Svadba zemplínska šírava, vinnianske jazero či iné miesto na zemplíne 2018

Ahojte nevestičky, neviete mi odporučiť miesto pre svadbu na horeuvedených miestach v mesiaci jún 2018, nakoľko už nebývam v MI, ale svadbu by sme chceli mať tam. Problém je, že chceme mať cca 75-80 hostí ( polovica zo západného slovenska a poľska) a civilný obrad na nejakom peknom prírodnom mieste. Hľadám niečo kde je aj dobré jedlo a zároveň mi nebudú nanucovať žiadnu ich zazmluvnenú ,,gýčovú" aranžérku, keďže si chcem prenajať chiavari stoličky a výzdobu sály a obradného miesta by som chcela nechať na mnou vybranú agentúru. Páčilo by sa mi miesto hlavne kde je pekné okolité prírodné prostredie. Budem sa tešiť na vaše návrhy okrem hotela Glamour a Juliana kedže tam sme už boli na toľkých svadbách, že tam mať našu svadbu nechceme i keď je to tam fajn.
Odpovedať
este urcite vies, ze Motel Kamenec je vychyteny :), ale tam bud vystihnes volny termin alebo si musis pockat nejaky rôčik, potom este viem o hotely ci penzione Vinnay na Vinnom, Terasa na Sirave je vraj tiez fajn...+ Michalovce..
Odpovedať
Profilova fotka
My mame rezervovany hotel Merkur na sirave. na buduci rok v maji. Boli sme tam na jednej svadbe a velmi sa mi to pacilo. Aj jedlo mi velmi chutilo a to mam vzdy nejake vyhrady😂😂 Vyzdobu si robim sama, nenutili mi nikoho. Ponukli, ale nenutili 😉
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?