Svadba vo vinohrade v okolí Bratislavy

ahojte, chceli by sme svadbu vonku v vinohrade pri bratislave idelne v nejakom, ktore patri k vinarstvu, nech v pripade nepriazniveho pocasia vieme urobit hostinu vo vnutri.mate niekto skusenosti? viete odporucit nejake pekne miesto? dakujem:) :)
Odpovedať
1
2
Wiegerova vila :) uz som to pisala sem na niektore forum, ze som teraz nedavno vdaka znamej objavila krasne miesto. baby uz sice pisali, ze je to tam drahe, ja som ceny nezistovala, lebo uz mam po svadbe, ale velmi sa mi to miesto paci:)
Odpovedať
dakujem, ano videla som to forum, ta vila vyzera nadherne -aspon fotos co maju na stranke....prave pre tu udajne vyssiu cenu, by som este chcela aj nejake ine alternativy
Odpovedať
@ifcha my sme mali v Elesku - je tam aj vonkajsi priestor, ale treba sa s nimi dohodnut. aj Wiegerova vila je inak super a v cene platis za prenajom a zapozicanie nabytku, ale zase si mozes doniest vsetko vlastne, takze cenou by som sa uplne nenechala odradit.
Odpovedať
dakujem zuzzzik, asi to pojdem osobne popozerat
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@ifcha Ahoj, tiež sme chceli najprv svadbu vo Wiegerovej vile, ale kedže my chceme malú svadbu, tak to nepôjde. Tam je minimum 60 ľudí. Našli ste niečo vo vinohradoch? My by sme chceli svadbu tak maj-jun, neviem, či nie je už neskoro to teraz riešiť :-)
Odpovedať
Ahoj, my teraz rokujeme s wiegerovou vilou, ale neviem ako to dopadne, pretože neuveriteľne poplatky od nas chcú, svadba v Tomášovce asi vyjde lacnejšie;) Teraz som začala hľadať niečo iné, vinohrad ako taký som nenašla ale ked máš menej ľudí skús sä opýtať v Karpatskej perle, maju veľmi peknú terasu a my sme pozerali este winery.sk - oni maju zase veľmi peknú pivnicu, no a do tretice som dostala tip na agentúru ktorá robí netradične svadby aj vo viniciach, ale ich som este nekontátovala Kasolina Snáď pomôže;) @erickaa
Odpovedať
Profilova fotka
@ifcha dakujem veľmi pekne za odpoveď a za tipy! Viem, aké sú ceny v tej wiegerovej vile, poslali mi cenník. Je to dosť, ale je to tam fakt pekné! Podľa mňa by ten zážitok stál za to. Ale mne osobne sa už nechce "vyhadzovať" za svadbu toľko peňazí a chcem ju mať komornejšiu. Kebyže nemám iné starosti/radosti v živote (ako naše detičky), tak si to asi zaplatím, ale teraz mi to príde ako blbosť :-) Ale byť bezdetná a nemať iných starostí ako svadba..júúúúúj, neviem neviem :-D
Odpovedať
ahojte...neda mi nepodelit sa so skusenostami s wiegerovou vilou a porovnat s Neco esteate winery, ktore sme si nakoniec vybrali. Hned na zaciatku sme pani z wiegerovej vily povedali, ze chceme len prenajom a vsetko ostatne si zabezpecime sami. jasne, ze to nebol vobec problem...potom prisla zmluva a tam sa to zacalo: korokovne za vino 3,5 €/flasa - pricom standardne je v korkovnom teda pohar a obsluha (omyl, tu nic), alkohol mozeme len cez nich resp. ked im cateringovka da podiel (ceny , ktore pani poslala boli vyssie ako v kavairnach v River parku...a zase by som za to marne cakala pohar, lad a obsluhu, to vsetko by robila moja cateringovka...a samozerejme ze tam nemali ziadny bar, cize sup do velkoskladu nakupit alkohol a predavat ho za premrstene ceny, lebo cakam ze sa mi investicia vrati za 1 rok)...no a nakoniec po 2 mesiacoch jednania si pani rozmyslela, ze by teda este chcela okrem prenajmu 1800 € aj poplatom za to ze tam budeme mat vlastnu cateringovku, lebo jej to niekto "poradil"...vtedy moj