Svadobná hostina Bašta Pajštún

Ahojte :-) budúci rok chystám svadbu, ja aj môj snúbenec sme z BA, tak sme sa rozhodli mať svadbu tu v okolí. Už som prešla veľa hotelov a reštaurácií, ale najviac nás oslovila Bašta Pajštún pri Borinke. Veľmi sa nám páči priestor aj okolie :-) Už máme rezervovaný termín na piatok, Máj 2014. Platí sa aj za prenájom miestnosti celkom dosť, ale zas na druhej strane je v tom zahrnutá aj výzdoba bez živých kvetov. Chcela by som sa teda spýtať či niekto tento rok tam mal svadobnú hostinu, či sa nevyskytol nejaký problém a či ste boli spokojní so všetkým, respektíve na čo si treba dávať pozor. Viem, že sa už v diskusiach Bašta Pajštún spomínala s pozitívnimy referenciami, ale predsa je lepšie mať čo najnovšie info. Ďakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzulkafazulka jej tak tieto info by zaujimali aj mna... zuzulka prosim ta kolko sa tam plati za prenajom? aku kalkulaciu ti pripravili celkovo? My mame svadbu jun 2014 a tiez rozmyslame nad bastou...
Odpovedať
No ja ešte menu nemám úplne zostavené, takže ešte na tom musím popracovať. Je tam výber z 5 menu a prenájom je vždy rovnaký 1 200 €, ale je v tom aj výzdoba a areál len pre nás. Okrem toho máme na to zľavu kedže je to piatok :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzulkafazulka a @sandra1989 tak to mate super baby, ja som tam email pisala 2x a nikto ani neodpisal. Volala som tam asi milion krat a nikto sa ani neunuval zdvihnut telefon a pritom v Baste som mala vysnivanu svadbu. Skoda ....
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia_lucia Lucka, co ti mam povedat, ja som mala vysnivanych asi 5 roznych miest. Vsetky su obsadene. Basta na cele leto. Castel Mierovo na cele leto a neviem co vsetko este. Uz som zufala vobec netusim kde to nakoniec bude. Naozaj to nechcem v ziadnom kulturnom dome :C
Odpovedať
Ahojte, Bašta je super, bola som tam na svadbe u kamarátky a veru veľká spokojnosť. No ona zajednávala svadbu v okt ´12 na rok 2013 (aug-sept) a z toho čo si mohla vyberať, boli už len piatky :) Prajem veľa trpezlivosti!
Odpovedať
Profilova fotka
@sandra1989 tak by to chceme nakoniec v hotely Leonor ... podla fotiek a recenzii je to super. Maju nas termin 6.9.2014 volny a 26.10.2013 tam bude svadba, takze pojdeme nakuknut a ochutnat svadobne menu. Ak sa nam budu priestory pacit aj naozaj, tak to berieme :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia_lucia a mozem sa ta spytat, aku kalkulaciu ti spravili? ake su podmienky? ktore menu ste si vybrali?
Odpovedať
Profilova fotka
s Bastou Pajstun v Borinke mame podobne skusenosti. Na maily nam odpisovali asi po minimalne tyzdni po urgovani telefonatmi, k vypracovaniu menu sme sa ani nedostali nakolko tam asi nemaju cas venovat sa potencialnym zakaznikom. Pristup bol zly, nechcela by som mat svadbu niekde kde nejsu schopni uz na zaciatku ani komunikovat normalne. Okrem toho ze ked sme si to zistovali pred mesiacom, tak mali na ceel obdobie jar-jesen 2014 volny jeden jediny piatok.
