Svadobná hostina v Holiday Inn v Trnave

ahojte, mohli by ste mi posunúť vaše skúsenosti so svadbou v Holiday Inn v Trnave? boli sme tam pozerať, vyzerá to tam krásne, ale zdá sa mi to fakt dosť predražené...a neviem, či kvalita služieb zodpovedá aj cene. Boli ste spokojné? dakujem moc :-)
Odpovedať
myslim ,ze cena ja stavana prave na tom exkluzivnom prostredi
Odpovedať
Podla mna to je zbytocne predrazene. To menu je este v pohode, ale to korkovne je strasne vela! My sme o tom veeelmi uvazovali a potom sme sa zhodli,ze pojdeme niekam na super dovolenku a najdeme nieco ine. A sme spokojni,ze sme sa tak rozhodli. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nasi znami tam mali svadbu a boli sklamani, drahe a jedlo nic moc. Firma, kde robi moja moja mama tam mali konferenciu a jedlo im priniesli studene a tiez nic moc. Myslim, ze v TT su aj lepsie moznosti :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Pri našej svadbe 2.7.2011 a konečnom účte za všetky poskytnuté služby ako aj manažérku celej svadby ktorá to s nami riešila od prvého momentu až po svadobný deň na ktorom bola po celý čas prítomna a splnila nám všetko čo sme si povedali, išla spať až po nás a na druhý deň nás s úsmevom vítala,tak ten konečný účet bol adekvátny ich službám. Manažérka nám prevzala aj svadobnú tortu ktorú do hotela priviezli počas nášho svadobného obradu, takže som nemusela nikoho nahánať kto to pôjde do hotela vybaviť.Tak isto na každý stôl pripadal jeden čašník, čiže žiadne čakanie alebo meškanie,ďalší dvaja boli pri bufetovom a barovom stole. Čo sa jedla týka my sme nemali problém aj keď je pravda, že hlavné jedlo bolo také akurát teplé, kto dlhšie váhal a nejedol tak to mohol mať studené už. A pri švédskych stoloch sme mali jedla veľa aj nám ostalo, čo bolo treba teplé tak sa ohrievalo zo spodu, neviem ako sa to volá ten spôsob ale viete čo myslím :) K tomu svadobný apartmán od piatku do nedele s raňajkami do postele :) Z našej strany to bolo maximálna spokojnosť a najlepší krok. Nebudem detailne písať ale brat mal svadbu v júly 2009 v Sesleri na Kalvarii, účet z toho podniku bol cca o 1500 € nižší ako náš z Holiday ale vzhľadom k ich problémom čo tam mali to bolo na zaplakanie za akých podmienok bola ich svadba ( 2 čašnici na 70 ľudí plus ešte obsluhovali bežných návštevníkov na terase,takže nemali šancu stíhať,svadobná torta sa chladila v aute,lebo majiteľ ju odmietol dať do chladničky a podobných XY vecí k tomu...) Toto je len moja vlastná skúsenosť, ale verím, že každá si vyberie to najlepšie šité na mieru pre seba, tak Vám prajem veľa šťastia a aby Vám to vyšlo bez ohľadu na to kde hostina bude prebiehať ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@claddagh Hello! ja som tiez pozerala na Holiday Inn ale este som si nedavala spravit cenovu kalkulaciu. Len na internete som pozerala a tam to vyzeralo celkom ok - cca 45€ na osobu s tym ze sala je zdarma a za casnikov sa plati az po polnoci tusim. TY si s nimi uz riesila detaily? Mozes mi dat o tom nejake infosky? Ako ste sa nakoniec rozhodli??? Diky za odpoved =) Katka
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?