Svadobná hostina v Chateau Krakovany. Aký máte názor?

Čaute, máte niektorá skúsenosť so svadobnou hostinou v Chateau Krakovany? Priestory sa nám páčia, len by som rada počula aj iné názory. Vďaka.
Odpovedať
Ahoj Ja tam budem mat v aprili svadbu. Nam sa to tam tiez paci, jedlo je vyborne, obsluha skvela...len som bola neprijemna prekvapena z toho, ze sme si to zarezervovali 1. oktobra 2010 a zaplatili zalohu a v januari, ked sme sa tam boli na vecerat, som sa pytala na nejake veci prevadzkovatela a on o nicom nevedel. Termin svadby nemali zaznaceny a ani izby, ktore sme vtedy objednali.................. skoro som dostala infarkt!!!!!!! Tak som tam nad nim stala, pokial to vsetko nenapisal do PC. Odporucam si to tam priebezne kontŕolovat o pripominat sa.
Odpovedať
priestory pekne, ale skor pre menej ludi .. vedla je vinna pivnica .. a tam to je krasne, tam ked budu hostia odbiehat :D
Odpovedať
Profilova fotka
chateau je pekné miesto aj my sme nad ním uvažovali ale na 50-60 ľudí sa mi to zdá malinké.... nechcem priestory, kde sa budeme mačkať :-(
Odpovedať
Ahojte, Monika, nam sa stalo to iste co tebe, rezervovali sme si miestnost a ked sme tam kvoli dacomu volali povedali ze tam rezervaciu nemame na salu ale izby sme rezervovane mali. este k tomu nasu miestnu uz rezervovali na dalsiu svadba a nam ponukli restauraciu :-(( Neviem co si mam o tom mysliet, snad su seriozny. Kde budete mat obrad? My chceme vonku ale neviem ci maju k dispozicii aj nejaku vyzdobu.
Odpovedať
@monka338 Ahojte, Monika, nam sa stalo to iste co tebe, rezervovali sme si miestnost a ked sme tam kvoli dacomu volali povedali ze tam rezervaciu nemame na salu ale izby sme rezervovane mali. este k tomu nasu miestnu uz rezervovali na dalsiu svadba a nam ponukli restauraciu ( Neviem co si mam o tom mysliet, snad su seriozny. Kde budete mat obrad? My chceme vonku ale neviem ci maju k dispozicii aj nejaku vyzdobu.
Odpovedať
Ahoj, restauracia je lepsia ako ta mala miestnost vzadu...co ste si asi rezervovali. Restauracia bola krasne vyzdobena...to sa musi nechat. My sme mali obrad v kostole...vonku sme nejako nechceli. Co sa tyka vyzdoby, tak restauraciu vyzdobia velmi pekne, len si platis 85 Euro za navleky a ja som si dala svoje sviecky, kvety a servitky. My sme mali svadbu 30.04.2011. Musim povedat, ze sme ale sklamani s organizaciou a jedlom..... bolo tam velmi vela nedostatkov, ale nakoniec to dopadlo dobre, len to bolo daleko od toho, co prevadzkar sluboval a co bola skutocnost. Radim, si vsetko poriadne preverit a pisomne sa s nimi na vsetkom dohodnut...
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby,aj ja rozmyslam nad Chateau..len sa bojim ze to bude drahe..dneska sme boli omrknut hotel Piestany a cele menu na jednu osobu (aj so studenymi a teplymi bufetmi) vychadza 25 Eur. Monka mozem sa spytat co to vyslo vas? a co vam dovolili priniest si?dakujem :)
Odpovedať
Dievcata, my sme tam svadbu mali, vsetko prebiehalo super,prekvapenie nastalo az rano, ked sme si chceli vziat nase veci....zahadnym sposobom zmizli....dalsie prekvapenie nastalo po predlozeni uctu...clovek, ktory by vypil a zjedol to, co nam nauctovali by skoncil v nemocnici so zlyhanim obliciek a perforaciou v zaludku. Som sklamana a nikdy viac sa tam nepojdeme ani len osviezit.
Odpovedať
Dobrý deň, chcem v mene celého kolektívu Chateau reagovať na príspevok pani Katky. Samozrejme sme za každú pripomienku a nápad vďačný, ale chcem zdôrazniť, nebojíme sa kritiky ak je objektívna. Vieme si sami priznať chybu, ale nedovolíme aby nás niekto očierňoval na internete medzi potencionálnymi zákazníkmi. Poprosím ctených návštevníkov tejto stránky, aby si pozreli dole priloženú prílohu a sami si utvorili názor, či ten účet zodpovedá názoru a kritike p. Katky. Vôbec nie sme toho názoru, že jej bolo účtovaných veľa položiek. Zoznam sa záväzne menil 2 dni pred svadbou, kde bolo jasne napísaných 29 osôb (z toho jedno dieťa).Podľa tohoto zoznamu bol robený aj účet za jedlá aj za ubytovanie. Ak je jedlo už nachystané ten deň, bohužiaľ, nie je možné ho zrušiť tesne pred svadobnou hostinou ak sa niektorí zo svadobanov na hostinu nedostavili. To isté platí aj pri rezervovaní izieb, ktoré nakoniec boli aj tak strhnuté z účtu. Podotknem aj to, že nakoniec sa upravoval aj konečný účet, kde sa vracali peniaze za nami nachystané jedlá, ale bohužiaľ neboli skonzumované a to nie našou vinnou. Vždy sa snažíme isť hosťom v ústrety, ale v niektorých prípadoch sa to jednoducho nedá.