Odpovedať
@lucia_lucia tak s odpisovaním na maily to p. prevadzkarovi trosku trva, lebo ma vela zaujemcov, ale este by sa nestalo, ze by mi nezdvihal telefon, a ked mal aj obsadene hneď ako dovolal mi zavolal naspäť, tak len trpezlivosť, ak je Bašta tvoje vysnívané miesto ;-) ...inak ja som zvolila piatok lebo už v podstate nemal volnu sobotu iba v aprili a to sme nechceli...@zizonka môžeš mi prosím ťa povedať trošku viac, či vám v Bašte Pajštún jedlo chutilo, či bolo dostatok aj bufetového menu a ci obsluhujúci personál pracoval ako mal atď. Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@luciakaiserova @zuzulkafazulka neuverite baby, ale v noci o cca 2 mi prisiel email z Basty, asi si citaju forum :) Presne, moj datum uz nie je volny a ked mam byt uprimna, suhlasim s tebou Lucka, mna to trosku odradilo - je to krasne, najkrajsie, ale ked je pristup aky je. Najblizsi volny termin je az v oktobria koncom a kedze ja chcem mat svadbu vonku, tak to uz nieee ... v piatok si to neviem predstavit - z frajerovej strany pojde par ludi az z vychodu, takze ee .... akoze samozrejme rozmyslame, ze sa skusime dohodnut, tusim maju este dake nepotvrdene terminy, aj ked ja uz cakam len na ochutnavku menu z Leonoru a som na 80% rozhodnuta pre nich @sandra1989 presne ktore menu nevieme, ale vieme, ze urcite si ho vyskladame, len prv musime nieco poochutnavat. Nechceme ako popolnocne jedlo to co maju na vyber, ale grilovacku - to co maju ako posledne menu... ale inak z ich menu sa da pekne poskladat :) No a este stale vaham na penzionom pri rybniku, len tam je problem s ubytovanim :(
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia_lucia ten hotel leonor vyzera paradne. ma to atmosferu..nasi znamy ked si vybavovali svadbu tiez pozerali bastu Pajstun a bolo im povedane ze tam si to treba rezervovat 2 roky dopredu co sa mne zda celkom chore..ale tak ked je niekto zatazeny len nato jedno miesto, tak si mozno svadbu o rok prehodi aj :-D my sme tiez rozmyslali nad piatkom, a nebol by to extra problem, len potom ze radsej tu sobotu, keby nahodou niekomu dovolenku nedali a moja sestra maturuje napriklad prave vtedy :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@luciakakaiserova no vsak to, nevadi ... maju plno, oni si to predsa mozu dovolit :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@luciakaiserova ja keď som riešila Baštu Pajstun tak mali volne aj soboty, len nie tu ktoru sme chceli, bolo by to skoro v aprili, tak sme sa nakoniec rozhodli pre volny piatok v Maji. Takze nie je uplne pravda ze sa tam caka 2 roky na termin. My sme to riesili v teraz v septembri a dostali sme rezervaciu na sobotu 26 aprila 2014, ale Maj nakoniec vyhral aj keď piatok :-)...ono to tam funguje takym stylom, ze predbezne rezervuju termin na 2 tyzdne a ked sa dotycna nevesta rozhodne mat svadbu inde, termin sa uvolni. Pravdepodobne tam v tom case mali plne rezrvovane terminy, ale ono sa to priebezne uvolnuje, len tym, ze je to celkom vychytene miesto tak tych volnych terminov nie je až tak veľa :-(
Odpovedať
my planujeme svadbu na jar 2014, este nemame presny termin...ale mne sa tiez velmi paci Basta, je to super miesto na svadbu...napisala som im pred tyzdnom mail a tiez mi vobec neodpisali...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám rezervovaný aj zaplatený termín na september 2014. Svadabu sme s nimi začali riešiť v auguste 2013 a mali voľných len pár termínov - chceli sme svadbu koncom leta alebo v septembri a mali voľnú jednu sobotu ktorá nám nevyhovovala tak máme svadbu v piatok (ale aj piatok má svoje výhody - 10% zľava na celé menu a prenájom + aj my aj hostia majú ešte 2 dni na regeneráciu - a nechodí na svadby každý víkendm takže s 1 dňom dovolenky nebudem mať problém nikto). Možno neodpisujú kvoli tomu, že ako tu už niekto napísal, každá rezervácia trvá 2 týždne - potom padne a termín sa uvoľní a