Svadba vonku v Nitre

Ahojte, prosím Vás potrebovala by som poradiť nejaké pekné miesto na svadbu vonku, tak aby sa tam dal ľahko postaviť veľký stan a aby aj okolie vyzeralo pekne. NIečo blízko jazierka, alebo lesa, alebo vinice. Ďakujem zatiaľ veľmi pekne
Odpovedať
kaštiel Mojmírovce ;-)
Odpovedať
ano v Mojmirovciach to robia, potom kastiel Cerenany - neviem, ci stan robia, ale obrad ano a je to tam nadherne. Potom Tartuf Beladice ma napada
Odpovedať
V mojmírovciach mala svadbu priateľova sestra :) takže to by bolo pre jeho rodinu už trochu okukané :) :) skúsim pozrieť ten kaštiel Cerenany. Nad Tartufom sme rozmýšľali , ale chcela som niečo viac prírodné :) Ale veľmi pekne Vám ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Skuste Penzion Galan, nemaju pekne fotky na internete, ale miesto je to naozaj nadherne. Velky areal uprostred vinic, mimo dediny. Je tam bazen aj jazierko, vonkajsi bar s grilom. Urcite sa Vam to tam bude pacit.
Odpovedať
Profilova fotka
Ospravedlnujem sa za preklep, myslela som Penzion Lagan
Odpovedať
Profilova fotka
čo tak ranč Nove sedlo?
Odpovedať
Profilova fotka
Posielam foto ako to vyzera v Penzion Galan v interiery aj v exteriery
Odpovedať
Ďakujem za foto :) asi sa tam vyberiem na návštevu :) Ranč Nové sedlo som bola pozrieť, ale neviem si to tam predstaviť, ako prostredie sa mi celkom páči, len ma to nejako nezobralo :) musí ma to miesto niečim prekvapiť :) ale ďakujem veľmi pekne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?