Svadobná hostina v Banskej Bystrici

Profilova fotka
Ahojte nevestičky, vedeli by ste mi poradiť vhodné a dobré miesto na svadobnú hostinu v Banskej Bystrici ? Podobná téma tu už je, ale príspevky su staré a preto by som potrebovala aktuálne informácie. Počet hosti 50-60. Ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
skus penzion pod Pyramidou v Kremnicke.. strasne super pan co to vlastni je tam :-) on je taky pohodak...
Odpovedať
Profilova fotka
A zabudla som este penzion u Vinca ale mne osobne sa tam nepacilo vobec a ked povedala ta pani ze koncit sa ma o 3tej tak sme si povedali ze nie... my ale budeme mat na Donovaloch v Sport Hoteli inak super pristup tam maju a krasne prostredie.. potom mozes skusit Sachticky ale tam je to dost velke a drahsie ale prekrasne popozeraj na nete ak ma nieco napadne tak ti napisem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ďakujem veľmi pekne. Je ťažké niečo nájsť, pretože veľa miest na svadby tu nemáme. Neviete ako je to v hoteli Lux ? Alebo na Sliači ? A čo barbakan ? Idem si pozrieť Šachtičky.
Odpovedať
Profilova fotka
ja odporúčam Fuggerov Dvor v Selciach:) Vynikajúce jedlo, milý personál a nádherné prostredie:)
Odpovedať
Profilova fotka
Nad Fuggerovym dvorom som rozmýšľala, ale nie je neskoro na rezerváciu ? plánujeme svadbu august-september 2013, a niekto mi vravel, že majú obsadené na rok dopredu. Každopádne tam skúsim zavolať, alebo ísť osobne.
Odpovedať
Profilova fotka
Barbakan je super , na úrovni, len trosku roztiahnuty priestor do dĺžky, ale inak fajn. V Luxe je to priestorovo tak priemerne a nevaria bohvie ako. Ešte skúste Hotel Gala v Hronseku, tam je to fajn priestorovo, aj vonku aj dnu, varia v poho.
Odpovedať
Profilova fotka
@nadirah Určite nie je neskoro, my sme tam mali svadbu a termín sme si rezervovali 3 mesiace pred :-) ale je pravda, že v lete tam mávajú plno. FD môžem len odporučiť! ak budeš chcieť vedieť niečo viac kľudne napíš ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dnes sme boli na obede v Luxe a páčilo sa nám tam. Dohodli sme si termín 24.8. 2013. Tak dúfam, že všetko bude dobré :) V podstate môj drahý odmietol svadbu mimo BB, čiže všetky moje plány padli, takže ani Fugerov dvor, ani Gala.
Odpovedať
Profilova fotka
@nadirah tak verim ze budete spokojni.. tiez som chcela odporucit fugerov dvor, alebo cachovo, alebo hronsek hotel Gala, ci Dixon v BB. je toho viac.. ale kedze chcete priamo BB tak tam je dobry aj ten Dixon, sesternica tam mala svadbu. @bejusicek moja tam ideme mat my, neviem ci som ti spominala. v Kremnicke... v tom penzione budeme aj spat a moj ocino sa pozna s majitelom. uz sme tam oslavovali mojej maminky 50ku, mojej svokry 50ku, mali sme tam aj kar ked starky zomrel takze to dôkladne pozname :) a aj cenovo je to dobre...a z kade poznas majitela? práve mi vypadlo jeho meno ale marí sa mi že sa volá Dobrík... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@nadirah a ešte stále to tam je tak, že musíte skončiť do 3tej ráno? ale inak dúfam, že budete spokojní... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@yvulienka nie, teraz je to do 4tej ráno. Veľmi dúfam, že bude dobre :) Ale stále pokukujem aj po niečom inom :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janka_89 ano Jani presne Dobrik :-) my sme tam chceli ale rozhodli sme sa inak kvoli prostrediu.. ale pacilo sa nam tam poradil a povedal ze mozme odist kedy chceme bol strasne fajn.. ale viac sa nam pacilo na Donovaloch a tesim sa velmi dufam ze budem spokojni :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@bejusicek tak keby som mala mat vacsiu svadbu tak ani ja by som tam nechcela ale nakolko ideme mat ležérne pohodíčko len s najbližšími tak nám to úplne vyhovuje. plus je to že to tam poznáme a ocino je s ním každý deň (s Dobríkom) takže už mu aj povedal že u neho budeme mať a že tam aj prespíme tak nech nám pekne pripraví izbu, a Dobrík - neboj sa Ičko (Ičko je moj ocino) :) totiž moj tato robí v mäsiarni u Lapina čo je pri Mc Donalde ak vieš, a Dobrík z tade máva mäso takže sú to starí známi :) a neboj nič moja, na Donovaloch to určite budete mať perfektné. tam je krásne, hotely tam majú krásne a reštiky tiež tak by som sa nebála... odporučila by som ti pred svadbou ísť sa najesť do toho hotela aby si vedela ako varia, ak ste tak doteraz nespravili ale určite neoľutujete :)
Odpovedať
Profilova fotka
dúfam, že budeme všetky nakoniec nadmieru spokojné, a že sa nám svadby vydaria podľa našich predstáv. Ja som rada, že som našla miesto, zajtra ma čaká vybavovanie kostola :) síce svadbu mám až v auguste, ale normálne som z toho taká vytešená, že sa mi aj v noci sníva o príprave :) Každý deň si pozerám svadobné šaty, už som našla aj ten pravý strih pre mňa. Vy si požičiavate alebo ste si kúpili ? Alebo ste si dali ušiť ? Ktorý je naj. salón v okolí BB ?