možno čakaju, kým sa termín uvoľní a potom píšu ďalším nevestám... Ale boli tam známi na svadbe a aj z recenzii som bola nadšená - nič zlé som na nich nepočula. S nami kominukovali od začiatku v pohode, už sme tam aj 2krát boli a približne sme povedali svoje predstavy o menu, len si to ešte neviem predstaviť s tou výzdobou, lebo nemajú všetky svadby a nemajú okrúhle stoly - tie si treba zvlášť zaplatiť. Ale výzdoba sa rieši s ich aranžérkou, na ktorú nám dali číslo. Ale povedali, že po zime budú dopĺńať nejaké zásoby, tak hneď na jar jej budem volať a skúsime sa s ňou nejako dohonúť aké by sme mali predstavy :) Tak veľa šťastia nevestičky
Odpovedať
mne dnes odpisali a pan Steffek vyzera podla mailu naozaj milo a ustretovo...tak uvidime :)
Odpovedať
caute baby, my sme tam mali svadbu 4.oktobra. a nemozem povedat jedno zle slovo. jedlo super (teda podla toho co hovorili hostia, my s manzelom sme sa k jedlu moc nedostali :) ), velmi mily personal, po skonceni zabavy nam nanosili nase veci do nasho skladu, pobalili zvysky jedla, nemali sme ziadne starosti. vyzdobu tam ma na starosti pani Ivicova, ktora je skvela. Ma super vkus a zabezpeci aj vyzdobu zo zivych kvetov (velmi vyhodne). ak budete chciet nejake fotky, napiste, poslem vam ich do spravy. inak my sme mali tiez svadbu v piatok, a ko pisala bambula271, je tam zlava na menu a prenajom a presne mate vy aj hostia dva dni na regeneraciu. ak budete chciet este nejake dalsie podrobnosti, tak sa kludne ozvite.
Odpovedať
Profilova fotka
@jankabogdanka mohla by si mi prosim ta poslat nejake fotky? my mame na baste rezervovany termin na 21.6.14. Bola som tam uz na 2 svadbach a lepsi pristup a dokonalejsie miesto som nevidela...dakujem:)
Odpovedať
Profilova fotka
@jankabogdanka aj ja si poprosím fotky :) do správy ti napíšem svoj mail... vopred ďakujem :)
Odpovedať
@zuzkarisko zuzi, posli mi adresu kam ti mam poslat fotky.
Odpovedať
Profilova fotka
@jankabogdanka Janka, mozes mi ich prosim poslat na zuzana.michalikova@lanxess.com ? Pani Ivicova je dobra dizajnerka? mali ste tam aj obrad? Ak by si mala nejake informacie, ktore by sa mi zisli, tak mi ich kludne napis:) dakujem velmi pekne:)
Odpovedať
Profilova fotka
Bašta Pajštún top voľba na svadbu, bola som tam tento rok 3x a jedna z toho moja a boli sme max spokojný :)))
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
@jankabogdanka ahoj, prosím Ťa vedela by si mi dať kontakt na tú pani Ivicovú čo robí výzdobu? my tam máme svadbu budúci rok 21.8.2015. Ďakujem veľmi pekne.
Odpovedať
Ja som mala svadbu 26.7.2014 v Baste Pajstun. nemozem nic vytknut, svadba bola super, areal a priestor je fantasticky, personal uzany, jedlo vyborne. Krasne sa tam o nas starali a vsetci hostia si pochvalovali. My sme si termin rezervolai rok do predu. Panovi Steffekovi sice trosku trva kym odpise na mail (ma toho vela), ale vo vsetkom nam vysiel v ustrety, a vyborne poradil. Spokojnost najvacsia, este raz by som si to zopakovala :-)))
Odpovedať
@babajko1 - kontakt na pani Ivicovu uz nemam, mala som ho vo firemnom telefone a ten som vratila ked som isla na matersku. Ale mne ho daval pan Stefek, tak skus jeho.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tam bol ako DJ vo februári... super sála, výborné podmienky...
Odpovedať
Profilova fotka
Kocky, ktore ste tam mali svadbu mam otazku..nealko ktore je zahrnute v kalkulacii stacilo? Doplacali ste vela nad ramec kalkulacie..mame tiez rezervovany termin na jesen 2015 jw tam krasne. Dakujem za info :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Ahojte baby, taka otazocka, mali ste v Baste svadbu mimo sezony? zima, jesen, jar? vraj je tam aj iny cennik. Dakujem vopred za odpovede emoticon
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte baby, robila vam niektorej vyzdobu pani zo Stupavy, ktoru Basta odporuca?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?