy, ak nieco zistime, priamo v hoteli na to upozornime, nie? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zebricka jasne, ze sa to dalo inak. Prepac to som si nejako nevsimla, ako to presne ta Tvoja kamoska povedala. K tomu sa ja ani nechcem ani nemam pravo vyjadrovat. Ale hej asi by ma to tiez mrzelo. Ja som sa ozvala len preto, lebo viem, ze vlastny nazor sa od vacsiny nazorov moze odlisovat - a to urcite plati aj v pripade hotela Echo.
Odpovedať
Baby, ja som bola dnes, ops, teda uz je po polnoci:)) tak vcera v Echu dohodnut menu na nasu svadbu a ze maju este volny jeden majovy termin (28.5) som sa dozvedela. A inak asi uz vsetko obsadene...
Odpovedať
Zebricka, tak co, uz ste tam boli na "ochutnavke" ? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zebri, moj sef tam mal oslavu 50 a nikto sa nestazoval. Takze asi to bolo v pohode.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ena, este sme neboli, ideme asi zajtra. Konecne.... ;-) Kacenka, a kedy to tam mal, teraz nejako aktualne? Ze ci sa nezmenili pomery... Inak, kocky, vsetkym Vam dakujem, ste zlate...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Ahojte , my nas velky den zrejme tiez oslavime v Echu. A mam prosbu na niekoho, kto to ma uz za sebou.Ak mate nejaku kalkulaciu na hotel Echo a k tomu napr nejaky jedalny listok, budem velmi rada, ak sa so mnou podelite :-) Velmi krasne dakujeeem ;-)
Odpovedať
zuska, staci tam zajst a prevadzkarka ti da vsetky infos, aj poradi s menu... :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tam bola na jednej svadbe, bolo to celkom príjemné... len jeden postreh.. v lete je tam dolu príšerne teplo...ľudia sa tam doslova varili... tak na to pozor.. ;-) Možno to už poriešili klímou, ale my sme mali toho tak akurát dosť už po troch hodinách... 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Moja sesternica tam mala svadbu a mne sa tam velmi pacilo. Skus napisat Alexandri - ta tam tusim mala svadbu nedavno, takze bude mat cerstve infosky.
Odpovedať
Hotel Echo.... super, super, super..... kalkulaciu uz nemam, ale vypracuju Ti ju velmi rychlo, staci sa stretnut s prevadzkarkou (mila a ochotna), nakuknete spolu do jedalneho listka, povies svoje predstavy (priebeh, pocet ludi, atd.) a vyberiete spolu vhodne menu.... od toho sa aj bude odvijat ta kalkulacia..... co sa tyka priestoru - mimoriadne vhodny na taketo podujatia, priestor na sedenie, tancovanie, dokonca aj pohodlny fajciarsky kutik, vsetko bez chybicky.... personal ochotny a promptny..... a pre velky uspech som si svoju skusenost potvrdila aj na Alexandrinej svadbe, urcite bude so mnou suhlasit.... ;-)
Odpovedať
zuska: posli mailik, ja tu kalkulaciu uz mam. Uz som skoro 100% rozhodnuta pre echo.
Odpovedať
rebeka prosim posli aj mne na olinka@chello.sk dakujem :-)
Odpovedať
olinka6226: uz by si to mala mat.
Odpovedať
ahojte, my sme sa boli pytat v hoteli Echo, ale nejaky par nas predbehol. POvedala nam ze povinna konzumacia na osobu je 900 korun, pricom v tom mozes mat hocico, nemusis od nich odobrat nic ine len za 900 korun proste bud jedlo, alebo aj pit a tak, no a plati sa 1000 korun za prenajatie saly do 22.00 hodiny a potom 600 korun na hodinu od 22.00 to je vcelku v pohode. Urobia aj vyzdobu, co je vcelku vyhodne :))) kedze nas ten par predbehol, zajednali sme si restauraciu APOLLO a sme nadmieru spokojni aj tam
Odpovedať
nam tiez oznamili, ze uz nas termin maju obsadeny
Odpovedať
to je skoda. Mna sa pytala, ze kedy chcem svadbu a ja ze v Aprili, a ona, e jej je luto, ale april je cely plny. Lenze ja chcem svadbu v nedelu. Tak sa rozosmiala, ze nedele ma este volne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
golemocka: nie je to uplne tak. My tam mame mat tiez svadbu v ECHU a vravela teta , ze vsetko si mozeme doniest ak splnime limit 900 korun, ale pritom nam bolo povedane ze ked si chceme zavolat okrem zakladnych hosti napr. po 21:00 hod niekoho tam musime za kazdu osobu zaplatit 450 korun. A my chceme zavolat 40 kamaratov , takze tak...
Odpovedať
Hmm, tak k tejto podmienocke som sa uz nejak nedostala...
Odpovedať
Ahojte, dá sa ísť najesť len tak do hotela Echo? Chceli by sme to tam ísť pozrieť.
Odpovedať
Baby sorry, nečítala som to celé takže už poznám odpoveď na moju otázku.
Odpovedať
babenko: da.. my sme s drahym boli a je to tam vyborne. Moha by si ale prosim nazriet do jedalneho listka, ci maju horuce maliny? Dakujem.
Odpovedať
rebeka pozrem sa.Len 23.1. mi zaslali ponuku a teda aj jedálny lístok a čo som teraz pozerala neboli tam. Inak je to tam veľmi "nóbl"?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?