Svadobná hostina. Kde v Bratislave sú dobré miesta?

Profilova fotka
kde v Bratislave budete mat svadbu myslim restiku? ...kedze hladam nejaku inspiraciu..aj ked este casu dost a nemam ani pojatia kde by sme to mohli mat...tak sa pochvalte baby kde sa bude konat vasa veselka :-)
Odpovedať
1
2
15
chod pozriet do byvalej Klingerky (teraz tusim Restauracia Apollo na Sukenickej 4 - pri SPP) a poreferuj :) My by sme tam mozno mali tiez svadbu keby to bolo dobre... alebo pockaj, kym to tam pojdeme omrknut my :)
Odpovedať
nasa sa kona v hoteli adonis-restauracia afrodita,je to na zaciatku slovnaftu,ked vchadzas busom na zastavku,tak po pravej strane vedla tej ich jedalne a na budove je napis-dom obchodnych cinnosti
Odpovedať
Profilova fotka
my ju budeme mat v restauracii Vernost na trnavke za Dimitrovkou, je to tam velmi pekne a aj ceny maju celkom prijatelne, aj podmienky, co sa tyka alko nealko. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
zic to veelmi dobre poznam :)tu restiku tam je urcite fajn...ale nieco ine by som este rada 8-)
Odpovedať
my sme mali v Echu
Odpovedať
Hlasim sa k Echu...... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to je kde? :-|
Odpovedať
Profilova fotka
my máme tiež vo Vernosti na Trnávke. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My mame vo Faj Clube v Markize.Ochota, a prijemne prostredie :-)
Odpovedať
pridavam penzion Pegas v DNV, hotel Hradna brana v Devine, oblubena je tiez rest. Alzbetka na Kollarku
Odpovedať
Echo nedoporucujem. Kamaratka tam mala svadbu: obsluha otrasna, neochotna a absolutne neprofesionalna ]-( . Za tie peniaze to urcite nestoji. pikosky: - najprv povedali, ze mozeme prist zdobit salu o 10.00, par dni pred svadbou povedali, ze az o 13.00 - s prestieranim mali pockat az kym prideme, lebo sme mali dekoracne obrusy na stol. Ked sme prisli o 13.00, bolo prestrete (ale hrozne :-o ) a kym sme to perabali casnici sedeli a cumeli na nas. - poziadali sme ich nech uvaria celu spliepku, v kuse. (sucast programu) Kuchar nastvany slubil, ze urobi a ked sme prisli, povedal, ze ju naporcoval. :-| - vegetarianovi priniesli polievku az po urgencii, ked sme uz vsetci ostatni polievku zjedli - hlavne jedlo sa k nam dostalo studene (a hranolky zmaknute) - aby vylozili torty sme ich museli 3x upozornovat (asi za hodinu uz vyniesli vsetky 4) - ked kamaratka poziadala casnika aby priniesol Vineu, odbil ju tym, ze tam je na svedskych stoloch este Fanta - ked ich upozornili, ze zabudli vylozit s kolacmi aj puncaky, nabrali ich na dva taniere a polozili ich oba pred toho, kto im to povedal :-S - na metlu a lopatku sme priviazali maslu s ruzickou... ked sme si to pytali od obsluhy, vraj to vyhodili (no to iste ]-( ) - atd. Architekonicky je to celkom pekne upraveny hotel, ale spinave koberce, zaves aj skunicky na stoloch Vas urcte nezaujmu. To boli nase skusenosti s hotelom Echo. Zic, Apollo je ozaj velmi pekne... teda neviem ako sa vola ten pekny salon. My sme tam boli na kare a bolo to fakt na urovni. O spolupraci nic neviem.