Odpovedať
Caute kocky, rada by som aj ja prispela mojimi skusenostami so Chateau.Moja svadba sa konala 24.9.2011 a musim povedat ,ze som si nemohla lepsie vybrat. Vsetko prebehlo podla dohody s p.Stanecekom, jedlo bolo fantasticke ,presonal ochotny ,vyzdoba na jednotku ,ubytovanie ciste ,nadherne,skratka neda sa im nic vytknut. Taktiez ucet bol v poriadku, v cenach ,ktore boli dohodnute a vzhaldom k priestorom a sluzbam ,ktore poskytli ceny boli uzasne. A to chcem podotknut ,ze moja svadba bola anglicko slovenska cize polovicka hosti bola anglicka a anglicania su velmi kriticky co sa tyka sluzieb. Tymto chcem podakovat celemu kolektivu Chateau Krakovany za vsetko co pre nas spravili a vela uspechov do buducnosti. Manzelia Reynolds ;-)
Odpovedať
katuliatko neviem co sa stalo u teba ,ale co sa tyka nas bola som doslova v soku/a to myslim v pozitivnom slova zmysle/ ked som prisla na druhy den a povedali mi mate tu este vino co bolo otvorene a nedopilo sa ,to by som fakt necakala ...velmi seriozny pristup ,normalne sa mi nechce verit ,ze piseme o rovnakom zariadeni! kocky pokial sa rozhodujete nedajte sa odradit jednym zlym komentarom ...ja ich mozem jedine doporucit
Odpovedať
ahojte babeny :-)) my s priatelom sme tiez rozmyslali o Chateau Krakovany ale este s istotou nevieme. Svadbu budeme mat v septembri 2012.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojte, ja som mala svadbu v Chateau 8.10.2011. Vsetko bolo uplne perfektne, fantasticke jedlo, mily a ochotny personal, vyborne ubytovanie a krasne prostredie vo vnutri aj vonku. S cenou sme boli tiez spokojny. Vyzdobu nam robila aranzerka z dediny, ktoru nam odporucili v Chateau a bola uzasna. Svadbu v Chateau mozem len odporucit.
Odpovedať
ahoj kacena 223 :-)) mozem sa ta spytat prosim ako ste to mali s nealkoholickymi a alkoholickými napojmi? mohli ste si priniest aj nealko? nam povedali ze alkoholické nápoje do 200 eur je pausal. Hmm a nealko ze nam nauctuju podla spotreby. Hmm ale to nas potom vyjde asi velmi draho :-((
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte, rada by som obnovila tuto temu, kedze aj my uvazujeme nad svadobnou hostinou v Chateau Krakovany a videla som v albumoch, ze viacere ste mali svadbu prave tu. Preto som sa chcela spytat, ako ste boli spokojne, co ste si mohli priniest, co okrem jedla ste museli brat od nich, kolko priblizne vas to vyslo, ako sa komunikovalo s prevadzkarom a podobne. My chceme mat malu svadbu (12 ludi) v okoli PN v nejakom peknom prostredi a tam sa mi to velmi zapacilo. Popripade ak by ste vedeli o nejakej peknej restike... Vopred vďaka.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
Kočky neviete mi napísať čo asi vyjde svadba na osobu v Chateau? dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
tiež by som bola rada za aktuálnejšie názory na Chateau :-) čo sa týka neprimerane vysokého účtu - tomu by som sa nečudovala v hociakom reštauračnom zariadení, ktoré poskytuje jedlo a nápoje na akciu. Pracovala som ako čašníčka dosť dlho v rôznych piešťanských podnikoch a žiaľ vždy sa niečo vzalo bokom pre personál či majiteľa, tomu sa človek asi nevyhne aj žiaľ my s tým rátame, že v prípade svadby v reštaurácii nás niekto o niečo odžube..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
tiez by som rada zistila nejake aktualnejsie nazory + kolko penazi to vyslo na osobu, hostina v chateau
Odpovedať
Profilova fotka
@pandi my tam budeme mat svadbu a vyjde nas to dost. Dali nam cca ceny: prenajom 200€, obrad vonku 50€, obsluha 100€, menu cca 40€/os., flasa vina 6-7€... Zakusky, tortu a slane si mozeme priniest + 1 druh tvrdeho alkoholu. Cize nic viac, takmer vsetko od nich. No a svadobny apartman budeme mat gratis.
Odpovedať
@kejtinka dakujem za info! :) myslim si ze cena nie je taka zla, v ktorej miestnosti to budete mat ? v restauracii alebo sale? nam sa tam velmi paci a popravde bala som sa ze to bude drahsie trocha. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@pandi my sme si vybrali zadnu konferencnu miestnost.. Tu salu.. Nam sa paci ovela viac a je s priamym vychodom na travnicek na nadvori. Bude nas cca 35, tak nam to staci 😉 Ceny nie su take hrozne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?