Svadba v zilinskom kraji

Profilova fotka
Ahojte Zienky, neviete poradit hotel / wellnes / kolibu / kastiel / akekolvek zariadenie v Zilinskom kraji obklopeny prirodou pre 100 hosti? (s pripadnym moznym ubytovanim v okoli alebo priamo v zariadeni)? Dakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, skus pozrieť Kaštieľ Krasnany.
Odpovedať
Profilova fotka
@7katka7 Dakujem Ti Katuska!
Odpovedať
Profilova fotka
To záleží od rozpočtu. Mne sa veľmi páčil Village resort Hanuliak, ale je na mňa strašne drahý. Ďalej ma napadol hotel Holiday Inn, KD v Závodí (tam ubytovanie nie je, ale v okolí až až), hotel Slovakia, Chateau Gbeľany, Dom odborov alebo Drevenice resort, ale v Terchovej, kde budeme mať svadbu aj my.
Odpovedať
Profilova fotka
@renya3 Ahoj Renya!! Dakujem krasne za skvelu spravu! Pogooglim kazdu moznost (Najviac ma laka ten kastiel a drevenice, ani ten village resort nie je zly). Myslim, ze Ty si si vybrala nadherne miesto - obklopena prirodou! Velmi drzim palce, aby Ti vsetko vyslo podla planu! A este raz dakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
@effy6 Práve o to mi šlo, o drevenice a v nádhernej prírode. Hostia z priateľovej strany nie sú Slováci, tak budú o to viac nadšení. A cena je tiež skvelá :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Odporúčam hotel Marlene Oščadnica, Kysuce....krásna príroda všade naokolo, ochotný majiteľ, dobrá kuchyňa, veľká sála, pekné ubytovanie, wellness. Fotili sme tam slovensko- rusko svadbu a hostia si veľmi pochvaľovali. Môžeš pozrieť http://blog.tutuphoto.sk/svadba-ma-os...
Odpovedať
Profilova fotka
@tutuphoto Ahojte Radka a Silvinka! Dakujem za odpoved! A musim povedat ze ste odviedli uzasnu pracu - fotky su fantasticke! (hodne zdaru v buducnosti) Marlena je naozaj krasne zariadenie, s prjemnou atmosferou - bola som tam totizto na jednej svadbe a bolo naozaj vyborne, len bohuzial, v miestnosti v ktorej sa svadba konala, by bola malicka pre mojich vsetkych hosti. Prostredie je tam naozaj krasne, aj kuchyna bola vyborna, rovnako tak priatelsky personal. Mnohi ocenili aj terasu. (este si to raz preklepnem, ak by mali aj vacsie miestnosti ako ta, v ktorej sa konala svadba). Dakujem pekne za tip a vela zdaru pri foteni!
Odpovedať
@effy6 Ahoj pozri i kaštiel Čičmany v rázovitej dedinke :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tanicka2117 Ahoj Tanicka, dakujem pekne, pogooglim! Krasna razovita dedinka s tradicnymi malbami na domcekoch. Dakujem za tip!
Odpovedať
@effy6 my budeme mať svadbu v Marlene v septembri. máme málo ľudí, tak svadba bude v reštaurácii ( kapacita cca 70 ľudí) ale majú aj kongres, ten má kapacitu až 150 ľudí myslím :) treba to pozrieť :)
Odpovedať
Profilova fotka
@miska_134 Dakujem Ti Miska velmi pekne, uz som tam napisala aj mail!
Odpovedať
Oravsky háj brezovica
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@zetoreva Dakujem pekne, urcite sa na to pozriem! Dakujem za tip!!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?