pohar trpezlivosti pretiekol. to uzasne krasne miesto sa mi totalne znechutilo, no poprosila som este cateringovku, nech sa s nou skusia dohodnut oni - no marne, pani za 2 tyzdne nevedela ani odpisat na mail...takze sme sa rozlucili a zacali hladat dalej. natrafili sme na Neco estate winery (winery.sk), uzasna novo zrekonstruovana 2podlazna pivnica v centre Modry s 2 krasnymi dvormi.... pristup neporovnatelne iny: mila slecna, ktora sa netvarila, ze ona mi robi laskavost, ze u nich mozeme mat savdbu...cena za prenajom tiez neporovnatelne nizsia....nic nebol problem, ziadne specialne dalsie poplatky, o vsetkom boli ochotni rokovat....tak dufam, ze to teraz nezarieknem a svadba dopadne dobre:)
Odpovedať
Profilova fotka
@ifcha ja som sa tiez zamilovala do wiegerovej. Ja som nezistovala viac, stacilo mi ten prenajom a potom to, ze nie je moznost ubytovania, co mi pozadujeme, takze sme sa museli rozlucit, ale je krasna a neviem, mne pani z vily prisli mila cez email - mozno ked vtacka lapaju ... Neco estate winery - krasne priestory, tiez sme na nich pozerali, ale u nas bol problem s priestorom a to, ze dvorcek je mensi a my sme chceli svadbu vonku a nezmestili by sa nam vsetci hostia na jedno poschodie, ale inak ano, priestory krasne. Nakoniec sme nasli v MOdre Harmonii Penzion Harmonia - krasny pozemok, tam budeme mat obrad, krasne priestory, a neskutocne mili parik to tam prevadzkuje :) a preto ja to budem odporucat vsade a vsade
Odpovedať
my tam budeme mať svadbu v septembri, lebo to miesto je úplne jedinečné. Áno, prenájom priestoru je dosť drahý, to je pravda, navyše je to bez stolov a stoličiek. Ubytovanie pre hostí tam asi nebude možné, lebo priestory sa ešte rekonštruujú, ale mladomanželia tam majú svoj apartmán. Korkovné za spomínanú cenu určite ušetrí peniaze v porovaní s vínom od vinárov z vínnej karty, ktorí sú top vinári a 1 fľaša stojí cca. 8 eur, ale myslím, že s catterermi sa bude dať dohodnúť, alebo budú nalievať družičky, veď by pre nás predsa urobili všetko :). Nábytok od PONK ponúka párom, ktoré tu robia svadbu 40% zľavu. S paňou z Wiegerovej vily je príjemné komunikovať. Mala som možnosť niekoľkokrát a vždy som z nej mala iba príjemný pocit.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
bóóóžee ako je v tychto forach vidiet ze sem pisu aj majitelia :) napriklad tento posledny prispevok… skutocne uz mam pocit ze si sem pisu len majitelia (tie dobre komenty) a majitelia konkurencie (tie neprijemne) a cela tato stranka trochu straca zmysel :)
Odpovedať
@shiny_finy je to dost mozne,zaregistrovala sa vtedy,ked sem dala prispevok :DDD naozaj to potom nema zmysel @ifcha tiez by som odporučila wiegerovu vilu,vzhladom na imidž,ale ceny strašné. na slovensku ak chce človek trocha romantiky,tak asi musí byť milionár...Myslela som že budú vychádzať zákazníkom v ústrety-my osobne sme sa tam chceli len fotiť. ale keď nám bolo zahlásené ze 30 eur/hodina len fotenie...preboha,ved toľko neberú ani hradoch a zámkoch - za 3 hodiny 90 eur. je to tam krásne,ale už nevedia koľko si vypýtať,bohužial :/ preto by sme tam ani svadbu mať nemohli
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Pekné, moderné vinárstvo je v Suchej nad Parnou "TERRA PARNA". (ale je to už bližšie k Trnave)
Odpovedať
Profilova fotka
super tip terra parna..
Odpovedať
Profilova fotka
ta terra parna je malinky pristor vhodny na ochutnavku vin, alebo na minikoncert. svadby nerobia.
