Svadbobná hostina v DK Vetvár Podunajské Biskupice

Ahojte, mali ste tu niekto hostinu? Ako ste to riesili s jedlom? Odkial ste ho mali? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj chcela by som sa ta opytat či si teda mala hostinu vo vetvari? a ak ano, tak ako to tam slo? a kolko zato cca pytaju? :) dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte! ja priamo som tam hostinu nemala. Ale pred dvomi rokmi tam mali žiaci z jednej školy z BA stužkovú, a veľmi sa sťažovali. vôbec neboli spokojní. Ale dosť záleží na obsluhe, mali žiakov z tej blízkej školy, čo je tam, boli z nich veľmi sklamaný a nahnevaný. Ani s priestorom neboli spokojni, bolo tam všetko dosť staré a také škaredé - ale možno to už odvtedy obnovili a potom by to mohlo byť fajn. Ale určite treba zohnať vhodnú obsluhu - to veľa urobí.
Odpovedať
Profilova fotka
@lussy218 ahojte! ja priamo som tam hostinu nemala. Ale pred dvomi rokmi tam mali žiaci z jednej školy z BA stužkovú, a veľmi sa sťažovali. vôbec neboli spokojní. Ale dosť záleží na obsluhe, mali žiakov z tej blízkej školy, čo je tam, boli z nich veľmi sklamaný a nahnevaný. Ani s priestorom neboli spokojni, bolo tam všetko dosť staré a také škaredé - ale možno to už odvtedy obnovili a potom by to mohlo byť fajn. Ale určite treba zohnať vhodnú obsluhu - to veľa urobí.
Odpovedať
ahojte. môj bratranec sa tam ženil v roku 2009. jedlo im navarili priamo tam, akurát než sa nám dostalo na stôl tak bolo studené. priestory nie sú bohvie ako nové ale aj sa to pekne vyzdobí tak to celkom ujde. čo to stálo netuším. po pravde neviem či by som tam robila svadbu. my sme mali v Holiday Inn a bolo to super od výzdoby (ktorú urobil priamo hotel) až po jedlo. všetci si pochvalovali.
Odpovedať
Ja som mala vo Vetvári tiež stužkovú - minulý rok, myslím si, že je to fajn priestor. Uvažujeme nad ním aj na svadbu, ale je to diskutabilné, pretože je pravda, že s čím sme neboli spokojný bola obsluha - obsluhovali nás tam z miestnej školy a bolo to dosť zlé... ale len to, jedlo bolo super spravené. Takže ak sa zlepší obsluha, tak si myslím, že je to bez problémov...pekný veľký priestor, ktorý sa dá pekne zariadiť.. :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte. Minuly rok sme tam boli na svadbe. Varili im priamo tam. Kamarati mali 120 ludi a boli tam 2 casnicky tak si to viete predstavit..jedlo tiez nic moc. A priestory? Ak chcete peknu svadbu tak moj nazor ze tam radsej nie. Je to stary kulturny dom a priestory tak aj vyzeraju. Ale je to len moj nazor niekto moze mat iny :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?