Svadba vonku, Bratislava - okolie

Profilova fotka
Prosíím viete poradiť nejake miestečko na svadbu vonku - v stane v okolí Bratilavy? Art hotel, RVS som si zisťovala vychadza to moc draho :-S a ani zakusky ani alkohol sa neda priniesť vlastny. Ďakujem vopred za tipy :-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
...neviem presne ako sa to vola,ale na zaciatku Dubravky smerom od Devinskej hned na kopceku,blizko sklarni,alebo nieco podobne tam je...vola sa to tusim Tabor Mash a prevadzkuje to f.Sharkam...raz sme tam hrali vacsiu akciu, na paradu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mat v Castel Mierovo :) uzasny pristup, dobra cena, a mame nadherny stan vonku :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kapelafantom ďakujem, ale ako pozeram na tu intermetovu stránku tak asi svadobné hostiny tam nerobia :-o
Odpovedať
Profilova fotka
@krimhilda11 Hmm je to naozaj kráááásnie miesto, tuším som ho už predtým pozerala. Takže už máte termíín :-) aa keď sa môžem opýtať koľko hostí budeš mať a koľko ťa vyjde hostina cca?
Odpovedať
Profilova fotka
No... ano termin mame na 20.9.2014 :) takze za menej ako rok :) budeme mat na hostine cca 45 ludi a vychadza nas hostina aj s bufetom pre dalsich hosti, ktory pridu cca o 21:30 cca 2500€ Mozeme mat vlastne kolace, mohli sme si vybrat ci chceme vlastny tvrdy alkohol alebo vino ( druhe si musis kupit na mieste...) plus za stan je poplatok 499€, a tym padom mas rezrvovane cele miesto len pre vas a pre vasich hosti.... je to tam skvele, stylove, utulne, malebne, rozkosne, detailne, proste uzasneeeeeee!
Odpovedať
Profilova fotka
@mignone1 my sme tam hrali na velkej firemnej akcii,no myslim,ze ak by ste skusili zavolat,nemali by tam problem ani so svadbou... Drzim prsty ;-).... ...kazdopadne,ak do stanu - urcite odporucam kvalitny stan a firmu ktora je pripravena aj na zle pocasie... Mame tiez inu skusenost z Banskej Bystrice,kde sme hrali tiez ood stanom...ale takym obyc z Baumaxu,prihnala sa letna burka a bolo po svadbe...
Odpovedať
Profilova fotka
@krimhilda11 ahaa tak supeeer :-) a chceli ste taký dátum? bolo ešte niečo na výber? Tak to je fakt super cena a hlavne dobrý rozdiel medzi tým Art hotelom.. Tak hneď po práci tam zavolam a dohodnem stretnutie :-) ešte keď sa da aj alko a kolače priniesť - super.. a to asi za poplatok napr. že za flašu vodky 5€ alebo tak, či nie?? Maju aj nejaku dobru cenu na ubytko?
Odpovedať
Profilova fotka
No ona ti vsetko vysvetli, pani Nagyova - uz ma ale nove meno, lebo sa pred casom vydala, je velmi prijemna mlada dama, ktora ma prehlad a je velmi super. Cena na vsetko zalezi od otho co si navolis a vyberies.... Mozes si doniest bud tvrde alebo vino - zalezi od teba c si vyberies.... my si donesieme vino a alkohol budeme brat od nich.... ubytovanie je v pohode, apartman je 118€ tusim a dvojlozkova iszba neico okolo 80€ sa mi zda :) No my sme chceli 7.9.2014, lenze to uz bolo obsadene a najblizsi volny termin bol az 20.9. tak sme to zobrali, je nam v podstate termin jedno. Daj potom vediet ako si dopadla a ci bolo neico volne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@krimhilda11 Ďakujem ti veľmi pekne za informácie, vyčarila si mi úsmev na tvari :-D už mi pani zaslala hneď mailom cennik aj podmienky aj voľné terminy.. takže študujem to už :-) a zera to fakt cool.. všetko prehladne napísane.., takže určite ju budem zajtra kontaktovať kvôli osobnému stretnutiu.. a dam vedieť :-)
Odpovedať
@mignone1 aj ja odporucam Castel, je to tam naozaj mile a utulne. a super varia ;) alebo este vyskusaj Basta Pajstun.
Odpovedať
Pozri Divoku vodu :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme pozerali aj Mierovo. aj Kamila hotel, aj zochovu chatu aj este vselico ine.. aj tomasov art hotel kastiel.. nakoniec sme sa rozhodli pre Hotel Senec, a obrad budeme mat vonku. na sukromnej plazi.. vychadzalo to cenovo najrozumnejsie a priestory nadherne..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Dievcence v Casteli su volne terminy az v septembri 2014? :( ozaj vraj ten areal pred Devinskou uz svadby neorganizuje...:( tak teraz som sklamana...a v lozorne co je tiez ekne miesto ktore sa tusim vola U mlyna ci ako su tiez neni zrovna najochotnejsi....
Odpovedať
Ja velmi odorucam hotel Divoka voda v Cunove.nadherny stan,prostredie,vyborne jedlo,obsluha,ubytko,vsetko. Ja som bola najspokojnejsia:)
Odpovedať
@vodavodickova jej to je zaujimave....a kolko to am stalo? lebo ked clovek ide okolo autom nepride mi to az take romanticke....takze vravis ze si nadmieru spokojna?