Odpovedať
Profilova fotka
@shiny_finy Grobianku poznam, isto majitelkou nie je ; ))) V kazdom pripade suhlasim ze Wiegerova vila ma dost vysoke ceny, 30 eur na hodinu za moznost fotenia je dost. A majitelia vyzerali ze cas straveny u nich stopuju dost podstivo. Zdrzali sme sa ozaj len hodku a cas sme si radsej striehli, bo by sme sa asi nedoplatili ;)
Odpovedať
Chcel by som sa s Vami podeliť o skúsenosť z Wiegerovej vily z pohľadu blízkej rodiny, ktorá pomáhala pri organizovaní svadby. K pani z Wiegerky: ako sa tu písalo, príjemná na začiatku, potom to už ide z kopca. Zacitila dopyt a tak si pyta coraz viac, stale sa niekto predsa najde...Pani by som charakterizoval asi takto: má tam svoje kone, cely objekt je pre ňu ako hračka a tie svadby tam len "trpí" a podľa mňa jej vadia. To je dôvod jej nekompromisnosti - maximum chce delegovať a mat pokoj. Neviem či preto, lebo sa o to nechce starať, alebo nemá manažerske a organizačné schopnosti (poradil by som jej mať po boku niekoho, kto tuší, ako na to). Pretláča catering s modernou kuchyňou do vinohradu, kam sa hodia klasické slovenské jedlá (a ten catering má ceny astronomické). Rovnako dekorácie, víno, atď. Lokalita je to pekná, ale človek aby mal vrtulník - len tak bežná vec ako doviezť hostí autobusom - pani tvrdí že to ide. Bežnému autu takmer vybuchol chladič z toho stúpania, sú miesta kde aj 4x4 SUV malo čo robiť (ak mal ist hornou trasou a nieco vylozit). A viete že pri svadbe clovek lieta hore dolu, to treba, to sa zabudlo, to ešte chýba. Z pohladu vodica to bola katastrofa. Clovek by si myslel, ked je uz takto mimo vsetkeho, ze hluk, ktorý k svadbe patrí nie je problem - omyl! Susedia zjavne bývajú na okolí a este sa nezmierili so skutočnostou, a tak volali policiu. Aby som to zhrnul - Wiegerova vila je nepochybne pekný priestor, ale to je jej jedine pozitívum. Nedajte sa nim preto ovplyvniť, ked to zhrniem, nestojí to za to.
Odpovedať
Ahoj, môžete mi niekto v správe poslať zhruba nejaký orientačný rozpočet, aký je vo Wiegerovej? Hľadáme miesto na budúcoročnú svadbu a toto je presne podľa predstáv, ale už tieto príspevky sú dosť dosť znepokojujúce... Tak ak by niekto, díky :-)
Odpovedať
No nech sa paci nosferat85 :) Prenajom v hlavnej sezone: €2500 (maj-september) Apartman: €200 Obrad: €100 Stolicky a stoly: €10,5/osoba (minimalne vsak €630) Korkovne: €3/flasa vina (ostatny alkohol a napoje sa treba dohodnut s catererom) Co sa tyka dekoracie, spolupracuju s jednou firmou, ktora nam nebola schopna aspon odhadom povedat sumu pre cca 50 ludi, takze cakame na ich kalkulaciu, ktoru nam mala poslat dnes. Catering: €55/osoba (do 2 rano, potom €40/hod. max. do 5tej) alebo €69/osoba (do 5 rano v cene) Toto zhrna komplet jedlo pocas celeho vecera.(menu ale teda nic moc) Co sa tyka zakuskov, torty atd., to si treba poriesit samy. Ja som sa totalne zamilovala tiez a mame to predrezervovane, ale zda sa nam to prilis velke pre len cca 40-50 ludi a taktiez tam nie je ubytovanie, co je velka nevyhoda v nasom priapade. Este jedna vec co sa tyka toho nabytku. Za akykolvek iny nabytok okrem stolov a stoliciek pocas hostiny (€630), treba platit navyse!