Odpovedať
@nadirah nedá sa povedat, podla toho čo hladaš a akú maš postavu,,,najlepšie ked zbeháš všetky ale nové kolekcie budú mať až na začiatku roka
Odpovedať
Profilova fotka
no veď budem musieť navštíviť asi všetky salóny v okolí BB a ZV :)
Odpovedať
Baby a neviete odporučiť niečo pre cca 100 ľudí v BB alebo okolí? Lebo ja googlim a googlim a je to dosť bieda s takýmto veľkým priestorom. A okrem toho žijem už dosť dlho mimo BB, takže nemám prehľad... ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@r_b odporucam urcite u Vinca.. s rovnakou webkou.. a kedze tam chodia aj busy, tak to povazujem za sucast BB, je to v Kremnicke.. pre nas vyhodou bol nadvazujuci penzion s izbami, kedze sme par zdravotne problematickych mali pozvanych a z rodiny, taktiez ako dobre zakulisie aj na prezlecenie do popolnociek pre nas novomanzelov a dokonca sme tam nakoniec ako jedini aj spali, ostatni boli ubytovani na intraku Pravnickej fakulty UMB... a tiez sa mi pacilo, ze je to jeden velky a svetly priestor s priemyselnou klimatizaciou v strope.. lebo pred rokom sme boli bratrancovi Miskovmu na svadbe tiez v lete a ta bezna klima to absolutne nezvladala, navyse iba na jednej stene, na druhej stene myslim neboli.. prijemne ceny a zakladna vyzdoba stolov v cene... neuctuju si priplatky od polnoci za miestnost ako u Petra v Hronseku a aj sme si takmer vsetko vratane nealka priniest mohli, t.j. ziadne flaskove 2 dcl nealko ale najma flaskove alkopivo ako u Petra, kde capuju len nealkopivo a kde mi aj ta blizkost zakulisnych izieb chybala... cas do tretej bol sice na prvy pohlad postacujuci, ocakavala som, ze po polnoci uz padnem.. ale sprcha ma totalne osviezila a tak by bola tahala aj dlhsie ako do 3tej... napokon koncila zabava okolo 3.30, ale to bolo aj kvoli inemu problemu a majitelia nic nenamietali na to, ze koncime o 3.30 nie o tretej... takze cas o 4tej je podla mna uplne v poho uz... vacsiu kapacitu ma v Kremnicke aj restauracia Pod pyramidou tiez v Kremnicke, ale napokon sme si my vybrali Vinca,lebo na Pyramidu, najma na obsluhu som par nedostatkov na nete z referencii nasla... nasi tam tiez oslavy 50tiek mali a bolo to v poho... ale potom sa tam zmenil kuchar a trosinku ma tie referencie zarazili... a ked sme sa tam my boli pozriet, ten priestor je celkom fajn a tak inac rieseny, aj ked na moj vkus male okna... tak nas obsluha dost oneskorene obsluzila, lebo im aj asi majitelovi tam daki znami prisli, hoci priestor nam servirka ochotne isla ukazat, to ano... @nadirah a na Sliaci som pocula, ze je tiez fajn.. s jednou z kociek tu z MS sme sa nahodou na svadobnej ceste stretli a spoznali... oni mali na Sliaci a vraj velmi spokojni boli a vobec nie drahi, ako sa clovek pri hoteloch casto docka a aj ubytovani vsetkych hosti.. nehovoriac o blizkom parku na fotenie vynikajucom.. ten park je super... viem to.. lebo aj my sme sa tam fotili... 8-)
Odpovedať
dakujem za tipy, boli sme nakoniec pozriet na tom Sliaci, lebo to mi odporucali nasi a vyzera to tam super. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?