Odpovedať
Janka; no ten koberec by uz mozno zasluzil vycistit, ale zas, ked tam uz boli stoly a pobehovali ludia, tak sa to strati :)) My sme s obsluhou ziadny problem nemali... co sa tyka toho zdobenia saly, my sme to nechali na nich a takisto sa nam skomplikovalo to, ze sme namali vela casu na to, kedy mozme doniest alko, nealko, torty, ale to boli okolnosti, pretoze az v tom tyzdni sa dozvedeli, ze tam bude doobeda nejaka akcia a vecer kar, co samozrejme urcite nemohli vediet 2 tyzdne dopredu, ale vyriesili sme to v pohode.. a ked dosli hostia este vecer s dalsimi kolaci a tortou, tiez sme to s personalom poriesli k nasej spokojnosti. V piatok som casnikovi dala planik, ako ulozit menovky, ukazala som mu, co sme si doniesli navyse: vazicky,svietniky a ako si to predstavujem s tym , ze este donesieme brectan.. a kedze sme ho nestihli ist nikde nasklbat, nakoniec nebol a oni skvelo zaimprovizovali a pouzili kamienky, papierove srdiecka a kvetinky, co som mala medzi vecami , ze mozno nahodou.. ale najeko som im to zabudla povedat a teda zirala som , ako si poradili :)) Neviem, ale my osobne sme nemali s nimi ziadny problem, vsetko islo hladko, boli zohrati aj s DJ, takze nebolo treba ist povedat DJ, ze nech zahlasi, ze sa bude jedlo podavat a tak.. proste my sme sa vobec ziadnymi organizacnymi vecami v sobotu zaoberat nemuseli ... a tiez si myslim, ze ked tam maju svadbu skoro kazdu sobotu, vedia asi co a ako maju robit, plus vedia si to asi nejako dat dokopy aj k inymi poziadavkami svadbujucich. Ja som si napriklad tyzden lamala hlavu nad menu a potom sme si sadli s prevadzkarkou a uplne ho prerobili, pretoze ona s tym ma vacsie skusenosti a fakt bola jej verzia lepsia.. plus zladili sme aj to, ze sa vybrali jedla, ktore ak sa nezjedia, dali sa zabalit hostom rano do busu na cestu, pripadne zabalit a mali sme potom par dni studene misy na ranajky :)))
Odpovedať
Článok sa načítava...
Alzbetka sa paci aj mne, teda priestory, okruhle stoly, bordova farba:)) A ze vraj aj ceny su prijatelne..
Odpovedať
A ten adonis co spomina VEVE tie pekne vyzera, len my sme sa o nom dozvedeli neskoro :)) teda myslim, restika vyzera dobre, tiez ladena do bordova.. ake su tam sluzby napiseme potom, ked bude mat veve po svadbe ;)
Odpovedať
Tak ja ECHO iba DOPORUCUJEM! Nemali sme absolutne ziadne problemy. Mila, prijemna hotelova prevadzkarka, super personal, vsetko islo ako hodinky! - vyzdobu som si premyslela, co kde, ako chcem, nakreslila na papier, vsetko som im dodala v piatok s planikom miestnosti, zasadacim poriadkom, pokynmi, ako to chceme mat - s kvetinarkou som absolvovala stretnutie vopred, poznacila si, ze kde, co, ako chcem - v sobotu dodali tortu, bola umiestnena a naaranzovana tam, kde ma byt - ked sme prisli, vyzdoba bola super urobena, pouzili dodany material, drzali sa pokynov, kvetinove aranzma a dekoracie uplne super, vsetko skvele - jedlo bolo uplne perfektne, vsetko teple, vsetci dostali v podstate naraz - napoje doplnali na svedske stoly priebezne, ak niekto chcel nieco, co tam nebolo, stacilo poziadat a bolo to prinesene - architektonicky naozaj super a spinave koberce som si, pravdupovediac, nevsimla (ak nezabudnem, vecer dodam fotky interieru, ako aj slavnostne pripravenej miestnosti, ak nezabudnem, kuknem aj na tie spinave koberce) - naozaj nikto z nasich hosti sa nestazoval, bolo to uplne perfektne v kazdom zmysle - jedlo, co sa nezjedlo, nam zabalili, takze nic nevyslo nazmar - absolutne vysli v ustrety aj co sa tyka doby prinesenia veci, uskladnenia, pripravy priestorov, dodrzanie dohod - mali sme s Enou rovnakeho DJ, takze potvrdzujem zohratie s personalom, cele som to mala na starosti ja a v den D som nikoho nicim nepoverila, ale ani ja som sa nemusela o nic starat, vsetko islo podla planu....