Odpovedať
Hladame alternativu a nasli sme peknu vinaren v Modre, len ja by som velmi chcela mat obrad niekde vonku na kopci. Nevie mi niekto prosim Vas poradit? Cerveny Kamen, Budmericky zamok... nic ine ma nenapada. Dakujem
Odpovedať
dobry vecer, neda mi to, musim pridat svuj prispevek s Wiegerovou vilou, napadne se me pocity shoduji s @matus1331..... nebyl osobni kontakt, jen mailova komunikace: 1 z 2 (bez předmětu) Doručená pošta x Martina Jedonova 18. 4. komu: info Dobry den, snazila jsem se zaregistrovat pres vasi stranku, ale nejak si s tim nevim rady :) potrebuji prostory na oslavu pro cca 80 lidi, 26.-29.4., vase stranka mi je ukazala jako volne, ale nebylo mozne tam zmenit pocet lidi...pro jitostu vas jeste kontaktuji i emailem...Je mozne si u vas objednat prostory na vyse uvedene tri dny, s vlastnim cateringem a za jakych podminek? dekuji Jana Chrenkova 21. 4. komu: mně, info slovenština čeština Přeložit zprávu Pro jazyk slovenština překlad vypnout Dobry vecer prajeme z Wiegerovej vily! Dakujeme Vam za Vas mail a zaujem o areal Wiegerovej vily. Nas rezervacny system je offline, iba registruje poziadavky, na ktore individualne odpovedame. V termine 26.4.2014 sa u nas kona Den Otvorenych dveri, preto nie je mozne areal prenajat na inu akciu. Terminy 27.4. a 28.4. su este volne, termin 29.4. mame uz predrezervovany pre inu akciu. Prosim dajte mi vediet, ci aj za danych okolnosti by ste mali zaujem o prenajom priestorov iba na tie dva dni, t.j. nedela 27.4. a pondelok 28.4. a o aky typ akcie sa jedna, aby som Vam mohla poslat tomu zodpovedajucu ponuku. Dakujem vopred a ostavam s pozdravom, Jana Chrenkova Wiegerova vila Martina Jedonova 22. 4. komu: Jana Dobry den, dekuji za odpoved, jsme s terminem trochu pod tlakem, protoze nam koncem minuleho tydne zrusili termin objednany dlouho dopredu, takze jsme si predbezne rezervovali jine misto (ozvali se uz v patek). Ale vzhledem k tomu, ze se memu sefovi Vas areal velmi libil, jdu to s nim jeste projednat, zda by mel zajem i o zkraceny termin. Jednalo by se o firemni akci, oslava vyroci firmy, oficialne teambuilding, ale v podstate chce sef vyjadrit spokojenost svym zamestnancum, takze hledame prostory, kam se vejde cca 80 lidi, s moznosti byt venku, ale pokud nebude prat pocasi i vevnitr. Vas objekt se zda byt idealnim :) program si zajistime, catering take, potrebujeme ubytovani a prostory. Napiste mi prosim Vasi nabidku, abych to mohla projednat. dekuji Jana Chrenkova 22. 4. komu: mně slovenština čeština Přeložit zprávu Pro jazyk slovenština překlad vypnout Dobry den prajem, dakujem za informacie. Pre moznost urychlenia Vasho rozhodnutia Vam posielam strucnu ponuku: prenajom vnutornych (cca. 500 m2) a vonkajsich ploch arealu (cca pol hektara) je 1800 EUR/den plus DPH mobiliar - autenticky vintage styl, thonetky a starozitne stoly - podla objednavky, tam to vychadza cca. 9 EUR/osoba pri svadbach, pri firemnych akciach robime specialne ponuky kde sa zohladnuje mensia potreba dekorovania catering - sa realizuje prostrednictvom troch nasich dodavatelov: Sharkam, Roxy catering a Dobre jedlo. V pripade, ze by ste si vybrali ineho ("vlastneho") caterera a islo by o profesionalnu firmu, uctujeme "odstupne" vo vyske 300 EUR plus DPH. momentalne nedisponujeme ubytovacimi kapacitami, k dispozicii mame zatial iba "novomanzelsky" apartman s rozlohou 110 m2. Toto je v strucnosti nasa ponuka, pokial Vas zaujala, rada Vam poskytnem viac informacii. S pozdravom a prianim pekneho zvysku dna, Jana Chrenkova Wiegerova vila Martina Jedonova 22. 