Svadobná hostina u Žákovica - Trenčín. Mal tam niekto?

Caute baby nema niekto skusenosti s tymto penzionom???Dali nam dobru ponuku.
Odpovedať
Profilova fotka
hoj cmujinko ak myslis Zakovic Trenc. Bohuslavice tak aj ja tam budem mat svadbu :))
Odpovedať
ahoj andulienka17 mozem sa ta opytat aku ti dali cenu??Lebo ja som tam uz pisala niekolko mailov a nikto mi neodpovedal.Fnuk.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Aj mna by zaujimali osobne skusenosti s tymto penzionom od tych, ktori tam mali svadbu. Cenovu ponuku nam zatial neposlali, chceli by sme svadobnu hostinu aj s ubytovanim pre vsetkych hosti.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj holky aj my tam máme hostinu 7.8. a tiež sa bojím konečnej sumy tak andulienka17 čakáme správy ako vám 17.7. bolo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Vsetci koho poznam ze tam mali svadbu, boli nadmieru spokojni :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ježiš baby nemáte náhodou niektorá číslo na pani Žákovicovú??? začína sa 0904... my sme ho stratili a nechcem volať jej mužovi. dakujeeeem
Odpovedať
Profilova fotka
andulienka17 držím ti moooooooc palčeky dnes, počasie vám vyšlo a hlavne sa dobre zabavte, juuuj mám trému aj za teba, a hned daj vedieť ako bolo a kludne aj preháňaj a zveličuj, veeeela šťastíííííčka vám prajem :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
znjb • Dnes o 18:42 chcem sa spytat kto tam mal svadbu a ako ste boli spokojny atd. :)
Odpovedať
Profilova fotka
domika007 mali sme tam svadbu 7.8. a boli sme velmi spokojný aj s cenou aj s jedlom, krásnou výzdobou, ochotným personálom, ústretová majiteľka, nemáme čo vytknúť, fakt. ked budeme mat nejaku rod. oslavu myslím že pojdeme tam zasa ;-)
Odpovedať
Ahojte. Už kedysi som počula o penzióne Žákovic,ale nejako som sa o tom moc nezaujímala.Zaujal ma váš chat a tak som sa na to trochu pozrela na nete,keďže aj my hľadáme miesto na našu svadbičku v okolí Trenčína. Viete niekto aká je kapacita sály? Ja by som chcela mať na našej svadbe návleky na stoličkách,ale čo som pozerala na obrázkoch tam... asi tam niesú iné stoličky ako tie drevené?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahoj nika2011 neviem kolko ludí budete mať ale nám spomínala majitelka že pred nami tam mali na svadbe okolo 70 ludí. nás bolo okolo 60 a mali sme len jednu miestnosť takže keby vás bolo viac mali by ste obidve a ja myslím že v pohode aj 80 ludí, stačí ked im zavoláš alebo si dohodneš stretko s majitelkou a ona ti v pohode všetko povysvetluje. a návleky určite majú lebo aj na ich www stránke maju fotky z akcií a tam su pofotene aj varebné variácie aj s návlekmi, určite ti ich odporučam. a nám dali jednu izbu na tú noc zdarma ako "svadobný dar" alebo ako to mám nazvať a aj nasledujúce ráno raňajky zdarma, takže nemôžem na nich povedať nič zlého, a velká výhoda je aj to že majú pekne prostredie vonku že sme sa pofotili tam a nemuseli sme nikam ísť, a sú tam aj hupačky a preliezky pre deti.
Odpovedať
lebo 5 to je super, aj tá noc pre novomanželov zadarmo, no super! My by sme chceli len takú malú svadbu okolo 50 ľudí takže to určite by sme sa tam mestili podľa toho, čo si napísala. Určite by som sa tam rada išla pozrieť,lebo to miesto vyzerá super.Len teraz sa mi nedá,lebo robím v zahraničí a najbližšie pôjdem na slovensko až na Vianoce.Tak sa tam pôjdeme určite pozrieť. Farebnú výzdobu chcem,aby mi robila moja kamoška,ktorá si tým privyrába a robí to nádherne. Mohla by som sa ešte spýtať ako ste vyriešili nápoje? Mohli ste si niečo doniesť so sebou? Koľko to tak cca vyšlo? Môžeš mi to poslať prosím do schránky? ďakujeeeem ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 rokoch
Ahojte, mali ste tam niekto svadbu aj v poslednej dobe? Dajme tomu po roku 2018 aspoň. Ak áno, mohla by som vám napísať a len sa niečo popýtať? 🙂 Ďakujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?