Odpovedať
Ahoj. My sme mali svadbu na pláži jazera v Senci, na terase Hotela Senec. Bolo to krásne a nemuseli sme sa po obrade nikam presúvať:-) myslím, že sa to dá zorganizovať aj v inom hoteli. jedlo aj personál boli super a vyšlo to menej ako napr. ART hotel v Tomášove, tam sme sa len fotili. Keď chceš pozri môj album, môžem ti povedať aj podrobnosti :-)
Odpovedať
@luciakaiserova my sme mali svadbu na pláži hotela Senec abolo to super:-) maximálna spokojnosť, aj počasie vyšlo a jedlo super:-) vrele odporúčam:-)
Odpovedať
@agira ano,bola som naozaj velmi spokojna. cena podla mna primerana poctu ludi a toho,co sme si vybrali,lebo je tam na vyber niekolko cenovych variacii menu,napojovy listok sa da dohodnut a my sme brali aj ubytovanie pre cca 35 ludi. zakusky si mozes doniest svoje a co sa tyka alkoholu,maju na vyber vinnu kartu a da sa dohodnut aj inak. Romanticke miesto to zdialky nevyzera,ale zalezi od toho, co chces. Kastiel so zahradou je kastiel so zahradou,ale my sme si toto miesto vybrali kvoli tomu,ze maju naozaj krasny stan a v celom areali sa da krasne prechadzat,ak pre deti je tam toho fakt dost,plus my sme ponali posvadobny den sportovo,kedze je tam vela sportovych atrakcii. Obrad sme tam nemali,ale videla som tam aj svadbu s obradom a vedia to urobit naozaj pekne.akurat treba dat pozor na terminy,aby tam zrovna neboli nejake vodacke majstrovstva,ale to ti vedia dat dopredu vediet:)
Odpovedať
wooow suer moc dakujem za info! zaradim urcite medzi kandidatov ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@vodnarka06 parada, krasne fotky mate. a kedy ste mali svadbu?a salu ste mali tusim presne tu co my, Star sa tusim vola? som rada teda ze pises ze vsetko v poriadku bolo, ako priestory su tam krasne to sa mi hned od zaciatku pacilo a ceny su velmi prijatelne kedze aj alkohol sa moze priniest v nasej rezii.
Odpovedať
@luciakaiserova Svadbu sme mali minulý rok v auguste:-) bolo super, že sme si mohli priniesť aj koláče, aj nejaké nealko a alkohol, len sme si to z jedlom museli nakombinovať tak, aby sme od nich brali v priemere tovar za tuším 35 euro na osobu. Aj návleky a výzdobu sme si poriešili sami, aj keď oni túto službu ponúkajú. A pred odčepčením, než som sa prezliekala s manželom do krojov, sme zabávali hostí s plávajúcimi lampiónmi na jazere a s tým tiež nemali žiadny problém:-) no boli sme veľmi spokojní, veľa nám aj poradili čo a ako.
Odpovedať
Profilova fotka
hej ano aj my mame povinny odber 40€/osobu a potom zvysok si donesieme..to je neskutocna vyhoda..videla som fotky, to bolo nadherne tie lampiony na vode.. to sa da normalne kupit ze vodny lampion ci ako? :-) kolko ste mali hosti?a obrad ste mali v pohode na matrike v senci nerobili problemy?
Odpovedať
Profilova fotka
@vodnarka06 hej ano aj my mame povinny odber 40€/osobu a potom zvysok si donesieme..to je neskutocna vyhoda..videla som fotky, to bolo nadherne tie lampiony na vode.. to sa da normalne kupit ze vodny lampion ci ako? emoticon kolko ste mali hosti?a obrad ste mali v pohode na matrike v senci nerobili problemy?
Odpovedať
@luciakaiserova Kupovala som ich tu MS, mali ich aj v proshopoch aj v bazariku. Boli to plavajúce lekna:-) len nefúkalo, takže nezaplávali ´daleko, ale v noci to efekt urobilo:-) obrad sme mali tam vonku a na matrike nerobili vôbec problém, je to tu dosť bežné, že sú obrady mimo, nakoľko sobášna sieň na úrade v Senci je dosť malá. Je to za poplatok myslím 60 eur a v ten deň máte obrad ako poslední (my sme boli o pol 4 ) nakoľko by sa nestihli na ´další vracať späť na matriku. Hudbu a nejaký spev či recitovanie si vonku však musíte zabezpečiť sami, oni majú len ten svoj príhovor a samotný obrad. A hostí sme mali takmer 90:-)
Odpovedať
Profilova fotka
aha super dakujem za info. hej ja som tam uz radsej volala a rezervovala termin aj cas, poveadla mi ze najneskor o 17:00nam urobia obrad, my sme chceli este neskor, ale nedalo sa.hej to je mi jasne, to si musime priplatit u Dj zase ozvucenie obradu.. a v tej sale v pohode ste sa zmestili aj tancovanie aj vsetko ze? my budeme mat o trosku menej, cca 75 ludi.
Odpovedať
Profilova fotka
@krimhilda11 ahooj, tak budeme mat aj my svadbu v Mierove :-) tak ti velmi pekne dakujem za super typ ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mignone1 a bola si sa tam aj pozriet? kedy mate termin?
Odpovedať
Profilova fotka
hej, hej boli sme sa tam aj pozrieť aj sme už zaplatili zalohu a termín máme 10.5.2014. Čiže za chvíľu.. :-O už nebolo toho veľa voľného, ale v tento dátum sa brali aj moji rodičia, takže som rada ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krimhilda11 hej, hej boli sme sa tam aj pozrieť aj sme už zaplatili zalohu a termín máme 10.5.2014. Čiže za chvíľu.. :-O už nebolo toho veľa voľného, ale v tento dátum sa brali aj moji rodičia, takže som rada ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mignone1 Super tak sa velmi tesiiiim :) Musis mi potom povedat vsetky podrobnosti, kedze ma predbehnes :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?