Odpovedať
Tak asi ste mali stastie na personal... ;-) alebo mam pocit akoby sme pisali o uplne inom hoteli :-o ...lebo tito boli uplni tutmaci, nevedeli sa drzat ani tych zopar pokynov, co dostali. Nasu nevesticku sme tymito vecami tiez nezatazovali, dozvedela sa to vsetko az po svadbe a svadbu mala naozaj krasnu. :-) Ale inak prave preto ze tam robia svadby tak casto, mohli by sa spravat aj profesionalne...
Odpovedať
Janka, fakt som udivena, lebo ja nemozem povedat jedno jedine krive slovo.... no, spominam si, ze jeden casnik sa na moj vkus malo usmieval.... to je jedine, co mi na jednom clenovi personalu vadilo.... ale ze by to ovplyvnilo vysledok .... nemozem povedat......
Odpovedať
ahojte :) My budeme mat svadbu v kulturnom dome v Cunove - potrebovali sme velku salu lebo budeme mat okolo 120 hosti :-D Prinesieme si aj vlastneho kuchara a aj okruhle stoly ktore spolu s nasim kucharom vyzdobime. On inac robi v Carltone takze by to malo byut v pohode...Inac ta sala je celkom pekna - vynovena - su tam parkety a tiez podium kde mozu byt hudobnici 8-)
Odpovedať
zebri , ja som si tie koberce vsimla v piatok, ked tam este nebolo nic pripravene, ale povedala som si ze sa tym nebudem zatazovat, ze urcite ich teraz nezacnu kvoli mne v piatok vecer cistit a ked sa poukladali stoly a stolicky, tak sa to stratilo :)) a mna potesilo, ze si nas casnik pamatal, a aj pozdravila a aj sa usmial ( a to sme uz boli v cicile, nie v sbadobnom :)) ):)) ked sme tam boli potom o tyzden v den tvojej svadby na skok za DJ a cakali sme na neho na tej sedacke pri schodoch :))
Odpovedať
Tak ja to vecer kuknem na fotkach... fakt som si to nevsimla....
Odpovedať
...zo spinavych kobercov sa fakt nestriela :-D ... aj tak si to na svadbe moc ludia nevsimaju a navyse zabavu na svadbe to aj tak neovplyvni a to je to podstatne, no nie? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-D janka to mas pravdu 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, my budeme mat hostinu tiez v adonise a este pred veve... Ena teraz si ma trocha nastrasila :-S , ake sluzby tam su, lebo my sme boli zatial velmi spokojni s pristupom...
Odpovedať
chaine: preco nastrasila, ved som napisala, ze adonis zhodnotime az po svadbe:) zatial som tam bola len raz, ked to veve bola omrknut a mne sa to tam pacilo uz len kvoli tej bordovej :)) ja som videla len restiku, o sluzbach zatial hovorit neviem, lebo nema s nimi skusenost.. tak sa hned nelakaj :))
Odpovedať
Profilova fotka
sluzba je tam urcite super :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Fuuuu, odfukla som si. :-D uz sa nelakam :-) Su strasne mili, tak verim, ze to poviem aj po svadbe.
Odpovedať
Profilova fotka
to urcite povies nebooj ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby a co stoji v adonise stravna jednotka najednu osobu , dost ma to zaujima kedze kapacita restiky je do sto ludi a to my potrebujeme poslite my to do ip dakovala
Odpovedať
my mame hostinu v Alzbetke
Odpovedať
moja mama robi v adonise v straznej sluzbe(sbs) a mi hovorila ze obidve smeny su zlate za s nimi nema problem komunikovat a ked som aj ja nieco potrebovala zistit tak nebol problem. Sylvia my mame spravenu ponuku od pripitku cez predjedlo,hl.jedlo,teplu veceru,kapustnicu,2kavy a povinny odber 1/2l vina/os.,1/2l nealko na osobu a vychadza to cca do 900os.
Odpovedať
1
2
15
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?