4. komu: Jana Dobry vecer, dlouhe a nesnadne rozhodovani, dokonce jsme premysleli o zmene terminu, ale nevychazi to....Nejvetsi problem je, zkraceni akce ze ctyr dni na dva, takze musime vyuzit jine prostory. Ale mam narizeno zjistit, zda pocitate v dohledne dobe i s moznosti ubytovani, pokud ano, prosim poslat hrubou cenovou kalkulaci. Prostory jsou nadherne a velice radi bychom je vyuzili na trochu skromnejsi akci zacatkem podzimu. Je mozne u vas pronajmout prostory i pro mensi uzavrenou spolecnost (vedeni firmy :)) cca 20-30 lidi? Nebo je to prilis malo? dekuji za odpoved Jana Chrenkova 23. 4. komu: mně slovenština čeština Přeložit zprávu Pro jazyk slovenština překlad vypnout Dobry vecer prajeme z Wiegerovej vily! Dakujeme za Vas mail! Priestory momentalne "zabiehame" a doteraz sme mali akcie skor s vyssim poctom hosti (od 50 do 130). Vieme si vsak predstavit aj moznost mensej akcie, vzhladom na dispoziciu priestorov by to dokonca mohlo byt velmi pekne, utulne. Chcela by som Vas pozvat na Den otvorenych dveri, ktory sa u nas kona uz tuto sobotu 26.4. od 14tej hod., kde sa budu prezentovat vsetci nasi dodavatelia. Je to sice akcia zamerana pre svadobne pary, ale je to prilezitost vidiet nase priestory, a mozme sa porozpravat ako by mohol Vami pripravovany event u nas prebiehat, aby som Vam k tomu potom mohla pripravit na mieru situ ponuku. Dakujem a ostavam s pozdravom, Jana Chrenkova Wiegerova vila Martina Jedonova 24. 4. komu: Jana Dobry den, radi bychom na Vas Den otevrenych dveri prisli, ale bohuzel nam koliduje s terminem nasi akce, takze, pokud nemate v planu v blizke dobe dalsi DOD, zkuste mi napsat (jen zhruba) kdy pocitate, ze budete schopni poskytnout ubytovani a v jake cenove relaci. S pranim vydareneho DOD :) Martina Jedonova 26. 5. komu: Jana, info Dobry vecer, byli jsme okouzleni moznostmi Vasich prostor. Zpocatku i celkem slusnou komunikaci, ale ted po zhruba 4 tydnech cekani na odpoved, muzeme jen konstatovat, ze ocekavani, ze vyssi cena (kterou jsme ochotni akceptovat) se bohuzel nesnoubi s alespon vyssim standardem komunikace/sluzeb. Prejeme Vam hodne klientu, kteri nemaji problem platit a pritom cekat na mailovou odpoved. Jedonova Dne 24. dubna 2014 18:04 Martina Jedonova napsal(a): Jana Chrenkova 26. 5. komu: mně, info Dobry vecer prajeme z Wiegerovej vily, velmi sa ospravedlnujeme za oneskorenu reakciu, som rada ze ste sa pripomenuli. Ubytovanie neplanujeme sprevadzkovat ani v roku 2015, momentalne sa sustredime na klientelu bez poziadaviek na ubytovacie kapacity. V pripade zaujmu Vam vsak vieme odporucit ubytovanie v okolitych hoteloch a penzionoch ako aj kyvadlovu dopravu. S pozdravom a prianim pekneho zvysku vecera!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Tak isto sa rada podelím so skúsenosťami z Wiegerovej vily. Súhlasím s @ifcha a @matus1331 . Aj napriek vysokému prenájmu (v tom čase 1800 Eur, teraz už drahšie v sezóne) sme sa s majiteľkou osobne rozprávali a dohodli sa, že zaplatíme a všetko ostatné si zabezpečíme sami (jedlo, pitie, zákusky, výzdobu som chcela tiež z časti svoju). Manželský apartmán mal byť zadarmo na jednu noc. Neskôr, keď sme dostali zmluvu bolo všetko inak. Majiteľka si zmenila podmienky. Rozhodla sa, že všetko budú zabezpečovať jej známi dodávatelia. Od cateringu za nehorázne sumy až po výzdobu. Zrazu bol aj manželský apartmán spoplatnený sumou 100 Eur za noc. Chcela vedieť presný počet ľudí, ktorí prídu gratulovať na obrad, nakoľko sme ho mali mať vonku pred vilou a k tomu požadovala ŠPZ všetkých vozidiel. Ostala som neskutočne sklamaná a nahnevaná zároveň. Nedalo sa s ňou vôbec dohodnúť a tak sme sa s vilou rozlúčili. Majiteľka má svoju predstavu o svadbe vo Wiegerovej vile a iné možnosti sa jej nepáčia. Zdá sa, že jediné o čo jej skutočne ide, sú peniaze. Koniec koncov zisťovali sme si pozadie okolo vily a ľudí. Stačí si dať dva a dva dokopy.