Svadba vonku. Kde by sa dalo v okrese PP, ZV alebo BB

Profilova fotka
ahojte nevesty :-) prosííím neviete mi poradiť kde by sa dala zorganizovať svadba vonku, dakde v záhrade alebo v prírode, proste nech je tam krásne prostredie ??? chceme maličkú svadbu, úplne by stačila nejaká ,,garden party,, nič formálne.....ešte nevieme presne kde, ale keďže priateľ je z Popradu, bývame vo Zvolene a páči sa nám B.Bystrica tak by to bolo ideálne v týchto okresoch :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my ideme mat obrad von v Hoteli Lesak v Tajove, a myslim, ze by Ti tam vedeli urobit aj garden party, pretoze je tam priestoru dost.. prostredie je krasne, kedze je to v horach, ale samotny hotel dycha komunizmom...
Odpovedať
Profilova fotka
@bambulka111 vďaka za tip, idem to omrknúť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nienna ak chces mam aj kontakt na prevadzarku, ktora je velmi sikovna, chodi zdobit aj kostoly na svadby atd...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
zvolenska slatina penzion zlaty dukat tam robia svadby v zahrade ..najdi na FB penzion zlaty dukat a najdi album zahradne svadby... my chceme mat tiez na zahrade u starych rodicov ale :)
Odpovedať
Profilova fotka
Odporúčame pre neformálne uvolnené svadby BistroLeGout so záhradou pre obrady a stanom pre záhradné svadby s fantastickou kuchyňou 5 minút od námestia.. Skvelá kuchyňa a majiteľ ktorý má vášeň pre svadby a varenie... Možno sa stretneme pri výzdobe, ak máte rada netradičné a vkusné veci...:) Krásne je aj vo ZV Seasons Home Cooking ale kapacita je asi 70 ludí max:) S pozdravom Magdaléna Flover
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer, pekné svadby sú aj vo Zvolenskej Slatine v penzione Zlatý dukát na záhrade v stane robia tam aj sobáše pod gaštanom, 5.8. tam budeme robiť výzdobu celého priestoru aj obradného miesta ak sa Vám bude naša práca páčiť radi Vám poskytneme naše služby.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?