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Ahojte, Uplne suhlasim s @ifcha , @matus1331 a @sihaweh_lu . Pani velka sympatacka pri prvom stretnuti, o cene a detailnych podmienkach sa ani nechce bavit, vraj potrebuje dostat detaily, aby mohla poslat individualnu ponuku. S cateringom bola ferova, lebo nam oznamila hned pri prvom stretnuti, ze sa da ist len cez jej troch catererov. Na druhej strene s vinom to tak nebolo. Vraj si mozeme priniest vlastne, co nakoniec tak vobec nebolo. Potom sa to zvrhne na premrstene ceny, poplatky za to a hento, zmluvne pokuty, obmedzenia, zakazy a prikazy. Chvilu sme sa s nou snazili rokovat, ale nechcela ustupit ani o chlp ani v cene ani v podmienkach. Ale vraj mozno jej kamoska z ponk nam da zlavu a spravi mensiu vyzdobu. Akoze preco by nam ponk daval zlavu za ich robotu, kvety atd., ked ona sama nevie zlavit z prenajmu ani z jednej z podmienok (co ju v porovnani s ponk nestoji ani namahu ani peniaze). Svadbu sme tam nemali, miesto je to krasne aj pekne upravene, stylovo zariadene, priroda v okoli krasna, ale mali sme pocit, ze sme chodiace bezodne bankove ucty, hulvati, pred ktorymi sa treba chranit 150-imi zmluvnymi pokutami, ak by sa stalo to alebo tamto a ak by sme nahodou vydychali viac vzduchu ako bolo dohodnute, tak nam to budu uctovat 50 eur za cm3 navyse vydychaneho vzduchu za osobu. Fakt by to bol zbytocny stres a to v den vlastnej svadby nikto nepotrebuje ;) Takze miesto sme ozeleli. Inak nedokazem pochopit ako niekto moze pristupit na take striktne podmienky a nehorazne ceny a byt v strese pocas svojej svadby kvoli tomu, ze co pani bude fakturovat navyse a kde si uplatni zmluvnu pokutu… To radsej ist rovno do provensalska, tam je takych vil na stovky a stoja ovela menej na dlhsi prenajom a bez majitelov, ktori kontroluju to a ono, s parkovacim priestorom, stolmi a stolickami (to sa zide pocas svadby) atd... Pre info ponuku sme dostali nasledujucu: - prenajom priestorov 1800 eur od 9h rana do 3h rana. Po tretej 40 eur na hodinu - novomanzelsky apartman 100 eur na noc - stoly a stolicky 9 eur na osobu (minimalne 60 osob) - vyzdoba 6 eur na osobu (minimalne 60 osob) - vyzdoba cez ich kamaratsku firmu je povinna, nemozeme zdobit sami - hostina v exterieri 100 eur - obrad v exterieri 100 eur - akykolvek dalsi mobilier ceny cez katalog Doba najmu novomanzelskeho apartmanu bola v zmluve stanovena od 13h v sobotu do 11h v nedelu. Akoze, kde sa mam v sobotu pripravit na svadbu, ked si tam mozeme veci zaniest az o 13h a komu sa chce vstavat v nedelu po vlastnej svadbe tak, aby uz o 11h bol hotovy a odchadzal? Inak je to potom 30 eur za kazdu zacatu hodinu omeskania. Chceli sme sa s nou dohodnut, ze ok zaplatime tych 100 eur za prenajom (co je sice nonsens a uctuje viac ako v 3* hoteloch v europskych hlavnych mestach), ale prideme uz v piatok, aby sme sa mohli zlozit a pripravit a odideme neskor. O tom nic nechcela pocut, vraj si ten apartman niekto moze teoreticky prenajat v piatok a zaplati plnu cenu. Inak dalsia pikoska: Nájomca je povinný dodržiavať pokoj a poriadok v predmete nájmu a v jeho okolí. po 22.00 hodine stíšiť hudbu, resp. zdržať sa akejkoľvek aktivity, ktorá by mohla viesť k nadmernému hluku a rušeniu nočného kľudu. Akoze, kto dodrziava pokoj a poriadok pocas svojej svadby? catering a vyzdoba len cez jej firmy, co sme vedeli, takze to bolo ok. Inak pre info - Ak si Nájomca zabezpečí poskytnutie služieb v rozpore s ustanovením tohto bodu Zmluvy, Prenajímateľ má voči Nájomcovi nárok na zmluvnú pokutu vo výške 500 EUR (päťsto eur) splatnú pri podpise Preberacieho protokolu. Jedna z tych kateringovych firiem, ktore sme oslovili (dobre jedlo) si chcela prihriat vlastnu polievocku, ked sme sa pytali, ci sa s nimi mozeme dohodnut na tom, ze si prinesieme vlastny tvrdy alkohol, tak vytiahli, ze podla vseob. podmienok wiegerovej vily to nie je mozne. ako hned sme ich vylucili. na druhej strane roxy catering mali super pristup a super menu. Parkovanie je pre 7 aut max. a pani potrebuje vsetky spz den pred pisomnou formou, tiez casy vjazdu a vyjazdu. akoze pardon? kto pozna casy vjazdu a vyjazdu 7ich aut. Mam ine veci na starosti pred svojou svadbou ako toto. Deti: Ak je ich viac ako 3 nad 2 roky, treba mat niekoho kto sa bude o ne starat a zodpovedat za ich spravanie cely cas a treba pani z vily nahlasit meno tejto osoby najneskor 3 dni pred svadbou. A rodicia tych deti su naco? Vino: 3,50 korkovne za kazdu otvorenu flasku + dalsie poplatky za pohare a obsluhu od caterera. Inak sme sa s nou pri prvom stretnuti dohodli, ze si prinesieme len jeden typ vina a ten druhy na zabezpeci ona bez korkovneho. Ked sme sa o tom dohadovali cez mail, tak chcela, aby sme od nej kupili minimalne 70 flias a poslala nam cennik s marzou vyse 300 percent. Bola som na strankach tych vinarov a vino, ktore nam ponukala vinari predavali za 3-4 eur flasu a ona nam to davala z 9-10 eur… Jasne, korkovne v takom pripade nepotrebuje. Drzim vam palce! Nech to vyjde vo wiegerovej vile alebo inde. Ved svadba je jeden z najkrajsich dni v zivote cloveka :) Vsetci su tam kvoli vam a najdolezitejsie je, aby bola nevesta usmievava (nie je nic horsie ako nastvana nevesta), zenich dojaty z krasy svojej nevesty, hudba aby hrala, alkohol tiekol a nalada bola dobra a ci uz jedlo, priestor, dekoracia, organizacia alebo cokolvek ine nie je dokonale na to si nikto ani nespomenie (ani vy).
Odpovedať
Profilova fotka
@kochka prepac ale inak mi to nejde...COTIJEBE? To co je kks prezidentsky palac? Ako, drzim palce nech im dlho vydrzi podnikanie...a potom si mas uzit vlastnu svadbu, miesto je to prenadherne naozaj ale za tych podmienok? Dakujem pekne...nahlasovat spz...ale tak oni vedia preco to robia no...
Odpovedať
Profilova fotka
@kochka @bridalicious ja som hned podla cenovej ponuky mala pocit, ze tam nieco nehra |-|
Odpovedať
@bridalicious @dumbik Presne tak! Prezidentsky palac! Hehe
Odpovedať
Profilova fotka
@erickaa ak mas este ulozeny ten cennik mohla by si mi ho prosim poslat ? Dakujem krasne :-)
Odpovedať
no pani musí byť pekne jeb ehm trafená :-D špztky, zodpovedná osoba za deti, a kľud po 10tej :-D škoda, že pekný priestor prevádzkuje niekto kto nehľadá spôsoby ako sa to dá ale hľadá dôvody prečo sa to nedá...
Odpovedať
Profilova fotka
@zuska_bluzka a napriek tomu majú termíny rezervované rok dopredu....nechápem. vraziť toľko prachov do svadby a 50% párov sa po pár rokoch rozíde....veľmi zle minuté peniaze:-p kto ich musí tvrdo zarobiť, asi by ich takto neoplieskaval, len aby ohúril kamarátov. ;-)
Odpovedať
@caldera ja neviem ako ty, ale ja sa idem vydávať s tým, že je to na celý život a len raz za život :-) ale súhlasím, že brať si na svadbu pôžičku a zadlžovať sa, len aby sa niekto mohol ukázať je nezmysel
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?